Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לרכוש טמבון מחו"ל לאאודי שלי .

מצאתי טמבון , העלות כולל שליחה לסביבות ה-1700 ש"ח.

(עלות הטמבון- 1277 , עלות המשלוח עם DHL - 422)

האם יהיה מכס על החלק ? ואם כן , כמה ?

אודה לתשובה ,

אסף.

פורסם

באיזה רכב מדובר? האם לא מצאת טמבון כזה בארץ?.

תבדוק שלא יהיה לך בעיה עם המשלוח, אחי הגדול הזמין לפורד SMAX ספי דלתות שהיו עם חיבורי חשמל, לאחר שהמוצר היגיע לארץ חברת השליחויות יצרה איתו קשר והודיעה לו שאם הוא רוצה את המוצר עליו לשלם 200 שקלים (שהמוצר עצמו עלה 170 שקלים כולל משלוח לפי ה EBAY).

פורסם

קח בחשבון:

1. כ-30% מס קניה ו/או מכס (בכל משלוח של חלקי חילוף שאני קיבלתי פקיד המכס גבה סכום אחר בטווח של 5-20%, קח 30% ליתר בטחון).

2. 18% מע"מ, על כל הסכום כולל מס הקניה.

3. כ-200 ש"ח עמלת שחרור מהמכס שיגבו DHL. טמבון נכנס לקטגוריה של שחרור מהיר, לכן יתכן ולא יגבה ממך שקל (ככה זה ב-Fedex לפחות). תתקשר אליהם בשביל לקבל סכום מדוייק.

פורסם

על משלוח של חלפים במחיר הזה תדרש לשלם מכס, מס קניה ומע"מ בשיעור של כ 50%

בנוסף חברת השילוח תרצה את החלק שלה בעזרה שלה לשחרור מהמכס

שיכול להסתכם בעוד 200-400 ש"ח תלוי בחברת השילוח

בנוסף תזדקק לאישור יבוא ממשרד התחבורה היות שפגוש למיטב ידיעתי אינו נכלל ברשימה לשחרור מהיר,

במידה ולא מדובר ברכב אספנות , אז אתה צריך גם אישור שמאי רכב שאתה צריך פגוש חדש וגם אישור ממוסך מורשה יבואן בלבד שהחלק מתאים לרכב שלך

בנוסף יקח לאישור עוד כשבוע עד שבועיים עד שתקבל אותו ובנתיים תאלץ לשלם אחסנה יקרה בממ"ן (יכול להגיע בין עשרות למאות בודדות של שקלים)

לגבי נוהלי יבוא אתה יכול להסתכל כאן

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

בהצלחה...

אתה צריך אותה והרבה ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
קח בחשבון:

1. כ-30% מס קניה ו/או מכס (בכל משלוח של חלקי חילוף שאני קיבלתי פקיד המכס גבה סכום אחר בטווח של 5-20%, קח 30% ליתר בטחון).

2. 18% מע"מ, על כל הסכום כולל מס הקניה.

3. כ-200 ש"ח עמלת שחרור מהמכס שיגבו DHL. טמבון נכנס לקטגוריה של שחרור מהיר, לכן יתכן ולא יגבה ממך שקל (ככה זה ב-Fedex לפחות). תתקשר אליהם בשביל לקבל סכום מדוייק.

אתה בטוח שטמבון נכלל בקטגוריה של שחרור מהיר ?

לפי הקישור מהאתר של משרד התחבורה שרשמתי בהודעה שלי הוא לא מופיע שם ... (לפחות לא ראיתי )

יש מסמך מעודכן יותר ?

אשמח לדעת

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

המסמך שאני מכיר הוא זה שאתה בטח גם מכיר: http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

לא מופיע שם פגוש.

אבל, לפני כמה זמן התקשרתי למספר הבא -

03-5657145.

אני כבר לא זוכר איך השגתי אותו, אבל זו המחלקה שאחראית על אישור יבוא של חלקי חילוף לרכב (עונים פעם ב-10 ניסיונות).

ענתה לי לי מישהי (שמה ברכה, אם אני זוכר נכון), שאותה שאלתי לגבי יבוא של בולמי זעזועים ופגוש לרכב. היא אמרה שחלקים אלו יאושרו בלי שום פרודצדורה מצידי. בהסתייגות לגבי הבולמים - היא אמרה שהחבילה תאושר אם לא תכלול בנוסף גם קפיצים...

לגבי הפגוש לא בדקתי את העניין (הוחלף לבסוף על ידי הביטוח), אבל בולמי זעזועים נשלחו אלי - ועברו חלק, לא נדרשתי לאף אישור (החבילה בבירור נפתחה וסומנה במדבקה כחולה שעליה רשום "חלקי תעבורה"). אז לדעתי אפשר לסמוך על מה שהיא אמרה.

בכל מקרה, הכי טוב לנסות ולהתקשר שוב.

• תוכן חדש...