Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי סיאט לאון חדשה מהסוכנות, העסקה כוללת טרייד אין על הרכב שלי. אני אמור למסור את הרכב עד 20.7 ואם לא המחירון של הרכב ירד ואני אקבל עליו פחות. עקב המצב הבטחוני גייסו אותי בצו 8 לזמן בלתי מוגבל. חשש שלי שלא אספיק למסור את הרכב בזמן ועקב כך יתנו לי עליו פחות כי המחירון יחשב לפי מחירוו חודש 8. מה ניתן לעשות במקרה כזה כדי לא לאבד את המחירון שנקבע?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

חברת הטרייד אין במקרה זה אוטודיל רוצה לכסות את עצמה בזה שאתה מוסר להם את הרכב עד ה 20 לחודש כדי שיספיקו להכין אותו ואולי גם למכור אותו לפי מחירון יולי.

הייתי מציע ליצור קשר עם מנהל הסניף שבו ביצעת את העסקה ולהסביר את המצב.

אני מניח מהנסיון שיש לי בנושא הטרייד אין שאוטודיל יוכלו לספוג את העניין ולא לעשות בעיות הרי כולנו יודעים שיש להם שורות על גבי שורות של רכבים למכירה והסיכוי שמישהו יבוא ויקנה דווקא את הרכב שלך עשרה ימים לפני מחירון אוגוסט הוא אפסי עד קלוש ...

במקרה ובכל זאת מערימים קשיים תציע שתתחלקו חצי חצי בירידת המחיר העתידית אם תהיה ומהכירות שלי עם לוי יצחק הסיכוי שהמחיר ירד בעת כזאת של מלחמה הוא כמעט לא קיים.

במקרה הגרוע ביותר בתרחיש הזה תפסיד 500 ש"ח בלחץ אם בכלל...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

איזה רכב אתה צריך להחזיר?

בין חודש אפריל-מאי ובין חודש מאי-יוני ראיתי כמה דגמים שהמחירון שלהם נשאר זהה, וביוני-יולי אפילו עלה!

בכל מקרה, אני בטוח שיש מקום להבנה מצד החברה שלוקחת ממך את הרכב כמו שאמר הבחור מעלי.

לכל מקרה, אין מצב שמישהו אחר יתן להם את הרכב במקומך?

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

הרכב הוא שברולט ספארק 2011. הוא צונח במחירון כול חודש באלף ש"ח. העניין הוא שאני רוצה לעשות זה כי אני אמור להסדיר את העיניינים האחרונים ולקבל את הרכב החדש. השאלה אם דבר כזה מגובה איכשהו בחוק?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

לא מגובה בחוק. אתה צריך לבנות על הרצון הטוב של אוטודיל וצ'מפיון מוטורס, שיסכימו אולי להתחשב במצב המיוחד ולספוג את ירידת הערך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במידה והם לא ירצו להתחשב בזה האם אני יכול לבטל עסקה?

פורסם

כל עוד לא קיבלת את הרכב החדש בוודאי שאפשר לבטל עסקה. השאלה היא אם יש או אין קנס על ביטול העסקה, ואת זה אתה צריך לבדוק מול החוזה עליו חתמת עם צ'מפיון מוטורס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדקתי את החוזה, הקנס הוא 500 ש"ח. בתנאי שהרכב עוד לא רשום על שמי.

פורסם

אתה מדבר על ירידה במחירון של 1000 שקל. בלי לדעת מה העסקה אני מנחש שהורידו לך כ 30% מהמחירון אז תדרוש שיורידו את זה גם מהירידה ואז יישאר הפרש של כ 700 שקל (הם ינסו להתנגד בכל מיני סיפורים אבל בסוף יסכימו כי זו הירידה האמיתית במחירון).

אני לא חושב שהם צריכים להתחשב בזה כי יכולת למסור את הרכב קודם או להשאיר אותו למישהו שימסור בשמך. אישית מעדיף לספוג את הסכום הנ"ל ולהישאר עם רכב עד קבלת החדש (מפתח תמורת מפתח).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לדעתי הם צריכים להתחשב בזה כי זה מצב מלמחמה במדינה בסופו של דבר אני מגן על התחת של מנכ"ל צ'מפיון. בכול מקרה העדפתי למסור את הרכב מפתח תמורת מפתח כי אני צריך רכב. אם הייתי יודע שאגוייס בצו שמונה ברור שהייתי מוסר אותו לפני. אולי אצליח לארגן מישהו שימסור את הרכב בשמי.

פורסם

לפני שכל אחד יצייר לעצמו תסריט דמיוני, למה שלא תפנה לסוכנות שאיתה ביצעת את העיסקה ותשאל?

אחרי זה כבר תשבור את הראש עם התשובות שהם יתנו לך.

באופן כללי, אני זוכרת שהיית מאוד מרוצה מהעיסקה, ככה שאם תרצה לבטל אותה ותצטרך לשלם 500 ש"ח קנס, בשביל לא לאבד 1000 ש"ח בטרייד על הרכב שלך, אני לא יודעת כמה זה יצא משתלם בשבילך בסופו של דבר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ניסית בכלל לדבר איתם ?

(חבל על כל הספקולציות. אולי הם יסכימו או שהמצב ישתפר וישחררו אותך עד אז).

אם לא - שלח מישהו במקומך להחזיר/לקחת הרכב.

alfa 156 2.5.

פורסם
כל עוד לא קיבלת את הרכב החדש בוודאי שאפשר לבטל עסקה. השאלה היא אם יש או אין קנס על ביטול העסקה, ואת זה אתה צריך לבדוק מול החוזה עליו חתמת עם צ'מפיון מוטורס.

אם לא הוספת תוספות מיוחדות / עדיין לא הותקנו ברכב אז דמי ביטול עפ החוק זה 100 שח.

פורסם

מה מונע ממך לבקש מאח/חבר שיקח את האוטו אליהם, ויסדר את כל שצריך ?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...