Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש מחשב נייד זול

דרישות:

בסיסיות מאוד, המון WORD וכל חבילת הOFFICE בעצם.

ישמש ללימודים ולפסיכומטרי ואמור להחליף מחשב נייח בעל מעבד 2 ליבות עם 2 GB RAM ו320 GB איכסון.

(שעושה את עבודתו נאמנה אבל מטעמי נוחות אני צריך נייד-זה המפרט שאני מחפש לדעתי, לא I7 עם 8 GB RAM ו1T אכסון)

לא דורש עיבוד גרפיקה מטורפת, לא אמור להריץ שום משחק מטורף.

אמור לשמש ללימודים, למען האמת רוב הזמן ישמש כ''נייח'' אצלי בחדר.

גלישה, סרטים, קצת מוזיקה (רמקולים חיצוניים כנראה גם).

תקציב? כמה שיותר נמוך.

חובה כונן דיסקים DVD עם עדיפות גבוהה לצורב (אמור לבוא כבסיס, לא?)

לא מחפש מק ולא מחשב מחשב 12 אינצ', 15.6 נראה לי מתאים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם (נערך)

שלום,

אני ממליץ לך בחום לפנות לחבר הפורום TheWolf - קוראים לו ארז.

דרכו רכשתי כבר שני מחשבים ניידים. אחד מהם דומה למה שאתה מחפש.

הוא מתאים מחשב לצרכים בצורה מעולה, והמחירים שהוא נותן מתחרים מול המחירים הנמוכים בזאפ.

מדובר בחנות ומעבדת מחשבים. לא משנה איפה אתה גר, המחשב יגיע עם השליח לכל מקום, כנראה למחרת ההזמנה.

תן משמעות לאחריות ארוכה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

~

יש הרבה אופציות, את רובן תמצא אם תריץ חיפוש בפורום ועוד כמה תוכל לקבל מחברים שיגיבו בשרשור הזה. אני אשים פה אחת שספק אם חשבת עליה:

בשביל מה שאתה מתאר (מחשב נייח עם אופציה לניידות מדי פעם) מספיק להצטייד ב-ThinkPad ישן של IBM/לנובו מסדרה T או X. המחשבים האלה אמינים ועמידים כמו נוקיה, אפשר להשיג אחד טוב עם מסך 14/15 אינץ' בסכום תלת-ספרתי ואת העודף להשקיע בשדרוגי זכרון, ציוד היקפי או תוכנות חוקיות. המקלדת והעכבר שלהם ידועים כמופת להנדסת אנוש ובנויים לעבודה ממושכת. עם סוללת 9 תאים חדשה מחשב כזה יתן 4-5 שעות בשימוש סביר. פיצ'ר שימושי נוסף שיש להם הוא מערכת הגנה על הדיסק הקשיח שמזהה שינוי פתאומי בזווית (כמו בנפילה למשל) ומזיזה את המחט הצידה כדי למנוע נזק בלתי הפיך. International Business Machine במלוא מובן המילה.

גילוי נאות: לי יש מחשב כזה (T61) שקניתי כחדש ב-2008, הוא טייל איתי בחו"ל במשך כמה שנים ולאחר מכן הפך להיות דסקטופ ומחשב מדיה. כיום עומד כמעט ללא שימוש אבל עדיין עובד כמו חדש. אם תחליט שהכיוון הזה יכול להיות רלוונטי בשבילך, אשמח למכור אותו לידיים טובות במחיר צנוע.

פורסם (נערך)

למגיב הראשון, אשלח לארז הודעה, תודה.

למגיב השני, מכיר את הTHINKPAD של לנובו, למען האמת די יספק, אבל המחשב בן 6 ככה שאני מסופק לגבי רכישת יד''ש בשנתון כזה.

עריכה אחרונה על ידי Anarchy

פורסם

כל מחשב חדש שתקנה היום יעלה על הדרישות, מחיר משוער 1500-1700 שח למשל http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..1794..1483.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22456&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

אם תוותר על מערכת ההפעלה (אם יש לך מקור) המחיר ירד במקצת.

בעולם המשומשים תוכל למצוא מחשב מתאים באזור 800-1200 תלוי על איזה מפרט ועתיקות אתה הולך

פורסם

שאלה ששחכתי לשאול, אבל נראה שממליצים.

לקנות מחשב יד''ש, חכם ?

פורסם
למגיב הראשון, אשלח לארז הודעה, תודה.

למגיב השני, מכיר את הTHINKPAD של לנובו, למען האמת די יספק, אבל המחשב בן 6 ככה שאני מסופק לגבי רכישת יד''ש בשנתון כזה.

לא הבנתי לגבי מה אתה בספק ומה זה "מחיר כזה". אם תסתכל בלוח יד2 תראה שה-IBMים הישנים נסחרים בין 300-800 שקל בהתאם למפרט ולמצב. מבחינת גיל - זה כמו לקנות מרצדס ישן, הם מזדקנים בכבוד.

לפי הצרכים שהגדרת יש לך מספיק אופציות למחשב חדש בתקציב של 2000 ש"ח, אולי קצת פחות. אתה אמרת "זול" ו"כמה שיותר נמוך", ומכאן הגיעה הצעתי, כי אני יודע שיש אנשים שבשבילם גם אלף שקל זה הרבה כסף ואפילו את הקניות של השבוע בסופר הם מחלקים לתשלומים. מן הסתם למחשב חדש יש את היתרונות שלו (בראשם אחריות לשלוש שנים שניתן לקבל בימינו עם כל DELL או HP), אבל ה-IBMים הוכיחו עצמם כאמינים ושורדים ולכן הצעתי אותם כאלטרנטיבה. מעבר לזה השיקול הוא שלך בלבד.

פורסם

אל תקנה מחשב יד שנייה.

אם יש לך מישהו שנוסע לארה"C/קנדה תבקש ממנו.

יש להם מחשבים ב299$ ואני קניתי ב449$ לחבר מחשב עם I5 6 ראם וטרה הארד דיסק.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...