Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

רציתי את החוות דעת שלכם לפני שאני הולך לבדיקה ואולי בעזרת השם קונה את הרכב.

אני לקראת לימודים, וחיפשתי רכב חסכוני ואמין, שזול להחזקה והגעתי ליאריס.

אז ככה.

יאריס 2006, אוטומטית, דגםSOL 1.3 8 , עשתה 128 אלף קילומטר, יד שניה פרטית,

טופלה מאז שנקנתה בסוכנות מורשת אחת עם ספר טיפולים, הרכב עדיין תחת אחריות של סוכנות מורשת על מנוע גיר שילדה (לעוד כמה חודשים).

המחירון של לוי יצחק הוא 40200, מחירון משוקלל 42600.

הצלחתי להוריד את המוכר טלפונית עד 37500, מכיוון שיש טסט קרוב לעוד חודשיים.

יש מכה קטנה וזניחה בטמבון מאחור, ומעט שריטות בדלת שלטענת המוכר כשקנה את הרכב מהסוכנות טויטה (אחרי טרייד אין של יד 1) הם התחייבו לו בחוזה במידה וירצה יתקנו לו חינם את השריטות הקיימות, לדברי המוכר הוא לא תיקן בגלל שהם מאוד זניחות, אבל אפשרי עדיין לתיקון בחינם. חוץ מזה לטענת המוכר אין כלום.

האם שווה לגשת לבדיקה במחיר שציינתי, בהתחשב בכל מה שתיארתי?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי trmbo
פורסם

זאת הרובוטית?

אתה יודע שבסכום אתה אתה יכול לקנות סריון 2008 או פיאט גרנדה/איוו 2009?

אם ליסינג אז פיאסטה 2010,

אני לא רואה טע לשלם כזה מחיר על היאריס,כשיש אופציות לא פחות טובות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זאת האוטומטית, ציינתי בהודעה.

סיריון קשה למצוא שהיא לא שבורה מליסינג,

גרנדה קשה מאוד למצוא ידני, ורובוטית אני לא מתקרב, ולאיבו 2009 אני אצטרך למתוח אפילו עוד יותר את התקציב.

הלכתי היאריס בגלל שילוב של אמינות, חסכונות, זולה לאחזקה, ומבוקשת מאוד. הערך שלה יחסית נשמר מאוד , כמו שאני קונה עכשיו במחיר הזה, אני מאמין שכך אמכור אותה.

השאלה היא מה דעתכם על המחיר ביחס לרכב הספציפי, ודברים שאני צריך לדעת לפני בדיקת יאריס (בלאי חשוב שידוע וכדומה)

פורסם

כסף שלך,אני פשוט הייתי חייב לציין.

אני תמיד אומר לאנשים שכדאי להאם המחיר טוב,לבדוק מחיר של רכבים דומים ביד 2.

הנתונים טובים,והייתי לוקח לבדיקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיכוי טוב שהיא תשמור על הערך אבל סיכוי גדול גם שלא.

בהצלחה להתחרות בעוד כ-3 שנים עם רכבים כמו קיה פיקאנטו, ניסאן מיקרה, I10,I20, כשהרכב שלך זקן יותר בשסביבות ה-6 שנים מהם, והתכנון שלו זקן אפילו ב-10 שנים.

פורסם

אז מה בידיוק התחליף שאתה מציע שיענה על הקריטריונים של אמין, חסכוני ואחזקה זולה? וכמובן לא רובוטי, ליסינג השכרה למינהם, בתקציב סביר?

פורסם

מה שרשמתי,רכב לוקח זמן למצוא.

פורסם

1. מה הבעיה בגיר רובוטי? בכל אופן הבנתי שגם עם ידני אין לך בעיה (דיברת על גרנדה ידנית)

2. אם אתה ממש מתעקש על אוט' פלנטרי אז יש לך את האלטו והI10 למשל

3. כבר כתבתי לך בשרשור הקודם שהייתי מעדיפה רכב צעיר ב4-5 שנים ועם מחצית מהקילומטראז' (אלטו, פנדה, 107, C1, I10, ספארק)

4. איך בדיוק יכולים לתת לך אחריות לשלדה? אולי התחייבו בפני הקונה הקודם שאין לרכב פגיעות שלדה.

בסופו של דבר, הכסף שלך ותעשו איתו מה שבא לך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

היאריס אוטו מעולה, אמין, מבוקש, חסכוני ובעל מחירון גבוה. מה שמצאת גם שמור.

ברכבים מהשנתונים האלה (ומטה) אני תמיד ממליץ להחליט לפי מצב הרכב הספציפי. אם אכן טופל במורשה ויש תיעוד - זה מצוין.

צריך לקחת בחשבון שתקלה בגיר (רובוטי, אוטומט, רציף, וואטאבר) היא יקרה לתיקון, לכן ממליץ לך על ידני.

הערה כללית - אם אתה בכל זאת מעדיף שהרכב יעביר את ההילוכים בשבילך, אז במידה והנסועה שלך תהיה בעיקר עירונית - הרובוטי לא מככב בתנאים כאלה, ורצוי לוותר עליו. לעומת זאת, אם הנסועה תהיה בעיקר בין עירונית - חסרונות הרובוטי אינם מורגשים, אבל יתרונותיו בדמות צריכת דלק (עקב ריבוי ההילוכים) מורגשים.

עריכה - שיניתי את תוכן ההודעה כי בהתחלה חשבתי שהתכוונת ליאריס הרובוטית.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
טעות בדגם, חשבתי שהתכוון לרובוטי
פורסם
היאריס אוטו מעולה' date=' אמין, מבוקש, חסכוני [b']ובעל מחירון גבוה[/b]. מה שמצאת גם שמור.

ברכבים מהשנתונים האלה (ומטה) אני תמיד ממליץ להחליט לפי מצב הרכב הספציפי. אם אכן טופל במורשה ויש תיעוד - זה מצוין.

צריך לקחת בחשבון שתקלה בגיר (רובוטי, אוטומט, רציף, וואטאבר) היא יקרה לתיקון, לכן ממליץ לך על ידני.

הערה כללית - אם אתה בכל זאת מעדיף שהרכב יעביר את ההילוכים בשבילך, אז במידה והנסועה שלך תהיה בעיקר עירונית - הרובוטי לא מככב בתנאים כאלה, ורצוי לוותר עליו. לעומת זאת, אם הנסועה תהיה בעיקר בין עירונית - חסרונות הרובוטי אינם מורגשים, אבל יתרונותיו בדמות צריכת דלק (עקב ריבוי ההילוכים) מורגשים.

עריכה - שיניתי את תוכן ההודעה כי בהתחלה חשבתי שהתכוונת ליאריס הרובוטית.

תודה על התגובה.

כמובן שלפני רכישה, אם ארכוש, אבצע בדיקנ מקיפה במכון בדיקה וכמובן הגיר יבדק, בנוסף אשמור על טיפולים סדירים. עם אמינות שצבר הרכב הזה אני מקווה שבעיית גיר לא תופיע.

אגב. יש לך מושג למה המחירון של יאריס ידנית נמוך משמעותית מאוטומט?

ואגב, רוב הנסיעות יהיו עירוניות ככל הנראה.

בנוגע לתגובות האחרות, קודם כל אני מעריך מאוד את הניסיון לעזור. הרכבים שהועלו פשוט לא מדברים אליי, וכל פעם יש משהו אחר שאני שולל בגללו את הרכב.

רק גרנדה 1.4 ידני דיבר אליי, חיפשתי בנרות ואפילו הלכתי לראות אחת. הייתה על הפנים. הסתכלתי על גטס, גם אין שמורות. סיריון, אין שמורות ואם יש כאלו דורשים מחיר גם לא קטן. בגלל כל הנסיבות ננעלתי על היאריס.

אמרתי לעצמי, בסדר, נשקיע הרבה, אבל אני חוסך לי שנים של שקט עם אמינות ואחזקה זולה. והמחירון שומר על עצמו, ככה שאני לא אפסיד באופן דרסטי. העניין של הפיקנטו והמיקרה בתחרות עכשיו קצת מערער אותי.

תודה לכולם

פורסם

המחירון של הידנית נמוך בגלל ההיצע.

האוטומט היא טובה. אמינה מאוד, בעלת יחידת כוח מאוד מספקת ואחלה צריכת דלק. הידנית? היא.... ידנית.

ובמחיר של 40-45 אלף שקל אתה מוצא מלאי גדול מאוד של רכבי מיני וסופר מיני שנתון 2012-13 ידניים.

אין שום בנאדם שפוי(שאין לו קעקוע של טויוטה על המצח) שיסכים לשלם על יאריס 06 ידנית את אותו סכום שהוא יכול לקנות מיני/סופרמיני חדשה ב-6-7 שנים. פשוט אין.

באוטומט המצב הוא עדיין שונה, כי אין יותר מדי אלטרנטיבות, אבל עדיין אני חושב שיונדאי I10 , או האופציות הרובוטיות(107, C1ׂ) הם אופציות כדאיות יותר במיוחד כאלה שעדיין עם קילומטראז' מצחיק( ראיתי 107 2011 עם 29 אלף קילומטר)

פורסם

שאלות על מחירון זה כבר הרבה מעבר לרמה שלי... צריך להיות נביא אורקל ברמתו של מר יצחק לוי בשביל לחזות איזה אוטו יהיה יקר ואיזה זול...

בגדול מחירון אמור להיקבע לפי ביקוש. וכמו שזה נראה יש ביקוש ליאריס, במיוחד אוטומטית.

אתה צודק לגבי הגרנדה. קשה מאוד מאוד למצוא משהו טוב ושמור, וזה רכב שרגיש להזנחה. הנה דוגמה טריה, מלפני כשבועיים.

מבחינת תיבת הילוכים, אין ספק לדעתי שבעיר כדאי לך לבחור באוטומטית פלנטרית ולא רובוטית. היאריס היא מהמוצלחות ביותר בסגמנט, וכמו כן גם הסיריון. ושוב אחזור על זה - קנה בהתאם למצב הרכב, לא בהתאם לדגם הרכב. בכל אופן, אל תקנה רכב שהוזנח. בהצלחה.

• תוכן חדש...