Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 מול סוניק טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בפיגו ובשברולט.

אהבתי גם את ה 208 אוטומט 1600 וגם את הסוניק טורבו אוטומט 1400(ירדתי מהקרוז).

שתיהן באותו מחיר 100,000.

הייתי מעוניין לדעת מי עדיפה? מה עם צריכת דלק, איבזור ושחיקת ערך? מוסכים? יבואן טוב יותר?

תודה

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קיבלתי לא מזמן סוניק 1.6 נחמדה מאוד, מאובזרת מאוד (בטורבו עוד יותר מאובזרת), יחסית לספלאש לנהג יש תחושה של "צפוף יותר" אבל הרכב שקט בשיוט וסבבה, אבל צריכת דלק לא נמוכה.

פורסם

בתור אחד שיש לו 208 1.6 אוט' כבר חודשיים-אחלה של אוטו,אחלה של נוחות באמת שאין תלונות, רק דבר אחד שקרה די בהתחלה היתה שהחיבורים של מאחורה קצת "מסדרים" את הרמקולים ובגלל זה רב הזמן שומעים בצד של הנהג, משהו שמחרתיים יטפלו בו, בתקווה שזה יעבור נקי. חוץ מזה, התיבה השתפרה ביחס לשנים קודמות, עדין רק 4 הילוכים אבל אם תצליח להסתכל מעבר לזה תקבל מכונית עם הגה קטן ובשרני, איכות חומרים וחוץ מהרמקולים או מה שזה לא יהיה שם-איכות הרכבה טובה ושלא לדבר עם הג'נטים והצבע האדום-מרגישה קצת יוקרתית ומושכת הרבה מבטים:) מבחינת צריכת דלק כמו שאפשר לנחש עם 4 הילוכים, לא המוצלחת שבקטיגוריה,אבל כיף להסתכל עליה ותענוג לנהוג ולנסוע בה. מקווה שעזרתי.

פורסם

מה שלא אהבתי ב-208 זה מסך מגע שבולט ונראה כאילו לקחו אותו מרכב אחר ותקעו בפג'ו. ההגה גם נראה קטן מידי ומצועצע - לא לכולם הוא נוח.

פורסם

השברולט לא אהבתי בגלל איך שהפנים שלו בנוי.

והירידת ערך של הרכבים האלה מאוד גדולה(קרוזים אופטרות מאליבוז ואוואוים9

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

הייתי מעוניין לדעת מי עדיפה? מה עם צריכת דלק, איבזור ושחיקת ערך? מוסכים? יבואן טוב יותר?

נהגת בשתיהן? הנסיעה בשני הרכבים האלה שונה לחלוטין.

לדעתי, מה שיכריע בין שתיהן היא נהיגת מבחן ולא עניינים כמו צריכת דלק או שחיקת ערך.

עניינית לירידת הערך של הסוניק, יש סיבות טובות לחשוב למה היא תשמור על הערך (רכב ספורטיבי, לא נמכר בכמויות גדולות, זול לרכישה לאנשים צעירים שמחפשים להכנס לעולם הרכב הספורטיבי), מצד שני, אתה מאבד את רוב קהל הרוכשים הגדול של סוניק שלא יבינו מה פתאום הסוניק שלך כ"כ יקרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני בתקציב הזה הייתי הולך דווקא לכיוון של הפיאסטה טרנד אוטומטית. לדעתי תמורה טובה מאוד.

איכות נסיעה טובה, כנראה ששמירת הערך תהיה טובה מאשר של השברולט והפיג'ו וצריכת דלק עדיפה.

בנוגע לאמינות, אתה קונה רכב חדש - כך שלא צפויות הפתעות.

פורסם

אתה בטוח? לפיאסטה יש את הגיר הזוועתי של הפוקוס, מה שלא ממש נראה מבטיח.

ובאשר ל-208 ולסוניק הקשר היחיד ביניהן הוא המחיר הזהה. נסיעת מבחן בכל אחת מהן תגלה לך את זה.

שתי מכוניות שונות בתכלית שהבחירה ביניהן היא עניין של טעם אישי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסוניק RS נמכרת היום במחיר נמוך יותר מזה שנמכרה ה 1.4 האטמוספרית בתחילת שיווקה בארץ, לפני 3 שנים.

הזדמן לי "לעשות סיבוב" קצר בסוניק RS של שכן - פנים נאה, ביצועים מצויינים ונוחות נסיעה נמוכה.

במחיר בו היא מוצעת, זו עסקה טובה מאד, בוודאי במונחי "כ"ס לשקל".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

הסוניק RS בהרבה יותר טובה מה208 מכל הבחינות, מבחינתי זו ליגה אחרת. אם זה ביצועים ,אבזור,כוח, תיבת הילוכים,יציבות בכביש, פשוט רכב פנטסטי!

מדברים פה על ירידת ערך? שחכתם ש208 רכב צרפתי?

בכל מקרה אני לא צופה ירידת ערך גבווה לסוניק RS עם כל היתרונות שיש לו, בהחלט לא כמו הסוניק

האטמוספרית.

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם

למה שלא תלך על ה208 הרובוטית? תחסוך ככה כמה אלפי שקלים במחיר הרכישה ובעתיד בהוצאות הדלק .

ולגבי הסוניק , המחיר אומנם מפתה אבל צריכת הדלק גבוהה יחסית והביצועים יחסית ל140 כ"ס שרשומים על הנייר לא מלהיבים במיוחד.

אם כבר ביצועים אז שווה להוסיף קצת וללכת על קליאו 1.2 טורבו .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

ש: למה כדאי לקנות 208 רובוטית?

ת: כי היא יותר חסכונית ויותר זולה מהגירסה האוטומטית.

ש: למה לא כדאי לרכוש 208 רובוטית?

ת:1. היא חלשה משמעותית מהגרסה האוטומטית.

2. היא לא מספיק זולה כדי שישתלם לרכוש אותר במקום האוטומטית.

3. גיר רובוטי חד מצמדי זה מעצבן.

4. מתכון בדוק להתרסקות המחיר כמשומשת (ע"ע קורולה/יאריס רובוטית)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הסוניק RS בהרבה יותר טובה מה208 מכל הבחינות, מבחינתי זו ליגה אחרת. אם זה ביצועים ,אבזור,כוח, תיבת הילוכים,יציבות בכביש, פשוט רכב פנטסטי!

מדברים פה על ירידת ערך? שחכתם ש208 רכב צרפתי?

בכל מקרה אני לא צופה ירידת ערך גבווה לסוניק RS עם כל היתרונות שיש לו, בהחלט לא כמו הסוניק

האטמוספרית.

תגובה של טוקבקיסט בתשלום.

הסוניק טובה מה-208 רק בסעיף הביצועים והגיר. מכל שאר הבחינות, יש ביניהן פער של שמיים וארץ.

פורסם
אתה בטוח? לפיאסטה יש את הגיר הזוועתי של הפוקוס, מה שלא ממש נראה מבטיח.

ובאשר ל-208 ולסוניק הקשר היחיד ביניהן הוא המחיר הזהה. נסיעת מבחן בכל אחת מהן תגלה לך את זה.

שתי מכוניות שונות בתכלית שהבחירה ביניהן היא עניין של טעם אישי.

אני חושב שדווקא בפיאסטה השילוב הוא מוצלח יותר. נכון שיש אמירות לגבי אמינות הגיר, אך כיוון שהוא רוכש רכב חדש - אני לא הייתי מודאג. הייתי יותר מודאג מירידת הערך של הסוניק וה 208.

אם הכוונה להחזיק את הרכב למעל 6 שנים הייתי הולך על הסוניק - כך שירידת הערך כבר לא ממש משמעותית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...