Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
זו כבר טעות בסיסית שלך. לעולם אין משאירים רשיונות ברכב, על אחת כמה וכמה לא ברכב מאויים.

ד"א - איזה נזקים נוספים עשו לך?

הרכב הוא רכב ליסינג!! האחריות, כמו גם הדרישה לשמור את המסמכים ברכב, היא של חברת הליסיניג! כל הדברים המוספים מסביב גם הם באחריות הליסינג!

החברה עודכנה לפני שבועיים על הפריצה ועל העובדה שהגנבים יחזרו לקחת את הרכב- התשובה שלהם הייתה שאני ממשיך כרגיל לאחר החלפת המנעולים והקידוד החדש במפתח.

בעיה שלהם! (אני אפילו הצעתי להתחייב מחדש ל-3 שנים על רכב אחר, הם לא מוכנים).

לגבי המשטרה, רק אנקדוטה:

בת זוגתי הלכה לתחנה להביא משם את המפתחות שנמצאו בביתו של השכן שממנו נגנב הרכב.

המפתחות היו זרוקים במגירה אצל הפקידה יחד עם האייפון והארנק שלה- ככה הם התייחסו לממצא הזה!

השוטר שהיה בתחנה הציע לחברה שלי "שתלך לבדוק את המצלמות בתחנת הדלק בכניסה ליישוב"....(!) , היא הייתה בשוק ואני שואל, היא זאת שצריכה ללכת לחפש במצלמות סביב היישוב או המשטרה, שיודעת שיש חולייה מתפקדת ברחוב שלי, או שהמשטרה שצריכה להתאמץ קצת יותר ?!

חוצפה/בדיחה שקשה לתאר.

אגב נוסף, הרחוב שלי, בגלל קרבתו לשמורת טבע, מועד לפריצות מזה 20 שנה שאני גר שם (גם רכוש, לא רק רכב).

עד היום לא שמעתי על פעולה הירואית של המשטרה למיגור או לתפיסה של פורצים.

אני מזמן סומך רק על האזעקה, הכלב והאלה הנשלפת שיש לי ליד המיטה.

עריכה אחרונה על ידי BMW
  • תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיקון לשוני - יש לומר "בת זוגי" ולא "בת זוגתי".

בת זוגי היא בת הזוג שלי, כאשר גבר אומר זאת.

בת זוגתי היא בת הזוג שלי, כאשר אישה אומרת זאת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
סיפרתי לשכן יומיים לאחר הפריצה הראשונה על הסיפור שלי ואמרתי לו שיפקח עין על הראפיד שלו.

מה זה אומר בדיוק "לפקוח עין" על הרכב?

לארגן את כל דיירי הבית למשמרות של 4 שעות (22:00 עד 02:00, 02:00 עד 06:00) כל לילה עם רוס"ר M16?

הוא והמשפחה שלו היו קורסים מחוסר שינה אחרי שבוע. (אלא אם יש לו 10 ילדים ואז כל אחד עושה בקושי משמרת בשבוע)

יש להם משהו לא פחות שווה- זהות של רכב לגיטימי, שלא מופיע כגנוב, ואפשר להצמיד לרכב "שרוף" כדי למכור אותו, או סתם להשתמש בה לצרכיהם, החל מ "שריפת אדומים" ועד פשעים חמורים:

תסביר בבקשה איזה פרטים מזהים יש ברשיון הרכב שאפשר לעשות איתם משהו פלילי?

מספר הרישוי? מופיע באותיות של קידוש לבנה על לוחיות הרישוי.

מספר השלדה? נמצא בלוחית בשמשה הקדמית שניתנת לקריאה מבחוץ.

שנת הייצור? ניתן בקלות יחסית לברר.

זהות הבעלים? גם כן לא מדע טילים. במקרה הזה זה רכב של חברת ליסינג אז שם החברה נמצא במדבקות הצבעוניות שמעטרות את הרכב. לגבי הרכב הפרטי שחונה בבית פרטי מוציאים נסח טאבו של הבית (11 ש"ח באינטרנט) ויודעים מי בעל הבית, שהוא סביר להניח גם בעל הרכב.

מידת הצמיגים? מוטבעת על הצמיג.

רשיון נהיגה מתאים? B.

מה עוד כבר יש שם?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הרשיון האותנטי, שניתן להצמידו לרכב מזוייף לצורך מכירתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. זה דורש ממש את הרשיון הפיזי (לא העתק ולא סתם "פרטי זיהוי")

2. זה דורש גם ת.ז (ובמקרה של חברה בע"מ גם איזשהו אישור נוסף אני מניח) או לחלופין פקידה משוחדת בדואר.

3. ברכב ליסינג לפות"ש לא באמת ייגרם נזק במקרה כזה. חברת הליסינג תיפגע.

פורסם

צודק. "מרוב התלהבות", לא שמתי לב שמדובר ברכב ליסינג, ו(ככה"נ) בהעתק רשיון ולא ברשיון מקורי.

לוקח רוורס.:-D

אבל אל תזלזל בערכו של רשיון אותנטי. אמנם הוא שווה יותר כשהוא מחובר לרכב האותנטי, עם מס' השלדה הנכון+מפתחות הרכב המקוריים, אבל גם כך, הוא עלול לשמש להרבה מעשים רעים.

נכון מה שאתה אומר שכל הפרטים הנ"ל גלויים. מה ששוה ערך הוא החיבור ביניהם. (מ"ר+ת.ז בעלים+דגם ושנתון של הרכב מחוברים ברשיון אחד)

זה כבר מצרף שקשה לגנב מן השורה להשיג.

ות.ז, לצערנו הרב (בגלל ההתעקשות על המאגר הביומטרי), זה מסמך שכל בן 13 עם סורק איכותי ומכונת לימינציה ב200 שקל מאופיס דיפו מזייף באיכות מספקת לצורך הבדיקה החפיפית אצל הפקידה בדואר. אבל זה כבר נושא לשרשור נפרד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אתם לדעתי עושים סיפור גדול מדי מגניבת רשיונות הרכב המקוריים.

זה בערך כמו כל מיני אנשים שאני מכיר שמגיעים לסין, קונים תיק מזוייך של "DIOR" ואז באים לספר לי שזה לא זיוף, הרי הנה- יש את התעודת אותנטיות של התיק!!!

אפשר לדלות פרטי בעלות על רכב בצורה לא מסובכת מדי ואז פשוט לכתוב אותם על רשיון רכב מזוייף.

אפשר גם פשוט לגנוב לוחיות רישוי של רכב.

גם מספר שלדה ניתן לזייף.

הכאב ראש היחיד בזיוף\שכפול רכב זה שעכשיו כשהאוקטביה המשוכפלת תצולם במצלמת מהירות הדו"ח יגיע אל פותח השרשור שיצטרך להוכיח שאין לו אחות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מה זה אומר בדיוק "לפקוח עין" על הרכב?

לארגן את כל דיירי הבית למשמרות של 4 שעות (22:00 עד 02:00, 02:00 עד 06:00) כל לילה עם רוס"ר M16?

הוא והמשפחה שלו היו קורסים מחוסר שינה אחרי שבוע. (אלא אם יש לו 10 ילדים ואז כל אחד עושה בקושי משמרת בשבוע)

לא צריך להיות חכמולוג.

לפקוח עין אומר לא להניח את מפתחות הרכב מול החלון במטבח למשל, או לא להשאיר דברים יקרים ברכב או אפילו לחסום את הרכב עם הרכב השני (מה שהשכן יכל לעשות, הראפיד חנתה בחניה מקורה ומאחוריה על הכביש הוא יכל להחנות את הפולו של אישתו שלא עניינה את הגנבים).

זה במידה ובאמת חשובה לו אי גניבת המכונית.

לכל מי שדיבר על רשיונות הרכב- ברכב הליסינג שלי, הרשיונות שנגנבו הם המקוריים! לא העתק, לא צילום ולא שאר ירקות. מקוריים!

גם המשטרה וגם חברת הליסינג מעודכנים בגניבת הרשיונות. כל טפסי התלונה במשטרה שמורים אצלי.

שיעשו מה שהם רוצים עם הרשיונות שנגנבו.

פורסם
תיקון לשוני - יש לומר "בת זוגי" ולא "בת זוגתי".

בת זוגי היא בת הזוג שלי, כאשר גבר אומר זאת.

בת זוגתי היא בת הזוג שלי, כאשר אישה אומרת זאת.

לא בדיוק

http://hebrew-academy.org.il/2011/03/15/%D7%96%D7%95%D7%92%D7%AA%D7%95-%D7%91%D7%AA-%D7%96%D7%95%D7%92%D7%95-%D7%91%D7%AA-%D7%96%D7%95%D7%92%D7%AA%D7%95/

פורסם
ממתי חברת ליסינג נותנת רשיון רכב מקורי לשוכר?

דומני שכבר דובר בפורום מכובד זה על כך שהעתק הרשיון - גם עם חותמת קצין הרכב - אינו מספק, ויש לשאת את הרשיון המקורי.

גם בתקופה שבה היה מותר לשאת כפל רשיון הוא שימש בחברות הליסינג רק בשנה הראשונה, לפחות מניסיוני החל בשנה השניה קיבלנו את הרשיון המקורי כדי לקחת אותו לטסט, והוא זה שנותר אצלנו (והוחזר עם סיום חוזה ההחכרה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, רכב בבעלות פרטית חייב להציג רשיון רכב מקורי.

רכב בבעלות חברה רשאי להציג העתק מצולם של רשיון הרכב עם חותמת אדומה של נאמן למקור עם חתימת קצין רכב.

אין כל שינוי בזה כבר שנים.

ודבר נוסף שעולה מדבריך, עוד לא שמעתי על מישהו שהרכב בבעלות חברת ליסינג והוא זה שהעביר את הרכב טסט.

בדרך כלל נציג החברה לוקח ממך את הרכב ועושה זאת, לא?

פורסם

לא להשאיר דברים יקרים ברכב זו עצה טובה.

גם לא להשאיר מפתחות במקום גלוי זה רעיון טוב.

וגם לחסום עם רכב אחר. אם כי במקרה של רכב ליסינג לא בטוח שהייתי טורח.

שלושת הדברים הם לא בדיוק 'לפקוח עין'

פורסם

אינפורמציה מעניינת, תודה!

וגם לחסום עם רכב אחר. אם כי במקרה של רכב ליסינג לא בטוח שהייתי טורח.

הראפיד של השכן אינה ליסינג

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...