Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא מבין על מה הדילמה. הרכב הרי ליסינג וכפי שכתבו פה לשני הצדדים כדאי שהרכב יוחלף.

בנוסף אם זה וודאי שיחזרו וברור שזה יקרה בתוך שבועיים למה אי אפשר לערב בנושא את המשטרה. כן, משטרת ישראל, בלה בלה בלה לא מתפקדת.

יש לי חבר מתנדב שמספר שהם כן רודפים אחרי גנבי רכב.

למה אי אפשר להשקיע סכום כסף באבטחה פרטית ולהפתיע את הגנבים. כמה בחורים שבתיאום עם המשטרה יבצעו מארב מדי לילה, בין חצות ל-5 בבוקר.לוודא שלמשטרה יש ניידת עם צוות באזור.

40 שח לשומר, שלושה שומרים חמושים, אתה רביעי. חמש שעות ביום, נגיד תוך 15 יום אתם תוקעים אותם. יעלה לך 9K שח. הבטחון האישי והכבוד העצמי שלך לא שווים את זה?

הייתי מחפש שני פתרונות, אחד - הייתי מוצא חברת אבטחה רצינית וסוגר איתה חוזה לפתרון הבעיה, והפתרון השני - מגייס כמה גברים בשכונה לתורנות, וזה אפשרי. להכנס בראבאק שלהם, לחסום להם מילוט שיפחדו להתקרב לשכונה.

עריכה אחרונה על ידי wwave

si vis pacem, para bellum

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אי אפשר להשקיע סכום כסף באבטחה פרטית ולהפתיע את הגנבים. כמה בחורים שבתיאום עם המשטרה יבצעו מארב מדי לילה, בין חצות ל-5 בבוקר.לוודא שלמשטרה יש ניידת עם צוות באזור.

40 שח לשומר, שלושה שומרים חמושים, אתה רביעי. חמש שעות ביום, נגיד תוך 15 יום אתם תוקעים אותם. יעלה לך 9K שח. הבטחון האישי והכבוד העצמי שלך לא שווים את זה?

הייתי מחפש שני פתרונות, אחד - הייתי מוצא חברת אבטחה רצינית וסוגר איתה חוזה לפתרון הבעיה, והפתרון השני - מגייס כמה גברים בשכונה לתורנות, וזה אפשרי. להכנס בראבאק שלהם, לחסום להם מילוט שיפחדו להתקרב לשכונה.

או שאתה רואה קצת יותר מדי סרטים או שאתה קצת מתבלבל בין אנשי אבטחה לשכירי חרב.

למה לעזאזעל להשקיע 9K שקלים, או חצי שקל לצורך העניין באבטחה של רכב ליסינג?

חוזר ואומר את שכבר אמרתי- אינטרס משותף של חברת הליסינג וכן של חברת הביטוח שלה להחליף את הרכב ויפה שעה אחת קודם.

היו עושים בשכל אם במקום להחליף מנועלים וקומבינציות ושאר הליכים יקרים ופשוט היו לוקחים חזרה את הרכב ומוסרים אותו ללקוח אחר באיזור חיוג שונה.

חוזר ואומר שוב שאם אני בנעלי פותח השרשור וחברת הליסינג שלי מודעת למקרה ולא מחליפה רכב- מאותו רגע מבחינתי אני מחנה את הרכב כל לילה ללא נעילה ו\או אזעקה.

פותח השרשור לא צריך להתעסק עם גנבים שאין לו מושג איפה גבולות המוסר שלהם, גניבת רכבים או פציעת\הריגת אנשים, אין לו גם שום פגיעה בכבודו העצמי וגם אם כן יש כזו רצוי לזכור שבתי הקברות מלאים באנשים הם המון כבוד עצמי ומעט מאוד חיים.

במקום לחפש נקמנות והחזרת כבוד עצמי צריך להסתכל על זה במובן הפרקטי:

נכון לעכשיו אין לגנבים שום עניין אישי עם פותח השרשור, יש כאלה שעבודתם הינה שירות לקוחות באורנג', אחרים מחלקים עיתונים, חלק בחרו להיות רופאים וחלק בחרו להיות גנבים.

אין לפותח השרשור מה לחפש מגע עם הגנבים, פעם ראשונה כי אין סיבה שיסכן את עצמו, פעם שניה כי החוק לא ממש יעמוד לטובתו אם חלילה אחד מהגנבים יפגע בעת ביצוע החלק השני של המשימה.

זה נכון, לא נעימה התחושה שבאישון לילה מישהו זר הסתובב לך בתוך הבית, לא נעימה התחושה שאותו מישהו עלול לחזור לסיבוב שני בחניית הבית.

יחד עם זאת, זו לא סיבה לסכן את עצמך ואתה גם לא יודע מי החברים של אותם גנבים שעכשיו יקחו אישית את זה שפגעת בכבודם בכך שפגעת בחברם.

יש ביטוח לרכב?

שיסעו לשלום ושבאמת לא יבואו לו בחלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, הטעות הבסיסית שלך היא שאתה חושב שלחברת הליסינג יש ביטוח מקיף.

אף חברת ליסינג/השכרה לא מבטחת את רכביה במקיף אלא רק חובה וצד ג'.

הם לא מבטחים מכיוון שיש להם צי רכב גדול (ולכן הוצאות הביטוח שלהם יקרות), הם מכניסים את רכיב הסיכון לגניבה בעלות הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש עוד כמה דברים שאפשר לעשות, ביניהם כאלה שלא יגררו נקמה. אני מכיר שעושים.

מי שיודע ויכול, עושה. מי שלא, מכווץ ת'תחת וסופג.

si vis pacem, para bellum

פורסם

בקשר לטביעת אצבע זו חרטא גדולה,

גם לי נאמרו דברים כאלה כפפות וכו,,

ולבסוף אחי זה זה שפרץ כי איבד את המפתחות ולא היה לו טלפון,את כל החלונות הוא ניסה לפתוח מבחוץ ,רק אחרי שהמשטרה הלכה הוא הגיע!

:lol:cj64

פורסם
עידן, הטעות הבסיסית שלך היא שאתה חושב שלחברת הליסינג יש ביטוח מקיף.

אף חברת ליסינג/השכרה לא מבטחת את רכביה במקיף אלא רק חובה וצד ג'.

הם לא מבטחים מכיוון שיש להם צי רכב גדול (ולכן הוצאות הביטוח שלהם יקרות), הם מכניסים את רכיב הסיכון לגניבה בעלות הרכב.

זה לא מחליש את הטיעון שלי, רק מחזק אותו- יש להם אינטרס למשוך את הרכב הזה חזרה ולתת לפותח השרשור רכב אחר במקום לספוג את הגניבה שלו.

פורסם
זה לא מחליש את הטיעון שלי, רק מחזק אותו- יש להם אינטרס למשוך את הרכב הזה חזרה ולתת לפותח השרשור רכב אחר במקום לספוג את הגניבה שלו.

חבר יקר,

גם ביטוח צד ג הם לא עושים, תחשוב על חברה עם 20 אלף כלי רכב , ביטוח צד ג יעלה לה במינימום 1000 שח לרכב (רכב השכרה למרות הכל),

מדובר על סביבות 2 מיליון ש"ח,

הם גובים השתתפות עצמית מהלוקח (כמו בחברת ביטוח) ומחזיקים עורכי דין תותחים שעובדים בשבילהם (מחלקה שלמה) שמטפלים בכל התביעות, ותאמין לי שהם חוסכים יותר...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

בוא נניח שה אוקטביה הזאת עולה לחברת הליסינג 50k שקלים, הרכב נגנב, איפה הם חוסכים כסף?

זה אומר שיש להם עכשיו לקוח שצריך לתת לו רכב במקום זה שנגנב וגם יש להם רכב אחד פחות למכור לשוק המשומשות בתום חוזה הליסינג.

הם כמובן מפסידים כסף מגניבת רכב ששייך לצי שלהם, מכאן ניתן להסיק, שוב, שיש להם אינטרס להחליף רכב לפותח השרשור, זה או שיחליפו עכשיו רכבים ראש בראש או שבקרוב מאוד פשוט יתנו לו רכב אחר בלי לקבל אחר כנגדו.

אם יש משהו שאני מפספס אשמח ללמוד.

נ.ב

אני מבין את העניין של חיסכון הוצאות הביטוח לאורך זמן, אבל פה יש להם הזדמנות לחסוך כסף.

פורסם

אני לא כל כך בטוח שחברות הליסינג לא עושות צד ג'. המחיר שאתה נקבת בו, נכון לבעלים פרטיים.

אני די בטוח שחברת ליסינג, בעלת צי רכב של אלפי רכבים, מקבלת מחיר מיוחד מחברת הביטוח בשביל צד ג'.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם חברות הליסינג עושות ביטוח צד ג' אז הנהג לא מקבל אפילו העתק של הפוליסה.

העתק של פוליסת ביטוח החובה ורשיון רכב כן מקבלים (או מקור או צילום).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

1. יש חברות ליסינג המבטחות את רכביהן בביטוח מקיף.

2. נראה לי שאת המפתחות של היאריס הם לקחו בטעות ולא יחזרו בשבילה.

3. כל רכב שמחליטים לקחת - יקחו בסופו של דבר, גם אם יזדקקו לגרר (וכבר שמעתי על יותר ממקרה אחד כזה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב הפרטי- טויוטה יאריס, מחכה להחלטת הביטוח לגבי המשך הטיפול (אני פשוט נמצא בחו,ל במסגרת עבודה ואבא שלי מטפל מולם).

הם רמזו שאולי יבקשו רק הוספת קודן ועד שיחליטו, הרכב חונה רחוק מאוד מהבית.

אלעד, כתבתי על הסקודה שאני מאוד מרוצה מהרכב ואני לא חוזר בי.

עם זאת, אני גר במקום שבו אחוזי הפריצות הם גבוהים מאוד ואני מוכן "לרדת" לרכב פחות טוב בקבוצה הזו של הליסיניג כדי להרוויח שקט נפשי מפריצות וגניבות.

לכל השואלים על חברת הליסינג: אמרתי להם, התרעתי וחזרתי ואמרתי- הם לא מוכנים כרגע לבטל את החוזה על הרכב ולהחליפו, אפילו שאין להם ביטוח מקיף.

הם יעשו את השיקולים שלהם לגבי הרכב ואותי זה ממש לא מעניין, הרכב חונה 2 בתים אחורה באותו רחוב ומבחינתי מחכה לגנבים שיקחו אותו והחברה תתמודד עם הטפשות של עצמה.

אישרו לי מיד אחרי החלפת המנעולים וקידוד המפתח של הרכב שאני יכול להתנייד אותו כרגיל, עכשיו ההשלכות בידיים שלהם.

האוקטביות כבר מזמן מובילות את שוק גניבות הרכבים, בעיקר ואולי רק בזכות שוק המוניות.

מאז המקרה שלי כבר שמעתי על 3 אוקטביות שנגנבו באותה הדרך (האחת הייתה דווקא מונית חדשה בת חודש על הכביש), וזה רק ממעגל של אנשים קרובים ששמעו על המקרה.

אני לא מתכוון להשאיר רכב פתוח או לפנק אותם בעץ ריח. האוטו חונה כרגיל רק רחוק ב-20 מטר מפתח הבית שלי כדי שיקחו אותו בשקט ובכיף רק לא מול הפרצוף שלי.

פורסם

הכאב ראש לקום בבוקר בלי רכב ולעשות סבב טלפונים ובירוקרטיה מסביב לא שווה את זה, נסה בכל זאת להרתיע מישהו בכיר מחברת הליסינג...

Miata ND2

פורסם (נערך)

כאב ראש? ממש לא, זה אחד מהיתרונות של הליסינג- רואה בבוקר שאין רכב, מתקשר אליהם, מביאים לי רכב חליפי עד שיגיע הרכב החדש שאבחר ושלום על ישראל.

לי זה נראה מגוחך שאני צריך להתחנן ולהשקיע בשמירה והגנה על הרכוש הזה שלהם.

ביקשתי והתרעתי, מכאן שישברו את הראש לבד.

הרכב כבר נקי מהציוד שלי.. מקסימום הם ירוויחו את -USB שלי עם מוזיקה טובה לדרך.

עריכה אחרונה על ידי BMW
פורסם

עשית בשכל. אתה משלם כל חודש גם בשביל השירות שהם יישברו את הראש ולא אותה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...