Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 2 אוטו׳ שנת 2009, משבוע שעבר כשאני נוסע עם מזגן ונותן גז קצת יותר מהרגיל נעלם הסימון של ההילוך הנוכחי (D).

בנוסף פעם אחת כשזה קרה בנוסף הייתה מכה חזקה, כאילו האוטו שילב הילוך נמוך מדי למהירות ונדלקה המנורה של הבקרת יציבות (רכב עם סימני החלקה).

כשנסעתי עם האוטו עכשיו ונעלם הסימון, היה נדמה לי שהרכב בהילוך נמוך מדי וכאילו בולם קצת, אבל אולי זה סתם נדמע לי.

הייתי במכון גירים אוטו׳ היום, במחשב לא נרשמה תקלה וגם בשום שלב לא הבהבה מנורת HOLD. (הסימון של הרכב הזה לתקלה בגיר)

הוחלף סלקטור וזה לא פתר את הבעיה. (500שח עם עבודה)

מה עושים? נשמע שאין להם ממש מושג מה גורם לתקלה והכל ניחושים ואני קצת מיועש.

אני חושש שהבעיה הזאת מרמזת על תקלת חשמל \ מחשב שרק תלך ותחריף.

אודה לכם על כל עצה,

בתודה מראש,

מ.

פורסם

היו לי שלוש מאזדה 3 מליסינג ממודל 2009 והלאה, והתקלה שתיארת קרתה בשלושתן, אני אישית לא עשיתי עם זה כלום רק בגלל שזה היה רכב ליסינג.

היו מקרים שזה היה ממש נורא והגיר עשה מה שהוא רוצה, אז עצרתי בצד וכיביתי את המנוע וזה סידר את הבעיה.

Polo 2012

פורסם
היו לי שלוש מאזדה 3 מליסינג ממודל 2009 והלאה, והתקלה שתיארת קרתה בשלושתן, אני אישית לא עשיתי עם זה כלום רק בגלל שזה היה רכב ליסינג.

היו מקרים שזה היה ממש נורא והגיר עשה מה שהוא רוצה, אז עצרתי בצד וכיביתי את המנוע וזה סידר את הבעיה.

אחריי שראיתי את זה על הבוקר, קפצתי למוסך מאזדה מורשה ברחובות, אין להם מושג על מה אני מדבר הבחור שם אמר פעם ראשונה שהוא שומע על דבר כזה ואמרו לי לנסוע עד שמהבהב HOLD או check engine, אחרת אין להם מושג מה גורם לזה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין לא נפתרה הבעיה.

שמתי לב שהרבה פעמים שהסימן של הגיר נעלם אז גם נדלקת הנורה של DSC (רכב מחליק),

פעם אחת גם היבהב ה-HOLD ונדלקה נורת CHECK ENGINE,

הקוד תקלה שנקרא הוא:

P0706 - Transmission Range Sensor Circuit Performance

שוב הוחלף הסלקטור ושוב התקלה חזרה.

מצאתי את השרשור הזה בפורום בחו"ל שנשמע דיי דומה למה שיש לי, בגדול יש שם כמה חבר'ה שמתלוננים על תקלה דומה לשלי,

אך במאזדה3 (וגם קודי תקלה שונים ), מה שפתר להם את הבעיה זה להחליף TCM, שאני מבין שזה מחשב גיר.

המוסכניק שהחליף לי את הסלקטור אמר שהמחשב גיר במאזדה2 זה ביחד עם המחשב רכב, זה נכון?

יש למשהו עצה מה לעשות הלאה?

תודה מראש וסופ"ש שקט.

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

סיכוי לא גבוה שהוא עדיין נכנס לכאן לבדוק הודעות כיוון שאת השירשור הזה הוא פתח בשנת 2014 ומאז לא כתב באתר.

פורסם
לפני 57 דקות, boli19 כתב:

הקפצה של 8 שנים אחרי... באמת שיא

כמעט עשור חלף מאז... כל כך מהר

אגב, פות"ש כתב את אותה הודעה במקום אחר, חיפוש בגוגל מצא איפה.
אולי תמצא שם משהו:

היי,

זאת הפעם היחידה שהבעיה הזאת הוזכרה באינטנרנט

מקווה שכותב הפוסט יראה ויצור איתי קשר. מעניין אותי לדעת מה הוא עשה בהמשך אחרי שזה קרה.

בכל מקרה,

אם למישהו יש מושג לגבי הבעיה הזאת (נורת בקרת יציבות שנדלקת + נורת הילוך שנעלמת)  אז אשמח לשמוע פרטים ומה כדאי לעשות.

• תוכן חדש...