Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 13K , רק לא צרפתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצחיק שאנשים עדיין תקועים בדרך חשיבה שנולדה עוד לפני שהם נולדו. כאילו שארץ המותג באמת משנה היום משהו לאיכות הייצור.

צרפתיות/גרמניות/יפניות - כאילו שלא מייצרים היום מכוניות בכל העולם ובסטנדרטים אחידים, כאשר השינויים הם במותגים לפי מי שמוכן לשלם. כאילו שהטויוטה AYGO, פג'ו 107 וסיטרואן C1 זה לא אותו רכב בדיוק. ואף אחת מהם היא לא יותר צרפתייה או יפנית מהשניה.

אנשים תתקדמו.

פורסם

מרצדס בשיתוף פעולה עם רנו עם הקנגו, ברנו פלואנס מותקנים מנועים וגירים של ניסאן, בניסאן NV200 מותקן מנוע DCI של רנו.

באמת שאין לזה מקום כבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הרבה דרישות+תקציב נמוך+לחץ קניה = חרא של קניה

מצטער להגיד לך, אבל בתקציב שלך לא קונים מה שרוצים(הונדה סיוויק עם סאנרוף ואגזוז לחץ) אלא קונים מה שיש שהכי שמור ומטופל.

ממש לא מחפש אגזוז לחץ. סיויק שמורה עם סנרוף התכוונתי.

Tuning:lol:

פורסם
מה זה לא צרפתי ? מי עשה לך שטיפת מוח ?

בתקציב שלך הכי טוב זה צרפתי !

תחפש קליאו B ידנית , פג'ו 206 .

חרא של מכוניות היה לי 106 306 205 קליאו דור ראשון ZX AX אז באמת שאני לא אומר את זה משטיפות מוח.

פורסם

בכמה קנית אותם?

ואם הצרפתים כול כך גרועים,למה המשכת לקנות אותם?.

אני מציע לך פחי זבל,פה מציעים לך חרא של רכבים,אבל ניראה לי אתה שוכח שיש לך תקציב די עלוב לרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בכמה קנית אותם?

ואם הצרפתים כול כך גרועים,למה המשכת לקנות אותם?.

אני מציע לך פחי זבל,פה מציעים לך חרא של רכבים,אבל ניראה לי אתה שוכח שיש לך תקציב די עלוב לרכב.

:lol:אז איך הרכבים שהעלתי בתחילת הנושא?

פורסם

מצויינים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא כתב שהוא קנה אותם ב4000₪,

לא יודע מה אפשר לצפות מרכב כזה, כנראה שגם טויוטה או הונדה בתקציב הזה לא הייתה מראה אמינות גבוהה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הוא כתב שהוא קנה אותם ב4000₪,

לא יודע מה אפשר לצפות מרכב כזה, כנראה שגם טויוטה או הונדה בתקציב הזה לא הייתה מראה אמינות גבוהה.

נכון.

• תוכן חדש...