Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי שנה של אהבה גדולה מאוד אני מוכר את הרכב שלי בלב כבד אך עם רכב חדש ומעניין לא פחות שארכוש בקרוב.

הרכב יד שנייה אך היד הראשונה הייתי ״קרסו״ שלא הצליחו למכור את הרכב תוך 12 חודשים מרגע הגעת הרכב לארץ ולכן היה חייב לעבור יד.

אני הנהג הראשון והיחידי ברכב.

רכשתי את הרכב מ״קרסו״ עם 0 ק״מ על השעון ועם אחריות מלאה לשלוש שנים מיום מסירת הרכב אלי (מאי 2013).

לכן יש עוד שנתיים אחריות מלאה על הרכב.

הרכב עבר 27,000 ק״מ ועובר טיפול כל 10,000 ק״מ (דרישת יצרן כל 20,000) מטופל במוסך מורשה.

זה הרכב היחידי בארץ עם דיפרנציאל מוגבל החלקה של חברת Quaife. מדהים לאיזו מכונה זה הפך את הרכב.

בנוסף לזה התקנתי ברכב דיבורית Bluetooth של חברת Parrot (ללא מסך) ומערכת שמע מדהימה עם מגבר של Audison סאב של חברת Hertz.

בנוסף יש הכנה להתקנה קבועה של Valentine one ומצלמת דאש/צ׳יטה.

הרכב עם רביעיית צמיגים חדשים לגמרי. זוג מקדימה Yokohama advan AD08r וזוג אחוריים Continental SportContact 5.

הרכב נמצא 98% מהזמן בחניה תת קרקעית או חניה מקורה בעבודה.

הצבע במצב מדהים, הרכב עבר דיטיילינג ומתוחזק באוטם צבע איכותי אחת לכמה חודשים.

הג׳אנטים והסמלים מושחרים עם פלסטידיפ וזה כמובן ניתן להורדה במידה ורוצים לחזור לצבע המקורי.

הרכב ללא תאונות ללא תיקוני צבע וללא פחחות. בהתחייבות.

מחיר מבוקש לחברי הפורום: 138,000 שקלים.

אם שכחתי איזשהו פרט תרגישו חופשי להתקשר אלי, רועי 0545222291.

אל תשכחו לומר שאתם מהפורום שאדע לאנשים רציניים מתקשרים :)

IMG_2754.jpgIMG_2752.jpgIMG_0930.jpg

עריכה אחרונה על ידי Sabotage

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

• תוכן חדש...