Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 מול סוניק טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע, אולי זה קשקוש, אולי זה יתברר כנכון. אין לדעת.

אם הוא כ"כ בטוח שיחתום לך על מסמך שהוא קונה ממך את ה208 בעוד 3 שנים ב70 א' ש"ח ואז יש טעם לדבריו.

אם לא הוא פשוט עוד איש מכירות שמשתמש בקלישאה שחוקה כדי למכור לך.

קרה לי אותו דבר כשתלבטתי בין רנו לשברולט, ברנו אמרו על השברולט שהמחיר מתרסק וברנו אמרו על שברולט. אני פשוט ידעתי ששתיהן יתרסקו ובחרתי ברכב שהיה חבילה אטרקטיבית יותר.

תכלס אתה צודק. לסוניק התחברתי ממש לעומת ה208 והנחתי ששתיהן שוות אותו הדבר במחירון או בהפרשים קלים.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כתבה שפורסמה היום על הסוניק:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4526080,00.html

קח בחשבון שהופעה של דגם חדש מוריד יופי את המחירון.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם (נערך)

לגבי ירידת ערך, אצלינו יש פולו 2008 1.6 שעלתה הרבה בזמנו (אבל היתה בין הראשונות שהציעה תשלומים) בכל אופן הערך שלה ירד הרבה בשש שנים האחרונות ובטרייד-אין סה"כ מוכנים לתת עליה 40,000...אז ירידת ערך קצת בולשיט לפחות במקרה הזה אגב הקילומטרז' סה"כ 47,000...אז אין סיבה שיתנו מחיר כל כך נמוך..

עריכה אחרונה על ידי Eliboy
פורסם

^^^

מה המחירון המשוכלל אצל לוי יצחק? ידנית או אטומטית? אם הכל בסדר, למה לא לנסות למכור בפרטי?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אוטומטית, ועדין לא מנסים למכור למרות שחשבנו להחליף. בכל אופן חשבתי שלא משתמשים בלוי יצחק? ולפי מחירון משוכלל ביד 2 המחיר שלה צריך להיות 58,000 למרות שאני בספק שמשהו ירצה אוטו בן 6 במחיר כזה אפילו שזה פולו 1.6 עם קילומטרז' נמוך..

פורסם

מהיכן הגעת למסקנה שלא משתמשים במחירון לוי יצחק, לפחות כנק' ייחוס. כמו כן, השאלה היא מה ההפרש בין המחיר שהוצא בטרייד אין לבין מחירון לוי יצחק המשוכלל. מעבר לכך, מחירון משוכלל יד 2 ניזון ממחיר המכירה שהוזן ע"י משתמש בעת הורדת מודעת המכירה. לדידי, אמינותו מוטלת בספק, הן בשל העובדה שיכול להיות שהרכב לא נמכר בכלל ועדיין מולא מחיר מכירה, והן כי מה לעשות, האגו של רוב המשתמשים משחק תפקיד גדול ולא ניתן לסמוך על כך שמחיר המכירה מולא בתום לב ובשקיפות.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

לא בדקתי מחירון בלוי יצחק...ואין לי סבלנות להירשם לאתר שלו רק בשביל לבדוק... בכל אופן זה גם ככה לא אקטואלי כרגע מאחר ואנחנו לא מוכרים את הפולו.

פורסם

מחירון לוי יצחק לא רלוונטי? אם האוטו נגנב לפי איזה מחירון לדעתך הביטוח מזכה אותך? יד 2? לא לוי יצחק

אם תרצה לעשות עיסקת טרייד על הרכב לפי איזה מחירון לדעתך יחתכו לך 20% יד 2? לא לוי יצחק

בפעמיים האחרונות שאבא שלי מכר את הרכב מחירון יד 2 פירגן לו הרבה יותר, ועדיין המחיר שפורסם הוא של לוי יצחק כי מה לעשות זה מה שקובע בשוק.

כנ"ל לגבי רכבים שהוא קנה.

לגבי שני הרכבים המדוברים. עשית נסיעת מבחן אהבת את הסוניק קנה את הסוניק.

אם אתה מתחיל לעסוק בניבוי עתידות לגבי המחירון יש לי סיטרואן סקסו אתה מוזמן לקנות אותה ב3000 שקל, ירידת ערך אין(בצחוק אני עדיין לא מוכר).

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בגדול הוא צודק - שברולט היא הצנחנית הראשית במחירון.

הסוניק היא לא אחרת מאשר ה-אוואו אז נכון עכשיו יש לה גם מנוע חדש עם טורבו אבל זה עדיין אוואו רכב אנמי ומשעמם לעומת הפיג'ו שאולי המנוע קצת חלש אבל מהנה מאוד לנהיגה מרגישה יותר "מכונית" על הכביש , תצרוכת דלק טובה יותר ותתפלא שומרת טוב יותר על הערך שלה נכון לא טויוטה אבל עדיין...

שים לב כמה אוואו משומשות יש על כביש וכמה 206 יש ושניהם נמכרו בכמויות יפות.

כמו כן אם יש לך קשר עם איזה סוכן ביטוח חפש אצלו מחירון ישן יחסית ותראה את ההבדלים בינהם במחירון.

ועכשיו גילו נאות כפול:

1.הייתי בעלים של אוואו 3 שנים רכב משעמם ביותר ירידת ערך מטורפת אבל 0 תקלות בכ-90,000 ק"מ.

2. רכשתי השבוע את הרנו 0.9 טורבו.

הסוניק אינה אוואו.

אין בורג משותף בינהן, הפלטפורמה שונה לחלוטין, כך שהמשותף היחיד הוא סמל הפפיון שבחזית.

בניגוד לקשקשנים רבים, נסעתי על הסוניק RS, אמנם רק "סיבוב" במכונית של שכן, אבל ההתרשמות הראשונית היא של מכונית חזקה וזריזה מאד, וללא ספק היא אחת ממכוניות הסופר מיני הזריזות ביותר, בטח במחיר בו היא מוצעת כיום.

לסוניק מושבים ספורטיביים נוחים ותומכים, גג שמש חשמלי ורמת איבזור גבוהה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בפעמיים האחרונות שאבא שלי מכר את הרכב מחירון יד 2 פירגן לו הרבה יותר, ועדיין המחיר שפורסם הוא של לוי יצחק כי מה לעשות זה מה שקובע בשוק.

כנ"ל לגבי רכבים שהוא קנה.

אבא שלך צדיק בסדום ובגלל שלטעמי הוא במיעוט, המחירון הזה לא אומר לי דבר. הרעיון של המחירון יפה, הביצוע והמהימנות לא.

לעניין פותה״ש, עזוב אותך מניבוי עתידות. לך עם הרכב שאהבת, אני לא חושב שבמקרה הזה האחת תהיה סחירה יותר או פחות מהשניה.

אישית, הסוניק rs מציגה חבילה אטרקטיבית למדי.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

בכל אופן אחרי שסטינו מהנושא, אני אישית בעד ה-208 בתור בעלים של אחת אבל אם אתה רוצה ללכת על הסוניק אז אני אמליץ לך כאן כמו האחרים, לך עם מה שאתה אוהב..

פורסם
אבא שלך צדיק בסדום ובגלל שלטעמי הוא במיעוט, המחירון הזה לא אומר לי דבר. הרעיון של המחירון יפה, הביצוע והמהימנות לא.

לעניין פותה״ש, עזוב אותך מניבוי עתידות. לך עם הרכב שאהבת, אני לא חושב שבמקרה הזה האחת תהיה סחירה יותר או פחות מהשניה.

אישית, הסוניק rs מציגה חבילה אטרקטיבית למדי.

בן.

לא אמרתי שהוא שילם מחירון, ולא אמרתי שהוא קיבל מחירון. הוא התייחס למחירון בדיוק כמו שציינת כנקודת ייחוס, ולפי כמות הטלפונים קל לדעת מה הכיוון.

מה שבאתי להגיד זה שלהתעלם ממנו וללכת לפי המחירון של יד 2 זו טעות לדעתי, כי בעולם האמיתי(ביטוחים, סוכניות טרייד אין) מה שקובע זה לוי יצחק ולא יד 2, ולכן צריך להיות הוגן בבחירת המחירון בשני המקרים(כשאתה מוכר וכשאתה קונה).

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש.

רכב למאוצים והרגשה של כביכול ספורטיבית מושחזת , לך על הסוניק.

אם אתה מחפש מכלול שלם של רכב מגובש הרבה יותר ה 208 היא האופציה המועדפת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...