Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד יום העצמאות, ערוץ 2 מפיק תוכנית בשידור חי על התעשיה הישראלית.

כחלק מהתעשיה הישראלית, מפעל אוטוקרס אמור להיות אחד מהמדוברים בכתבה.

בהתאם לזאת, הוזמנו חברי פיברקלאב להשתתף בכתבה.

לשידור, אנו הזמנו (כמובן בתיאום עם ההפקה) עוד בעלי סוסיתות, וכולנו ביחד אמורים להופיע בתוכנית.

לדברי ההפקה, אמורים להיות בתוכנית גם סוג של ראיונות אישיים הקשורים בסוסיתות.

התוכנית אמורה להתחיל היום סביב השעה 16:00, ואילו אנו אמורים להופיע סביב השעה 17:00.

מקווים להנות ומקווים אפילו יותר שהצופים בתוכנית יהנו.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

גם אני חבר ב"פיברקלאב" (או לפחות ידעתי שאני חבר שצרכים ממני עזרה) אבל מישום מה אף אחד לא הזמין אותי להשתתף בכתבה :-(

עדי גולדנברג 13399

פורסם

גם אני חבר מועדון החמש,גם אותי לא הזמינו להשתתף בכתבה על הרכבים הישראלים שנעשתה בשנה שעברה,חברות בערבון מוגבל.

עופר בן צבי

פורסם
גם אני חבר ב"פיברקלאב" (או לפחות ידעתי שאני חבר שצרכים ממני עזרה) אבל מישום מה אף אחד לא הזמין אותי להשתתף בכתבה :-(

גם אני חבר מועדון החמש,גם אותי לא הזמינו להשתתף בכתבה על הרכבים הישראלים שנעשתה בשנה שעברה,חברות בערבון מוגבל.

גם אני חבר במועדון ה 5 וגם אותי לא הזמינו להשתתף בכתבה שעסקה בתולדות רכבי השרד בישראל.

אז נעלבתי ?

ברור שאין מקום לכולם, קבלו זאת בהבנה, וקצת פירגון לחברים לא יזיק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
גם אני חבר במועדון ה 5 וגם אותי לא הזמינו להשתתף בכתבה שעסקה בתולדות רכבי השרד בישראל.

אז נעלבתי ?

חברים תרגיעו.

אני לא חבר במועדון החמש,

וגם אותי לא הזמינו.

ואני לא כועס, דווקא מפרגן. כתבה נחמדה.

חג שמח והרבה אהבה

אבי נוף

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם (נערך)

שלום רב !

צפיתי ונהנתי !

מוטי חימוביץ יצג בצורה רהוטה את מועדון פיברקלאב בכלל ואת הסוסיתות בפרט, וכבוד ליחסי ציבור שסיפק מוטי, לעמותת ,"גדולים מהחיים "!

חבל, שלא סיפקו לאבי גרוסברד את ההזדמנות, להראות היכן הכפתור של הנוסעים הטרמפיסטים מאחור.:oops:

חג עצמאות שמח !

צביקה

עריכה אחרונה על ידי צביקה.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז נעלבתי ?

ממש לא נעלבתי, אפשר לומר התרגלתי ...

וזה בהמשך לכתבה משנה שעברה, הכתבה לפני שבוע בעיתן המקומי, והיום בערוץ 2

עדי גולדנברג 13399

פורסם (נערך)

אני מפרגן לבעלי הרכבים שהוצגו בתכנית,רק שזה נודע לי מגורם שלישי ובסוף הוחלט מה שהוחלט,הקשר שלי עם יגאל רביד נוצר לפניי הצילומים בכלל,בשל היות לארק כמו שלי במשפחתו לפני הרבה שנים,עדי חבל על האנרגיות ממשיכים הלאה,תהנו מהמיפגשים שם בצפון אגיע יום אחד לבקר.תשמרו לי חנייה.

עריכה אחרונה על ידי oferbz

עופר בן צבי

פורסם
אני מפרגן לבעלי הרכבים שהוצגו בתכנית,רק שזה נודע לי מגורם שלישי ובסוף הוחלט מה שהוחלט,הקשר שלי עם יגאל רביד נוצר לפניי הצילומים בכלל,בשל היות לארק כמו שלי במשפחתו לפני הרבה שנים,עדי חבל על האנרגיות ממשיכים הלאה,תהנו מהמיפגשים שם בצפון אגיע יום אחד לבקר.תשמרו לי חנייה.

האנרגיות שלי תמיד חיוביות

עופר ידידי, אתה תמיד מוזמן אלינו למפגש, שומר לך מקום חניה VIP :wink:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

חצי שעה לפני ששודרה הכתבה , שודרה כתבה נוספת על רכב אספנות בערוץ הראשון ( בחיי שיש ערוץ כזה - אני נשבע ) , בכתבה הזאת הופיעה גם סברה ועוד מכוניות אספנות רבות .

הייתי עסוק עם הנכדים ( בני שנתיים - התחילו לראות לבסוף נמאס ) , הכתבה בערוץ הראשון הייתה מאוד ממצה .

אילן

פורסם (נערך)

ולמי שהחמיץ את האייטם, מוזמן להיכנס ללינק המצורף:

http://reshet.tv/Shows/specialsreshet/videomarklist,234661//

מומלץ להכנס ישר לאייטם שמתחיל בדקה 49:15 !

בברכה

צביקה

עריכה אחרונה על ידי צביקה.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...