Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

rsz_111.jpg

אולי חלקכם ראיתם חלק לא, לפני היה לי פסי לד שישבו על הפלסטיק רציתי לקבע אותם בפנים, אבל לא ממש אהבתי את הרעיון ,רציתי להזמין פנסי ערפל אבל באיבי זה 250 שקל שקצת כבד עלי,ורציתי כאלה עם פס לד מלמעלה שזה כבר 560 ולא כולל חיווט והתקנה,(לא משהו פשוט מורכב עם בית פיוז ומתג וכו) אז ירדתי מהעינין את שראיתי את הפנסי ערפל האלה 45 שקל כולל משלוח התקנה פשוטה +- סכ"ה.

3 שבועות עד שהגיעו ויאללה לעבודה.....

פירקתי את הפסי לד ואת הפלסטיקה של הפנס ערפל והתחלתי להתקין קידוח עם כוס -

rsz_2.jpg

תוצאה אחרי קידוח-

rsz_14.jpg

הכנסת הפנסים ואיטום והדבקה באיטום שחור שלא יזוזו/יפלו (למרות שהחיתוך בפלסטיקה הוכנה במידה קטנה קצת במילמטרים שלא יפלו מראש!)-

rsz_6.jpg

תוצאה סופית בלילה-

rsz_10.jpg

מצטער שלא העלתי עוד תמונות ,פשוט החלפתי פאלפון והאיכות שם טובה יותר אז גם הגודל, ואני לא מצליח להקטין את כולם מי שירצה אני ישלח לו תמונות מהפאלפון, ואשמח לעזור.

בנוסף אני רוצה להמליץ על מגבות ממש טובות שהזמנתי מאיבי ,5 מגבות 15 שקל המגבות נראות 1/1 כמו בתמונה רק עם סיבים יותר דקים וקטנים, ממש נוחים לישום חומרים בפנים לא משאירים לכלוך ושווים את הכסף לדעתי, לעומת מגבת שקניתי מVIX ב27 שקל, שבערך ברמה קצת יותר טובה!

זה הקישור-

http://www.ebay.com/itm/271182990340?var=570150284682&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

אני ינסה להעלות תמונה בהמשך של איך הם במציאות.

drive for life

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע כל הכבוד על העבודה, נראה באמת טוב והייתי שמח אם תוכל לצלם את הנורה דולקת באור יום.

תתחדש!

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

כמובן שהיום כבר חשוך הכוונה לא הייתה להיום, חוץ מזה עבודה שנראית באמת מקצועית, יפה מאוד.

פורסם

מבלי להיכנס לדיון חוקתי בנושא, נראה שאלומת האור שהם מייצרים אינה מכוונת בעליל ומוטה לצדדים. וזה עוד בלי להתייחס לכמה מן האלומה "בורח" כלפי מעלה ולעבר הנהגים שממולך!

פורסם
עבודה יפה אבל לדעתי הייתה יכול לקבל תוצאה יותר יפה מ"עדשות".

מה הכוונה יותר יפה מעדשות?

בלילה הם מאירות חזק מהקודם בהרבה, ואני מרוצה מאוד ביום אני לא מדליק אותם בכלל!

drive for life

פורסם

הנה עכשיו ראיתי, מבחינת ההתקנה נראית מאוד איכותית וטובה אין ספק.

את סוג הפנס ערפל\הצורה של הלד אני אוהב פחות והייתי מעדיף לד כמו זה עם עדשה (קישור)

לקורולה מתאים הפנס ערפל העגול, שוב תתחדש כיף לראות עבודות כאלו :)

פורסם
מבלי להיכנס לדיון חוקתי בנושא, נראה שאלומת האור שהם מייצרים אינה מכוונת בעליל ומוטה לצדדים. וזה עוד בלי להתייחס לכמה מן האלומה "בורח" כלפי מעלה ולעבר הנהגים שממולך!

זה לא הפנס זה בגלל שהוא יושב בפלסטיק והפלסטיק נוטה לצדדים! אני יכול להוציא את הפנס החוצה יותר ואז הם יכוונו ישר ולא לצדדים אבל אני מעדיף אותם בפנים!

drive for life

פורסם

הגישה שלך היתה צפויה וברורה עוד בטרם הגבת.

צר לי "לאכזב", אבל אני מקווה ששוטר או בוחן רישוי יפסלו את הרכב על כך.

פורסם

לפי מה שידוע לי כל עוד ניתן לנתק אותם(הם לא נדלקים אוטומטית) אז לא יפסלו את הרכב על זה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

איזה גישה בדיוק? רשמתי שהאור נוטה לצדדים, הסברתי לך יפה שאפשר לכוון את הפנס בפוזישנים שונים ואז אין בעיה עם זה אבל אני מעדיף ומרוצה ככה,

אני לא מבין למה אנשים בפורום חייבים להיות כאלה שלילים!

drive for life

• תוכן חדש...