Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ממש לא נעלבתי, אפשר לומר התרגלתי ...

וזה בהמשך לכתבה משנה שעברה, הכתבה לפני שבוע בעיתן המקומי, והיום בערוץ 2

עדי, צר לי שאתה רואה את העניין באופן כל כך צר ואישי, אבל כמו בכל הפעמים הקודמות - זה לא קשור אלייך...

״יצאת עלינו״ על שלא הופעת בכתבה ששודרה בטסט ראשון, רק שהכתבה הזו לא נגעה בכלל לסוסיתא, אלא נקודתית לרום כרמל;

בכתבה שפורסמה לפני כשנה וחצי - הכתב קבע כמה נציגים יופיעו, לא אנחנו;

בכתבה במקומון שפורסמה לפני כשבוע, הכתב הוא זה שיצר קשר עם האנשים. שים לב שגם בכתבה זו, חלק מהגרעין המייסד של פיברקלאב לא הופיע שם. לא הוזכר. לא נכנס לכתבה. ככה זה שלא אתה הוא זה שכותב את הכתבה;

באירוע מועדון החמש האחרון בפארק, ביקשו מאיתנו נציג ״לרונדו״ וגם שם נתנו את הבמה לאחרים ולא לנו.

והיום? גם היום הכתיב הערוץ את כמות האנשים והמכוניות שהופיעו באייטם. אגב, ראית שם את כל חברי פיברקלאב? את מי שהקים את פיברקלאב? אותי או את רענן? במקום עוד חברי פיברקלאב שיכלו להופיע, פינינו מקום גם לנציגות של מועדון סוסיתא. כי הכתבה לא עסקה בפיברקלאב, אלא בתוצרת הארץ.

מצד שני, עדי, אני דווקא זוכר שבאירוע היחיד שבו אנחנו באמת הכתבנו את תוכן האירוע - ״ישראלי על הבר 2013״ - נתנו את כל הבמה לאחרים והמכוניות שלנו (במקרה של כפילות), נדחקו הצידה. אני לא זוכר נקודתית אם המכונית שלך הוצגה בבמה המרכזית, או אם אתה קיבלת במתנה את הסטנד המושקע מהעץ ואת דף ההסבר שצורף אליו - אבל אני כן יודע כזה דבר: כמעט כל מי שהיה אורח שלנו והציג את מכוניתו בבמה המרכזית קיבל כזה. לנו, אגב, אין כזה...

אז אנא, עדי ועופר ואחרים, אל תהפכו גם את ההתארגנות הזו שנקראה פיברקלאב, שכל מטרתה הייתה לעזור לאחרים ולתרום לגדולים מהחיים, לזירת התגוששות שבמרכזה עומדים המשפטים: מגיע לי, למה לא אני, תמיד דופקים אותי. כי מעבר לזה שזה לא נכון, המטרה הייתה בדיוק הפוכה: לתת...

עריכה אחרונה על ידי און יעקבסון

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

התנהלות פירקלאב מבורכת למען הקהילה,במקרה שלי זה לא היה עם פיברקלאב אלא במסגרת אחרת,עברה שנה ,ממשיכים הלאה כמובן,זה לפעמים משכיח אותך שאתה שייך לחלק מצוות או מצוי באיזשהו ארגון תחביב איך שתקרא לזה,צפייה לבאות בהמשך,חושב שבזכות חבריי פיברקלאב עשייה מבורכת של השבת רכבים מסוג סוסיתות,רום כרמל ואחרות לכבישי ארצנו כמו גם תרומה לקהילה.

עופר בן צבי

פורסם

היה ממצה,מעניין ונחמד.הוידיאו לכתבה [בלי כל השעה ומשהו] נמצא בפורום האספנות ובפורום מועדון החמש בפייסבוק.כמובן מצרף תמונה של הדוכס והקסטל הניסיוני שכיכבה לשמחתי!

IMG_1454.jpg

Carmel Castel [concept] 1972

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

• תוכן חדש...