Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"קצה שילדה" זה בולשיט אחד גדול ואין בעיה מבחינה בטיחותית.

אני לדוגמא קניתי לפני שבועיים מאזדה 2 במצב מעולה וקילומטראז נמוך, ב15 אלף פחות ממחירון רק בגלל שהיה לה "קצה שילדה"!

הבעייה שישראלים שומעים את צמד המילים הזה ובורחים..

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא חייב להגיד שיש "קצה שלדה" במילים האלה. פשוט תסביר שהרכב עבר תאונה דטנה מקדימה והכל הוחלף לחלקים מקוריים במוסך מורשה, ושכמובן אתה מבין את זה וזה יתבטא במחיר.

אם הקונה ירצה ללכת למכון בדיקה וירשמו שם "קצה שלדה", שיעשה מה שהוא רוצה עם המידע הזה. הוא מפסיד רכב טוב מיד פרטית בגלל שטות מפגרת.

אנשים כאלה בסוף קונים רכב אנוס מחברת ליסינג עם בדיקה מוזמנת ומרגישים טוב עם עצמם...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אם בבדיקות מוזמנות עסקינן...לפני כמה שנים גיסי קנה פונטו ספייס מליסינג. הוא לקח את הרכב לבדיקה והבדיקה מטעמו היתה נקייה.

הרכב נסע מעל 80k ללא אף תאונה.

כשהוא בא למכור הבוחן טען שיש מכה חמורה בשלדה וביצעו יישור קורה.

עכשיו למי תקרא שקרן? לחברת הליסינג שאולי הזמינה בדיקה במכון הבדיקה שגיסי בדק אצלו את הרכב?

למכון הבדיקה שהקונה בדק מטעמו ואולי סתם רצה לכסת"ח את עצמו/הזמין בדיקה גרועה מהמכון כדי לחתוך במחיר?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

החלפה תעלה לך יותר מכל חסכון שאתה מקווה להשיג. אם אתה רוצה להחליף רק כדי לחסוך תישאר עם האוטו.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
"קצה שילדה" זה בולשיט אחד גדול ואין בעיה מבחינה בטיחותית. ..

גם אם אין בעיה בטיחותית, רוב רובם של הרוכשים יעדיפו לשלם יותר על רכב שלא חווה אירוע תאונתי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חייב להבין חצי מהאנשים פה. אתם מרגיעים אותו כאילו קצה שלדה זה משהו בקטנה. אבל שמישהו מעלה פוסט בייעוץ על מאזדה פורד הונדה ושאר המכוניות הנפוצות בארץ עם קצה שלדה אתם מייעצים לו להתרחק. למה לגרום לבן אדם לחיות בסרט? השוק של ה3 חלש בארץ בגלל היצע לא קטן . זה שיש לך ספיריט מעלה את הסיכויים למכור כי יש הרבה שאוהבים את הדגם ספציפית! הרכב עם קצה שלדה. אל תסתיר את זה תנסה לייפות את זה אולי תגיד שעבר תאונה מקדימה שייקחו לבדיקה והבוחן יגיד אם זה קצה שלדה. בקש על הרכב מחיר הוגן אחרת תתקע איתו. אתה מוכן למכור ב58. פרסם ב60 תוריד עוד 2000 אלרי בדיקה. אל תצפה לקבל בטרייד 58. יותר לכיוון ה50 אפילו פחות.

אני מכרתי ספיריט 2009 הדור הישן ב52 אלף כשהרכב עם נתונים טובים משלך ולעולם לא נצבע. זה היה לפני חצי שנה. במגרשים הכי הרבה שהציעו לי עמד על 44. לבסוף בא קונה (זה לקח פחות מ24 שעות) ושילם לי בדיוק את מה שרציתי (המחיר היה הוגן הבחור ייצא מאושר עד השמיים)

פורסם

הכל תלוי כמה אתה לחוץ למכור.

שים מודעה אחרי שרחצת את הרכב ועשית לו פוליש וקס וניקיון פנימי טוב - תרשום את כל הנתונים של הרכב בלי עניין התאונה ותרשום מחיר גמיש.

כשמתקשרים, תציין את עניין התאונה, תגיד שיש לך תמונות ודו"ח שמאי בספר הטיפולים המסודר שלך.

נכון, יהיו הרבה שיחות של אנשים שינתקו איך שישמעו על התאונה, אבל מספיק אחד שיגיד לך שהוא רוצה לבוא לראות, ואז יתמקח איתך ויקנה, כדי שהטריק הזה יעבוד.

ככה אתה לא מסתיר את הנתונים ועדיין מקבל שיחות ממתעניינים.

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

תפרסם 2000 פחות ממחיר מחירון ( אמרתי שאתה מוכן לרדת ב9000 שקל) . תקבל טלפונים , יבואו לראות את הרכב, תספר להם על העניין של התאונה/"קצה שילדה" ותשאל כמה לדעת הקונה הוא מוכן לשלם על הרכב. אני לא מאמין שיקח הרבה זמן עד שיגיע ילד שיתלהב מהרכב וימכור לעצמו את העניין שקצה שלדה זה "לא כזה נורא" , יוריד לך עוד 5K מה2K שכבר הורדת ועוד ירגיש שהוא דפק אותך.

פורסם

אני אספר לך סיפור על קצה שילדה... יום אחד ניכנס ברכב שלנו מישהו שביזכותו הינו צריכים להחליף דלת שלמה ועוד דבר השמאי רשם... קצה שילדה. עברו 3 שנים הגענו לבדיקה על מנת למכור הרכב ומה רשום בדוח ? נכון שילדה. עכשו לך חפש את השמאי שאמר רק קצה שילדה ולך לחברת ביטוח לקבל עוד ירידת ערך... הקיצור צפה סיפור עם הקצה שילדה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תתחיל ב56 ותרשום גמיש.

מילא ינסו להוריד אותך אז תזרום עם זה ותתחיל מגבוה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אני עדיין חושב שכדאי לך להישאר עם המאזדה. הכסף שתפסיד עליה+הכסף על יישור הקו של הרכב הבא לא שווה את החיסכון בדלק.

ככה אני חושב, תעשה את החשבון שלך.

בכל מקרה אפשר להתיעץ עם שמאי נוסף יכול להיות שהשמאי שלך של הביטוח טעה באבחון שלו.

פורסם
מה חשבת להביא במקומה?

יכול להיות הרכב שאתה חושק לקנות הוא בטווח ה50 אלף או בסביבות המחירון של רכבך

טיוטה פריוס מנוע 1.8 בסביבות 70000 אלף

אוו טיוטה פריוס מנוע 1.5 בסביבות 50000 אלף

פורסם (נערך)
תפרסם 2000 פחות ממחיר מחירון ( אמרתי שאתה מוכן לרדת ב9000 שקל) . תקבל טלפונים , יבואו לראות את הרכב, תספר להם על העניין של התאונה/"קצה שילדה" ותשאל כמה לדעת הקונה הוא מוכן לשלם על הרכב. אני לא מאמין שיקח הרבה זמן עד שיגיע ילד שיתלהב מהרכב וימכור לעצמו את העניין שקצה שלדה זה "לא כזה נורא" , יוריד לך עוד 5K מה2K שכבר הורדת ועוד ירגיש שהוא דפק אותך.

עצה מצוינת .

תשמע כואב לי הלב להפסיד כל כך הרבה כסף על מכה שטותית כזו . ואני עוד אחד ששומר . במשך שבוע שלם כעסתי על עצמי על המכה השטותית הזו .

בסה"כ: יש טסט לרכב לשנה קדימה . יש צמיגים חדשים . הרכב עבר טיפול 90000 במוסך מרכזי . ספר טיפולים - יש .

בסה"כ - הרכב עם נתונים טובים

ואני מוכן לספוג ירידה אבל לא מוכן להיות זו** ..

עריכה אחרונה על ידי 2131ori

• תוכן חדש...