Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 1.4T: עכשיו ב-112,900 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא לוקח אותה בהומור,גם אפל וסמסונג כול הזמן מוצאות פירסומות עקיצות,סוף סוף פרסומת מעט שונה ומצחיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בטוח שהם בדקו בשוק וראו שיש ביקוש גדול לקורולה לכן הם אמרו קורולה,כי בזמנו המאזדה 3 הייתה פה המכונית הכי נמכרת ואם הם כתבו קורולה זה יכול להיות מ-2 סיבות.

1:הקורולה מאוד מאוד צליחה כאן.

2:מאזדה 3 עד כדי כך חלשה לעומת השברולט שאפילו לא צריך לכתוב את שמה.

פורסם

קודם כל זה לפני שנתיים וחצי, לא לפני שנה.

שנית זה היה דגם אמריקאי של הקרוז שהיה תוצרת ארה"ב, ברמת אבזור גבוהה משמעותית (מושבי עור, גג שמש...). הדגם הנוכחי מיוצר בקוריאה וכעת הוא גם נמצא בישורת האחרונה של חייו, לכן אפשר לשווקו במחיר נמוך יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

הפוקוס וה3 הן כנראה גם היום המשפחתיות המתנהגות ביותר אבל הן חלשות ולכן קשה להשוות אותן למשפחתית עם מנוע טורבו שם המנוע חזק משמעותית בכל טווח הסלד מה שלא פעם יוציא את הצמיגים לחיפוש אחר אחיזה בגלל המומנט שמגיע מוקדם מאוד עם כל חזרה אל הגז.

בעניין בלמים חלשים ,משפחתיות לא בנויות לנסוע על המגבלות לאורך זמן ולכן נסיעה שכזאת במיוחד ברכבים עם מנועי טורבו שבקלות בונים קצב מהיר תביא לדעיכה מהירה בעוצמת הבלימה מה שלא יקרה באטמוספריות שבכבישים הררים יתקשו לבנות קצב מהיר בגלל זמינות הכח של המנוע.

אתה צודק מאוד במה שאתה אומר, אבל גם הדגמים הרגילים של הקרוז בלי הטורבו סובלים אותם בעיות של בלמים חלשים, דוושה חסרת ליניאריות ותחושתיות ותת היגוי די כבד במגבלות. אני מאמין שאני גם לא ממש צריך להזכיר את זה שה-1.6 חסר מחץ לא רק בסלד נמוך, אלא בכל טווח הסל"ד כמעט (בעיקר בדגמים הראשונים). הבעיה כאן היא בעיקר שלדה ומתלים, לא מנוע. דווקא במקרה של הקרוז, גרסת הטורבו עדיפה לרוב גם במובן ההתנהגותי על פני הגרסאות האטמוספריות שלה. גם הבראבו מוגדשת וחזקה, ועדיין התנהגות שלה טובה ואפילו די ומהנה. יכולת הבלימה שלה טובה מאוד ונשמרת גם בתנאים אגרסיביים למדי.

אני בטוח שהם בדקו בשוק וראו שיש ביקוש גדול לקורולה לכן הם אמרו קורולה,כי בזמנו המאזדה 3 הייתה פה המכונית הכי נמכרת ואם הם כתבו קורולה זה יכול להיות מ-2 סיבות.

1:הקורולה מאוד מאוד צליחה כאן.

2:מאזדה 3 עד כדי כך חלשה לעומת השברולט שאפילו לא צריך לכתוב את שמה.

הם גם עשו פרסומת על ה-3, לא רק על הקורולה. ככה שהטענה הראשונה שלך תופסת חלקית והטענה השניה גם זה לא.

עריכה אחרונה על ידי cars-@-lover
פורסם
אתה לא בסינגפור? יצא לך פעם לבלות חברתית עם קוריאנים?

לא ראיתי עם ששותה ומעשן ככה, יום אחרי יום, לא רק בסופ"ש.

ולגבי תחביבי המין שלהם, בכלל קצרה היריעה.

אני מסכים איתך שלקוראנים יכולת ותרבות שתיה, אבל המוסר והמקצועיות בשעות העבודה הן ללא דופי.

אם אני לא טועה, פעם לפני הרבה שנים התפרסם איזה מחקר על מכוניות שיורדות מקו היצור ביום שני (אחרי הוללות הסופ"ש) בהם אחוז התקלות היה גבוה משמעותית. גם בעידן האוטומטי, עדיין יש השפעה אומנם פחותה מבעבר עם בן האנוש בקו היצור. העדפה אישית שלי... מלוכסן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

היו נותנים לך אופציה לבחור רכב גרמני אני בטוח שהבחירה הראשונה שלך לא תיהיה אופל כאשר יש לך אודי ב.מ.וו .

אאודי? ב.מ.וו? מה זה הזבל הזה? מכוניות של פועלי ביוב.

אם נותנים לי לבחור רכב גרמני אז מייבאך מינימום.

אופל זה "זבל" בדיוק כמו שVW זה "זבל". וחלק מהדגמים של אופל עדיפים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מעדיף קוראני צייתן מאמריקאי שבילה את הסופ"ש בעישון, שתיה ובילוי עם בחורות כאדם בקו היצור.

איזה יתרון יש להרכבה בארה"ב? המוסר עבודה שם כזה גבוה? איכות היצור כזו מרשימה?

אתה מתבלבל בין המלוכסנים.

רק היפנים חולי שלמות ויעשו חרקירי אם הם יעשו טעות.

איכות קוריאנית לא רחוקה מסינית.

עובדים אמריקאים שמנים עם קעקועים וחולצות שקרעו את השרוולים מיצרים מכוניות יותר טובות.

ובקשר למחירים של שברולט קוריאה.

הם סוגרים את החברה ומחסלים את המלאי.

שסגרו את פונטיאק מכרו את המכוניות ב 70% הנחה.

בסוף 2015 סוגרים לגמרי את שברולט אירופה.

זאת אומרת שייצרו מכוניות עד תחילת השנה, לאט לאט ימכרו את המלאי ויסגרו סוכנויות עד סוף השנה.

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא ממש משנה כי ברוב המקרים רובוטים בונים את המכוניות על פס היצור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדיוק, וזו הסיבה שלמרות שכמעט הכל מיוצר היום במזרח בגלל כוח האדם הזול, מפעלי רכב נבנים בכל העולם. יצור רכב הוא תהליך שאינו מבוסס ברובו על כוח אדם אנושי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בעניין התנהגות מכונית משפחתית בנהיגה במגבלות- זהו נתון שאינו רלבנטי לרוב הרוכשים של רכבים משפחתיים. בתקופה שבה המכוניות לא היו מצוידות במערכות עזר לתיקון טעויות נהג היה משנה חשיבות ליכולת הדינמית של המכונית בפן הבטיחותי לא פחות מעניין ההנאה מנהיגה. מכונית שקל לשלוט בה או להחזיר אותה לתחום האחיזה בקלות היתה בוודאות בטוחה יותר ומצילה חיים. היום בעידן שבו רוב הרכבים למעט דגמי הליסינג המוזלים מקבלים צמיגים במידות אדירות ומערכות תיקון טעויות נהיגה כמו abs,esp על המגבלות רוב הסיכויים שהרכב יוציא את עצמו מהבעיה לפני שהנהג הממוצע ישים לב אליה בכלל.

מי שרוצה מכונית כיפית על המגבלות שיקנה משפחתית ״ספורטיבית״ או רכב ספורטיבי .רוב המשפחתיות פשוט לא מיועדות לנהיגה במגבלות.

בעניין הבראבו מניסיוני האישי בלבד שבצניעות ארשום שלגבי הבראבו הוא כנראה הכי משמעותי שיש בארץ מבחינת מרחק נסיעה , מערכת הבראמבו שיש על הבראבו פשוט קטנה על היכולת של הרכב שבאמת נוהגים על הקצה ולא פעם אחרי נהיגה אגרסיבית מצאתי את עצמי עם סט קדמי מעוות לגמרי בגלל חום. כמובן שנהג שעושה שימוש סטנדרטי ברכב לא יתקל בבעיות האלו וזה מחזיר אותי לתחילת הפוסט צריך לבחון רכב משפחתי כרכב משפחתי.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
השבוע דגם 5 הדלתות נמכר ב-99. מעניין מה הולך שם...

היצרן סוגר את הבסטה באירופה ומעוניין להפוך מלאים לכסף נזיל במהירות האפשרית לקראת סוף השנה.

פורסם

אני רק מקווה שהמתחרות גם יורידו מחירי לפני ההתקפלות של שברולט מאירופה.

כי אם לא יורידו, אחרי ההתקפלות של שברולט לא יישאר כלום.

נורא מסקרן אותי לקרות מה יקרה בינואר 2016, umi כבר איבד את ביואיק ואופל ולא נראה שהוא ירצה להשאר רק עם קאדילק ואיסוזו, מה שלי נראה זה שיתחיל ייבוא של ספארק, סוניק וקרוז עם תקינה אמריקאית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...