Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת וואטסאפ....של קארספורום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
יש כבר קבוצה כזאת, למעשה אני חבר בלפחות 3 קבוצות כאלה, תאמין לי שאתה לא רוצה להצטרף לקבוצה כזאת, זה פשוט זוהמה מה שהולך שם!

בחורות ערומות, בחורות חצי ערומות, בחורות ערומות\חצי ערומות עם מכוניות, ההוא אכל סטייק אז מעלה תמונה כדי שהיתר יאכלו את הלב, אחד מרים כוסית לכבוד החג אז השני מרים כוסיות סתם בשביל הפאן, מי לחץ עם זה ומי לחץ עם ההוא.....

גועל נפש....אלה חברים אלה?

:twisted:

ברור לך שככה בערך נראים הפוסטים שלך מהצד שלנו נכון? :twisted:

תתחדש על החלפת הסמלון, אני מבין שזה הרכב החדש?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קבוצות ווטסאפ זה חפירה 24/7 ומגיעים לסין תוך יומיים. בשתיים בלילה מישהו רואה קורבט משופצת ושואל איזה שנה היא וכולם מתעוררים. אתם בטוחים שאתם רוצים כזה דבר?

פורסם

יש לך אופציה להשתקה,רק שבבוקר את קם עם 750 הודעות שלא שנקראו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך אופציה להשתקה,

ע כ ש י ו אתה אומר לי????

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
דיסקו, אם תשתוק, הקבוצה תתמוטט :-D

צחוק צחוק, יש ימים (יותר נכון דקות ארוכות) שאתם תופסים שקט ואני לא בטוח אם פשוט נרגעתם או שהאינטרנט שלי קרס...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מדברים, אל תדאג. לא סותמים את המקלדת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ברור לך שככה בערך נראים הפוסטים שלך מהצד שלנו נכון? :twisted:

תתחדש על החלפת הסמלון, אני מבין שזה הרכב החדש?

כן, אני מקשיב (בערך) לעצתו של סולל הדרך, הבנץ תשמש לנסיעות המנהלתיות וה-I20 יחד עם הפאביה לסופ"שים של אדרנלין גבוה (לכן הצבע האדום אגב).

לגבי הפוסטים שלי, סה"כ משתף תרבות מוטורית בארץ רחוקה, במקרה מדובר בהונג קונג אז יש רכבים קצת יותר מעניינים אבל כנראה שגם אם הייתי גר במדינה אחרת עם רכבים פחות מעניינים הייתי עדיין משתף (נניח רייסים של לאדות על שלג וכו'...).

:-D

(אגב בעלי I20 (ופאביות)- אין צורך להפגע חלילה, זו רק הלצה, אלה אחלה רכבים, אני בטוח שתוך 5 עד 10 שנים הפורום ישכח את הסיבות בגינן אנחנו מתלוצצים, קצת סבלנות...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

וכאן אני מתכבד להודיעכם חגיגית, שכל שרשור שידרדר לשטויות ינעל מיד ובדיעבד, ובתור התחלה, נעשה ניסוי בשרשור הזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...