Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורן, אתה צריך להבין אנשים שמגיבים לך בצורה שונה ממה שציפית. לא כל אחד יהיה בעל דעה כמו שלך.

גם אני, למשל, לא בדעה שלך. לדעתי זה לא יפה. לא רק שהפנס לד עצמו נראה לא מתאים לרכב, גם הנטייה של הפנסים לצדדים מזכיר לי נשים עם ניתוח סיליקון גדול מידי שהצ*צ*ם נוטים לצדדים. זה נראה כאילו הם רבו אחד עם השני. גורם לרכב להיראות פוזל.

שוב, זאת דעתי, אתה לא חייב להקשיב לה, אבל אתה כן חייב לקבל את זה שיש אנשים עם דעות שונות משלך.

אם אתה אוהב את זה, שיהיה לך לבריאות.

כל עוד באמת בדקת שאין סנוור, ולא, לעמוד ליד זה ולהסתכל זה לא נחשב, אז הכל אחלה. אני מציע לך ללכת לכביש מישורי ככל האפשר, לתת לאיזה חבר לנהוג על הקורולה, ושאתה תנהג על הרכב שלו, ותראה אם הקורולה מסנוורת אותך. גם במהיעה ממול אחד לשני וגם בנסיעה אחד אחרי השני.

אני למשל שמתי לב שכשבאים אליי לעבודה אנשים עם מרצדס אי-קלאס, הלדים שלהם ממש מסנוורים, ואני עוד אפילו לא עומד בקו ישר עם הלד!

בקיצור, תקבל את זה שיש אנשים שלא יסכימו איתך, תנסה להבין את ההערות שאנשים פה נותנים לך, ואל תשלול שום דבר על הסף.

אני מקווה שאתה מספיק גבר כדי לבוא לפה ולהודות בטעות שלך במידה ואכן חלק מההערות כאן היו נכונות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי הוא רצה שהם יישבו בצורה שטוחה עם התושבת פלסטיק המקורית. התושבות לא ישרות אלא אלכסוניות לצדדים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אורן, אתה צריך להבין אנשים שמגיבים לך בצורה שונה ממה שציפית. לא כל אחד יהיה בעל דעה כמו שלך.

גם אני, למשל, לא בדעה שלך. לדעתי זה לא יפה. לא רק שהפנס לד עצמו נראה לא מתאים לרכב, גם הנטייה של הפנסים לצדדים מזכיר לי נשים עם ניתוח סיליקון גדול מידי שהצ*צ*ם נוטים לצדדים. זה נראה כאילו הם רבו אחד עם השני. גורם לרכב להיראות פוזל.

שוב, זאת דעתי, אתה לא חייב להקשיב לה, אבל אתה כן חייב לקבל את זה שיש אנשים עם דעות שונות משלך.

אם אתה אוהב את זה, שיהיה לך לבריאות.

כל עוד באמת בדקת שאין סנוור, ולא, לעמוד ליד זה ולהסתכל זה לא נחשב, אז הכל אחלה. אני מציע לך ללכת לכביש מישורי ככל האפשר, לתת לאיזה חבר לנהוג על הקורולה, ושאתה תנהג על הרכב שלו, ותראה אם הקורולה מסנוורת אותך. גם במהיעה ממול אחד לשני וגם בנסיעה אחד אחרי השני.

אני למשל שמתי לב שכשבאים אליי לעבודה אנשים עם מרצדס אי-קלאס, הלדים שלהם ממש מסנוורים, ואני עוד אפילו לא עומד בקו ישר עם הלד!

בקיצור, תקבל את זה שיש אנשים שלא יסכימו איתך, תנסה להבין את ההערות שאנשים פה נותנים לך, ואל תשלול שום דבר על הסף.

אני מקווה שאתה מספיק גבר כדי לבוא לפה ולהודות בטעות שלך במידה ואכן חלק מההערות כאן היו נכונות.

יש הבדל ענק בין התגובה שלך לבין התגובה של האחרים!

סכ"ה אני מעלה פה שרשור שיראו וילמדו ומי שאוהב שיתלהב, יש תגובות שמביאות איתם חוות דעת ואני מכבד, אבל מה לעשות שיש כאלה שחושבים שהם בוחני תאונה ויודעים הכל , מסיקים מסקנות ולא שואלים או מנסים להבין ,וישר שופטים ולפי דעתי זה ממש לא לעניין אז אני לא מכבד את זה .

ואני חושב שזה ממש מרדד את הפורום פה .

כי לרשום עבודה לא מקצועות , לא יפה , לא יחודי , לא מענין זה סבבה, אני מקבל ואין לי בעיה עם זה.

אבל לרשום אלומות האור עולה מעל הפנס , שזה בכלל האורות חניה, או שאין לה תקן , להגיד שמנורה של 4.5w מסנוורת נהגים מבלי ידע אישי / לראות ולדעת זה שטיות ,וזה מעצבן שאומרים כאלה דברים!

אז לפני שרושמים תגובות כאלה תסתכלו שוב בתמונה , תשאלו, תבררו ואל תתנפלו ותצאו ישר במסקנות ובתלונות!

drive for life

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף אחד לא בוחן תנועה, רושמים לך שתבדוק אם זה מסנוור כי מהתמונה הזאת אי אפשר לדעת אם זה מסנוור או לא. בהודעה הראשונה שלך לא כתבת מה סוג המנורות (4.5W) כך שאי אפשר לדעת מה זה, וכידוע לך לא חסרים ילדים ערסים בכביש עם מנורות מסנוורות.

אתה בטח יודע כמה מעצבן זה שמסנוורים אותך בלילה עם פנסי לד של פוזה.

בתכלס, רק שתדע שלפי החוק אסור להרכיב "התקן פולט אור" (כלומר מנורות נוספות) חוץ מאורות ערפל שגם להן יש הגבלות בהתקנה. זו עובדה ורושמים לך את זה כי זה שייך לנושא, לא כי אנחנו בוחני תנועה ותכף נחרים לך את האוטו כי התקנת לדים...

זה הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
הגישה שלך היתה צפויה וברורה עוד בטרם הגבת.

צר לי "לאכזב", אבל אני מקווה ששוטר או בוחן רישוי יפסלו את הרכב על כך.

לא, יש לך את זה ביותר מוגזם?

מדובר בלד פשוט כל כך שהמקסימום שהוא יאיר זה לחצי מטר גג וגם זה לא יסנוור אפילו את הרצפה,זה לא לד cree,אבל שיא התגובה שאיחלת לו שיפסלו לו את הרכב,אתה בטח נוסע על רכב שאפילו על ריחן ביקשת אישור מיוחד מהמדינה, שאתה לא מבין שמשטרה לא תתעסק בלדים פשוטים כל כך,אם כל כך כואב לך שהוא עשה משהו שלדעתו יפה ונראה טוב,קח את הדעה שלך,תרשום על פתק, תקפל ותלעס למה זה לא מעניין וכן יש לך אישור ממני ללעוס לא צריך לבקש מאמא.

לפותח האשכול,כיף מאוד לראות את העבודה שלך,זה תמיד מגניב לראות איך אחרים מייפים את הרכב שלהם,תתעלם מכל האנשים שכבר באופן קבוע לא משנה מה תעשה יחשב ״ערסי״.

עריכה אחרונה על ידי EliorBanay
ערסים
פורסם
לא, יש לך את זה ביותר מוגזם?

מדובר בלד פשוט כל כך שהמקסימום שהוא יאיר זה לחצי מטר גג וגם זה לא יסנוור אפילו את הרצפה,זה לא לד cree,אבל שיא התגובה שאיחלת לו שיפסלו לו את הרכב,אתה בטח נוסע על רכב שאפילו על ריחן ביקשת אישור מיוחד מהמדינה, שאתה לא מבין שמשטרה לא תתעסק בלדים פשוטים כל כך,אם כל כך כואב לך שהוא עשה משהו שלדעתו יפה ונראה טוב,קח את הדעה שלך,תרשום על פתק, תקפל ותלעס למה זה לא מעניין וכן יש לך אישור ממני ללעוס לא צריך לבקש מאמא.

לפותח האשכול,כיף מאוד לראות את העבודה שלך,זה תמיד מגניב לראות איך אחרים מייפים את הרכב שלהם,תתעלם מכל האנשים שכבר באופן קבוע לא משנה מה תעשה יחשב ״ערסי״.

המשטרה כן תתעסק בזה, פשוט לא בכל רגע נתון. מספיק ששוטר אחד יהיה מספיק משועמם בשביל לעצור אותו על זה ולהתחיל להפליץ חוקים ותקנות רק בגלל שמדובר בבחור צעיר עם רכב שנראה קצת שונה מכל הקורולה ליסינג שהשוטר הזה רגיל לראות על הכביש.

Always go sideways

פורסם
המשטרה כן תתעסק בזה, פשוט לא בכל רגע נתון. מספיק ששוטר אחד יהיה מספיק משועמם בשביל לעצור אותו על זה ולהתחיל להפליץ חוקים ותקנות רק בגלל שמדובר בבחור צעיר עם רכב שנראה קצת שונה מכל הקורולה ליסינג שהשוטר הזה רגיל לראות על הכביש.

תשמע אני מסכים איתך שיש שוטרים משועממים, אבל הם לא יתעסקו, אבל הבעיה העיקרית פה שלאנשים לא באמת אכפת מההסתבכות של הבחור עם המשטרה, אכפת להם להגיד שלדעתם זה מכוער והיום כי אנשים חושבים שהם מומחים בפורום אז מבחינתם מותר לי לעשות רק ״ פוליש ווקס ״ לאוטו כל דבר אחר מכוער, כל דבר שיראה ספורטיבי או טיפה מנצנץ נחשב ״ ערסי ״ , חלאס הם לא מבינים שאי אפשר לשדרג את הרכב בארץ ומי שלא רוצה לקום כל בוקר לרכב שדומה לכולם, לפעמים נוטים לטעם שנחשב ״ ערבי ״ יש את האלה שמגזימים ויש את האלה שעושים בטוב טעם,הבחור פה לא רק שעשה בטוב טעם הוא ייפה את הרכב לטובה ועשה את זה בצורה מקצועית,אז במקום לפרגן הם נהפכים למהנדסי חוקי תנועה ומשתלחים ומביאים כל טיפת רעל שיש להם בגוף כדי לבאס את הבנאדם.

אז לדעתי נמאס, מי שלא נראה לו שלא יגיב.

פורסם

אליאור, אני מסכים עם חלק ממה שאמרת ועם חלק לא.

כמו שאמרתי, אם לדעתו זה יפה, שיבושם לו. לדעתי זה לא יפה ונותן לאוטו מראה של אדם פוזל. אבל זו דעתי, וזו דעתו. הרכב שלו, והוא יקבע איך האוטו שלו ייראה.

מה שאמרו פה אנשים, כולל אני, זה רק לוודא את עניין הסינוור.

ראיתי המון רכבים שהוסיפו להם לדים, וזה פשוט מסנוור! אבל ממש מסנוור. ברמה שפשוט אי אפשר להסתכל במראה האחורית וצריך להזיז אותה או תהוריד את הראש קצת. זה לא תקין.

אני לא נכנס לעניין החוקיות, כי זה החלטה של בעל הרכב, אבל אני כן נכנס לעניין שיכול להיות שהשינוי שהוא ביצע ברכב יפריע לי ולמשתמשים האחרים בדרך. זה כבר משהו אחר.

תעשה מה שבא לך באוטו שלך, פשוט אל תפריע לאחרים.

על אותו משקל, אגזוזים רועשים, אנשים שנוסעים עם מערכת בפול ווליום ב12 בלילה באזורי מגורים, ועוד. תעשה מה שבא לך, רק אל תפריע לאחרים כשאתה עושה את זה.

אני חושב שזה הכי פייר שאפשר.

Always go sideways

פורסם

אליאור - אתה לא תקבע בפורום מה מותר להגיד ומה לא ומתי. בשביל זה יש חוקים לפורום ומנהלים.

זאת לא דיקטטורה ומותר לכל אחד להביע את דעתו גם אם היא מנוגדת לשאר.

אני לא מנסה להפוך למהנדס ובטח לא יוצא מגדרי כדי לבאס אדם, אלא היתה לי הערה ביקורתית כלפי ההתקנה. Deal with it.

את השאר סיכם טוב מכסח השדים.

מיציתי סופית.

פורסם

יצא מהמהם, ואל תקשיב לכל הצדקנים שמחפשים תשומת לב.

הם מנסים לצאת "נאורים" על חשבונך. אל תתרגש לדעתי זה יפה מאוד - לגבי הסינוור זה רק תירוץ, הרי כל אידיוט יודע שפנס לד סטנדרטיים לא יכולים לסנוור.

זה סוג של אנשים, לעשות הם לא יודעים רק לתת ביקורת.

בברכה ליאור.

פורסם

פנס לד סטנדרטי לא מסנוור? יצא לך לעמוד ליד מרצדס אי קלאס החדשה? אני לא הצלחתי לעמוד מול הרכב הזה בלי להסיט את המבט שלי.

Always go sideways

• תוכן חדש...