Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב נוסף למשפחה בעיקר לנסיעות קצרות של 10 ק"מ ביום,

הציעו לי סוזוקי בלנו 98 אוטומט, שעשתה 230,000 ק"מ אבל הוחלף לה מנוע מיבוא,

או סיטרואן סקסו 2001 שעשתה 140,000 ק"מ.

שניהם נראים במצב סביר והמחיר שלהם זהה, 7000 ש"ח.

אשמח לעצה מה עדיף.

תודה

פורסם

לא מכיר את הסקסו, כן מכיר את הבאלנו בתור רכב די פשוט וזול לתחזוקה, ייתכן מאד שספציפית זו מוזנחת, די בטוח שהסקסו עדיפה יותר מבחינת בטיחות (עד כמה שאפשר לדבר על בטיחות ברכב בן 13).

לכן כנראה אמליץ על הסקסו אבל תבדוק אותה במוסך שמכיר כאלו לפני שאתה קונה אותה.

פורסם

מבחינת מבחני NCAP אין הבדל משמעותי בין המכוניות - לבאלנו 1.5 כוכבים אולם בדגם שנמכר בישראל אבזור בטיחות שלא נמצא ברכב שנבחן על ידי הארגון, לסקסו 2 כוכבים עם לא מעט הערות לא מחמיאות.

בקיצור - דירוגי ריסוק\בטיחות נמוכים האפיניים לכלי רכב מסוף שנות ה-90 שלא תוכננו לעמוד במבחנים.

כעצת איתמר - צריך לבחור ברכב שנראה כי זכה לטיפול יותר אוהב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
א.איזה סקסו הציעו לך?ידנית או אוטומטית,1.1 או 1.4או 1.6 או 1.5 דיזל?

ב.באיזה סביבה אתה גר?הררית או מישורית?

1.5 דיזל עם כזה קלומטרג'? המחיר יהיה אולי כפול ++

אני מעריך יותר כמו 1.4 או 1.1 ל'

הייתי מוסיף למשוואה את סוזוקי סוויפט, מיושנת אבל אמינה מאוד ואחזקה זולה ביותר.

• תוכן חדש...