Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה גישה בדיוק? רשמתי שהאור נוטה לצדדים, הסברתי לך יפה שאפשר לכוון את הפנס בפוזישנים שונים ואז אין בעיה עם זה אבל אני מעדיף ומרוצה ככה,

אני לא מבין למה אנשים בפורום חייבים להיות כאלה שלילים!

המודגש מציין את הגישה עליה אני מדבר.

אני שלילי כי אתה זורק בולבול למרחק על כל נהג שנוסע מולך בכביש (ושוב, בלי להיכנס לאספקט החוקי).

אתה רוכש פנסים שאינם עומדים בשום תקן לרכב שקיים, אין בהם שום דבר שמכוון את האלומה בצורה ראויה, אתה מתקין אותם כאוות נפשך ללא התחשבות במשתמשי הדרך סביבך ולהוסיף חטא על פשע אני כמעט בטוח שאתה מפעיל אותם ללא קשר לתנאי מזג האוויר שלהם פנסי ערפל נועדו מלכתחילה.

תעשה פרוייקט כזה עם פנסים בעלי תקן E, יעודיים לרכב שלך (או אפילו כאלו שלא, אבל שהתחשבת בהתקנתם בפיזור האור) ותקבל כמה חיזוקים חיוביים שתרצה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בטח תקן ארופאי כמו שדורש החוק אין לפנסים האלה, לפחות תבדוק שהאור לא מסנוור נהגים בלילה. זה המינימום.

ברכב הקודם התקנתי פנסי ערפל סוג ז' אבל כיוונתי אותם לרצפה כמו שכתוב בתקנות. זה גם לא היה לדים שמפיצים אור לקיבינימט אלא נורת ליבון עם עדשה.

האלומה של פנס הערפל לא צריכה לעלות מעל האלומה של הפנסים הראשיים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ההגזמות שהולכות פה.

תקן לא תקן,הפנסים האלה לא כאלה חזקים וגם אם הוא יתקין אותם על הגג זה לא יפריע לאף נהג.

(שונא שאנשים זורקים אימרות באוויר ללא ידע).

נכון אין לזה תקן?אבל לדים כאלה ,בתצורה כזו (הן מבחינת סוג והן מבחינת הפנס והרפלקטור) לא מאירים למרחק ,שלא נדבר על לסנוור.

סה"כ התקין לדים על האוטו . לא צריך להגזים. זה לא שהוא שם לייזר ירוק במקום מצלמה לתיעוד נסיעה.

קצת פרופרציות בתגובות ולא לקפוץ סתם.

כולם נהיו צדיקי משרד התחבורה פתאום.

פורסם

נכון התקנתי את המנורות האלה ליופי לא למטרת "פנסי ערפל", הפנסים האלה הם בדיוק כמו פנסי לד שטוחים,בצורת "ר" /כמו ברכבים החדשים, פשוט בצורה עגולה הם לא מסנוורים אף אחד בדקתי את זה ,הרכבתי אותם אחד לאחד כמו הבית של פנסי ערפל של טיוטה, פשוט הכנסתי אותם עד הסוף שיהיו מושקעים בפלסטיק ולא יפלו,גם שהזמנתי אותם בדקתי את עוצמת אור שהם נותנים היא חלשה ביותר 4.5 W הספק והם הייתם מסתכלים טוב בתמונה "

האלומה של פנס הערפל לא צריכה לעלות מעל האלומה של הפנסים הראשיים."כמו שאמרתם

היא לא עלומת הפנסי ערפל אלה העלומה שאתה רואה אלה מנורת החניה שדולקים ביחד עם ה"פנסי ערפל לד" שמהווים בעצם פס לד רגיל בצורת עיגול.

תתבדקו אותי ותראו המנורה הזאת מוציאה 4.5W ויש לה 9 מנורת לד ,פס לד "ערפל" שמותקן באותו מקום יש לו גם 4,5W בדגמים הפשוטים ו9 מנורות לד עדינות כמו אלה

אז לפני שאתם מתחילים להאשים ולפסול וסתם לחפש על מה לריב תעשו בדיקה, ותבדקו אם אתם צודקים!

אני לא ישלם למדינה הדפוקה שלנו על תקן/ועל החרטות שלהם, בכל מדינה אחרת הכל חוקי ואפשרי, בארץ כל שר מושחת מחליט להמציא תקן חדש ושאנחנו נשלם.

ובגישה הזאת אני רוצה להזמין אותך לבוא לראות את הפנסים אם תתסכל ותראה ותחליט שהם מסנוורים אני אישית יוריד אותם וישים בפח,אבל אל תרמוז לי דברים כאלה בתגובות וכ..

drive for life

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ההגזמות שהולכות פה.

תקן לא תקן,הפנסים האלה לא כאלה חזקים וגם אם הוא יתקין אותם על הגג זה לא יפריע לאף נהג.

(שונא שאנשים זורקים אימרות באוויר ללא ידע).

נכון אין לזה תקן?אבל לדים כאלה ,בתצורה כזו (הן מבחינת סוג והן מבחינת הפנס והרפלקטור) לא מאירים למרחק ,שלא נדבר על לסנוור.

סה"כ התקין לדים על האוטו . לא צריך להגזים. זה לא שהוא שם לייזר ירוק במקום מצלמה לתיעוד נסיעה.

קצת פרופרציות בתגובות ולא לקפוץ סתם.

כולם נהיו צדיקי משרד התחבורה פתאום.

תתפלא, יש לדים מסנוורים מאד ובגלל זה כתבתי שיוודא את זה.

אם זה לא מסנוור אז יופי טופי. אני לא יצאתי מנק' הנחה שזה בטוח מסנוור.

התקנים קיימים כדי שאנשים שלא אכפת להם מאף אחד לא יתקינו פרוג'קטורים ליופי על הרכב ויגרמו לתאונות.

פורסם

תתפלא, יש לדים מסנוורים מאד ובגלל זה כתבתי שיוודא את זה.

אם זה לא מסנוור אז יופי טופי. אני לא יצאתי מנק' הנחה שזה בטוח מסנוור.

התקנים קיימים כדי שאנשים שלא אכפת להם מאף אחד לא יתקינו פרוג'קטורים ליופי על הרכב ויגרמו לתאונות.

תתסכל על מה שרשמתי!

drive for life

פורסם

אני לא ישלם למדינה הדפוקה שלנו על תקן/ועל החרטות שלהם, בכל מדינה אחרת הכל חוקי ואפשרי, בארץ כל שר מושחת מחליט להמציא תקן חדש ושאנחנו נשלם.ובגישה הזאת אני רוצה להזמין אותך לבוא לראות את הפנסים אם תתסכל ותראה ותחליט שהם מסנוורים אני אישית יוריד אותם וישים בפח,אבל אל תרמוז לי דברים כאלה בתגובות וכ..

אתה לא משלם למדינה על תקן אלא משלם למוכר על מוצר שעומד בתקן (וכן, הוא עשוי להיות יקר יותר מאחד ללא תקן).

לא בכל מדינה הכל אפשרי. יש מדינות שהן חלום מוטורי, ויש מדינות שמחמירות עוד יותר מאשר ישראל (ולא מדינות עולם שלישי).

אני לא בארץ וגם לו הייתי לא הייתי מגיע. זה לא תפקידי בעולם. אני מביע את דעתי באופן ישיר ולא ברמזים.

התמונה שהעלת לא מעבירה בצורה טובה כיצד הפנסים מאירים.

תמונה בחושך, מול קיר, כשהדבר היחיד שדולק הוא פנסי הערפל יבהירו את הנושא קצת יותר טוב.

בכל מקרה, כמו שSlowRide אמר, אם הם אכן לא מסנוורים בשום מצב שהוא, אז הכל יופי-טופי.

מיציתי את דברי לשרשור זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא ישלם למדינה הדפוקה שלנו על תקן/ועל החרטות שלהם, בכל מדינה אחרת הכל חוקי ואפשרי, בארץ כל שר מושחת מחליט להמציא תקן חדש ושאנחנו נשלם.

גם במדינות נורמליות (לא כמו ישראל) לא הכל חוקי ואפשרי ככה סתם. יש טסט ויש תנאים שצריך לעמוד בהם.

פורסם

Tom חסרים בפורום עוד אנשים כמוך אכפתיים.. לא פלא הפורום הפך למה שהוא, יבש.

לא קשה לראות שהלדים האלו אינם מסנוורים ויחסית פשוטים.

והלדים האלו או כל לד אחר שבא מהחברה הם לדים להדלקה דווקא בשעות היום. "Daytime Runing Light"

לענייננו.

אורן, עבודה מעולה ויפה. כיף לראות עבודות נקיות.

אני חושב שהיה יותר יפה אילו הם היו ישרות ולא נוטות הצידה - כמו פניסים מקוריים.

האם יש חיווט מוכן לפנסי ערפל בקורולה במידה ואני קונה פנסים מקוריים?

פורסם

צודק, אני זקן טרחן. :?

והלדים האלו או כל לד אחר שבא מהחברה הם לדים להדלקה דווקא בשעות היום. "Daytime Runing Light"

ועל זה נאמר ע"י בית היוצר:

מה הכוונה יותר יפה מעדשות?

בלילה הם מאירות חזק מהקודם בהרבה, ואני מרוצה מאוד ביום אני לא מדליק אותם בכלל!

פורסם

עבודה יפה אורן,אהבתי את האסתטיות!

Tom_22

עם כל מה שיש היום בכבישים אורן הוא האחרון שיפריע לך אז אל תגזים סתם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא קשה לראות שהלדים האלו אינם מסנוורים ויחסית פשוטים.

לענייננו.

אורן, עבודה מעולה ויפה. כיף לראות עבודות נקיות.

אני חושב שהיה יותר יפה אילו הם היו ישרות ולא נוטות הצידה - כמו פניסים מקוריים.

האם יש חיווט מוכן לפנסי ערפל בקורולה במידה ואני קונה פנסים מקוריים?

תודה רבה, לגבי פנסים מקורים יש חיווט חלקי!

יש כבלים עם פלאג ליד הערפל אתה מחבר אותם לפנסים שקניתה, אחר כך אתה צריך להוסיף להם "בית" בתיבת פיוזים ומשם להעביר אתה המתג עם הכבלים לתוך הרכב , לשים אותו במקום המתאים ,ולראות שהכל פועל , נשמע פשוט אבל זה חתיכת סיפור!.

drive for life

פורסם

העבודה יפה וגם התוצאה, אבל כמו שנאמר אלה לא פנסי ערפל אלא סתם LEDים ליופי. הם מכוונים לצדדים וסתם מפזרים עור לכל עבר. לא יודע עד כמה הם יסנוורו נהגים אחרים.

• תוכן חדש...