Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקח שני גלגלים , ותוציאו פיוזים של ההתנעה

כי אני מאמין שהם יראו שאין גלגלים הם יבואו יום למחרת עם שני גלגלים וישימו אבל אז הם יראו שזה לא מתניע להם

או לקחת את המצבר ...

בהצלחה

ולמה אין קודן באוטו?!

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ונראה לך שקודן מעקב גנב?

קודן זה קשקוש שמעקב אותם בכמה שניות בלבד.

מנסיון גם אם תפרק מצבר הם יבואו עם מצבר.

יתכן והם גם עושים מעקב בכדי לבדוק איך אתה פועל עקב הגניבה של המפתחות אז שים לב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק צודק הקודן הוא שטותי לחלוטין, פירוק של הדשבורד פותר את הבעיה שלו בקלות.

מצבר כנראה שאין טעם לפרק זה חלק מהציוד שהם יגיעו איתו.

נסה לבקש מהשכנים שלך שיחסמו את הרכב כך שלא יוכל לצאת אם זה אפשרי או לחסום אם הרכב השני אפילו, או לשלוח את הרכב לחנייה במגרש שמור \ להחליף רכב עם הדוד שגר בצפון הרחוק.

כל פתרון אחר ישאיר אותך בסרטים שכל דקה תציץ מהחלון לראות שהרכב עדיין חונה במקום.

__

ועכשיו קצת פחות ברצינות , תתקין מתחת לרכב רמקול וחבר אצלך בבית מיקרופון.

זה נראה בערך ככה:

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם (נערך)

אני מציע לך להתקין סוויץ' ניתוק משאבת דלק במקום מוסתר ויצירתי אבל בנוסף(ופה אתה עלול להרגיז אותם)אני מציע להתקין עוד סוויץ' דמה במקום מוסתר אבל בצורה חאפרית שיהיה קל לזיהוי(אם יש לך כח והרכב חשוב לך הייתי מתקין 2 סוויצ'ים דמה ואחד אמיתי מוחבא היטב(אם כבר פרצו ועשו נזק אז למה לא להטריף אותם?)

תומר

עכשיו שאני חושב על זה יש לי רעיון ענק! חבר את סוויץ' הדמה לצופר של הרכב שלך...הייתי משלם לראות את הפרצוף שלהם כשהם יפעילו את הצופר...

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

כל מה שרשמתם נראה דיי מסובך לאחד שלא יודע איך לעשות את זה..... (לא אומר שפותח השרשור לא יודע)

להתקין סוויצץ? להוציא פיוז התנעה? בתור אחד שיותר הולך למוסכים מאשר עושה בעצמו נראה כי צריך ידע מוקדם והתעסקות....

בנינו הם גם יכולים לגעת ברכב להוריד בלם יד ולסחוב את הרכב...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

לדעתי תנסה להחליף את הרכב הפרטי עם מישהו מהמשפחה לחודש הקרוב אמא, אח, אחות. לפחות עד יעבור זעם, או עד שתמצא פתרון תמידי.

פורסם (נערך)
השאלה היא איך הגנבים יגיבו לחוסר ההצלחה שלהם... הרס טוטאלי ? אין לדעת.

מנסיון רע של חבר, BMW סידרה 5 בחניון מסודר בחוץ בתחנת רכבת, ניסו לגנוב. כשלא הצליחו - השמידו את פנים הרכב כולו.

דשבורד שבור, הגה חתוך, מושבים וריפודי דלתות קרועים וצמיגים מנוקבים.

פגושים, זכוכיות, ובעיטות בדלתות.

הרכב טוטאלוס.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם
****נא לא לצטט הודעה שמעליך ללא צורך****

כנ״ל אצל חבר עם אוקטביה בת שנה.

הגיעו ניסו ליגנוב,לא הצליחו והשמידו את פנים הרכב מהתסכול כנראה.

הרכב הוגדר כאובדן להלכה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האמת? עשו שירות לבעל הרכב.

לצאת בבוקר ולראות תוצאות של ניסיון גנבה כושל זה לא נעים בלשון המעטה, ואם חברת הביטוח תנסה לתקן במוסך הסדר אז בכלל אין מה לדבר, מי בכלל יכול לנסוע ברכב כזה אחר כך?

עשו מצווה שהרסו אותו לגמרי, עדיף כך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בשביל להרגיע אותך קצת , גם אצלי בבית גנבו את המפתחות של הרכב + של הבית , את הצלינדר של הבית החלפנו ואת של הרכב לא , עד עכשיו לא לקחו את הרכב :shock: . לקחו את הסוני 3 + טלוויזיה :cry: . חראות.

פורסם (נערך)

תודה לכל המגיבים.

רכב הליסינג הוא אוקטביה דנדשה (חצי שנה על הכביש) - חברת הליסינג שלחה יום למחרת מנעולן מטעמה שעבד על הרכב 4 שעות (הוא היה בהלם, אמר שהוא עדיין לא נתקל ברכב עם מערכת קומבינציה כזאת משוגעת) ובזמן הזה הוחלפו כל הצילנדרים ברכב ובוצע שינוי קומבינציה עם קידוד חדש.

בגלל המורכבות של האוטו מול המערכת שברשותו, הרכב יכנס למוסך של חברת הליסינג ושמה יפרקו חלק מהדשבורד ויבצעו את המשך העבודה + יספקו לי מפתח מקודד חדש.

חברת הליסינג אישרה לי לנסוע כרגיל עם הרכב כי לטענתם "המפתח המקורי כבר לא יכול להניע או לפתוח את הרכב".

אני מסכים עם רובכם, הרכב מסומן וסופו להיעלם.

ניקתי אותו מכל הציוד והחנתי אותו 30 מטר מהבית בהמשך הרחוב- שהגנבים ישברו לו את התצורה ויקחו אותו מתי שמתחשק להם, רק לא מול החצר ודלת הכניסה שלי.

אני כבר חושב על רכב הליסינג שאקח במקום הסקודה (וזה לא יהיה שוב סקודה אוקטביה).

לגבי הרכב הפרטי- מדובר ביאריס TS שנמצאת אצלי שנים, לא רכב שאפשר מחר ללכת לקנות חדש.

דיברתי עם חברת הביטוח, הם בודקים ויודיעו לי ביום ראשון לגבי ההמשך (יכול להיות שידרשו רק קודן שאין היום ברכב).

הגנבים לא ראו לדעתי את הטויוטה שחונה בחניה נפרדת אבל אני לוקח בחשבון שגם היא יכולה להיעלם במשך הזמן וכבר משלים עם העובדה שאם יגנב, נתקדם הלאה עם הכסף של הביטוח לרכב אחר חדש יותר.

בינתיים אני מחנה את היאריס ברחוב אחר ומבודד, שיהיה עד שנסדר הכל.

ההצעות לפירוק מצבר/גלגלים/גלגל הגה לא רלוונטים כי בכל בוקר בת הזוג שלי נוסעת לעבודה... היא בטח לא תרצה להרכיב מצבר בכל בוקר.

בבית מחליפים מחר כבר את כל הצילנדרים מסביב לבית.

מקווה שיקחו את הסקודה כמה שיותר מהר ויגמרו את הסיפור כדי שיסמנו V על הבית שלי וימנעו ממני עוד מפגש לא רצוי עתידי (זה מציק לי יותר מ-2 הרכבים יחד- הידיעה הזאת שהם יבואו לסיבוב נוסף).

עדכונים בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי BMW
פורסם

בשביל לשבור את האווירה כאן ,

שים איזה בייבי סנס בתוך האוטו ואת השני ליד המיטה שלך , שתשמע את הבני זונות , תרד למטה עם פטיש ותפרק להם את התחת

מזכיר לי פרק של רמזור ..

פורסם

למה אתה לא מחליף את כל המנעולים של היאריס?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לא נעים בכלל, וכמוך אני הייתי יותר מודאג מהסיבוב השני בבית מהמחשבה על כך שיקחו את הרכב...

מישהו יכול להסביר לי למה דווקא האוקטביה (ולא רק דור ספציפי שלה) כלכך מבוקשת בקרב גנבי רכב?

אגב, דגם הסטיישן גם?

• תוכן חדש...