Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי סוזוקי איגניס 2003, 1.3, אטומט.

הבעיה בגדול היא שהרכב רועד בבמיוחד בזמן שהרכב עומד. (בניונטרל הוא פחות רועד, אך עדיין.)

הבנתי שרוב הסיכויים שהפתרון לבעיה הוא החלפת תושבות מנוע.

האמת הייתי במוסך והוא אמר משהו שקצת נשמע לי מצוץ מהאצבע "הרכב בהילוך D והוא רוצה לנסוע בגלל זה הוא רועד בעמידה ובנסיעה הוא לא רועד" .

הייתי רוצה לדעת אם באמת זו הבעיה או שהבעיה היא בגיר.

עוד בעיה שנהייתה לי היא שלפעמים בעת בלימה הטורים נוטים לרדת קצת יותר מידי ורכב "מגמגם" ומתייצב לאחר מכן.

דפדפתי גם בנושא הזה באינטרנט והבנתי שיכול להיות שצינור ואקום סדוק או משהו כזה. האם זו הבעיה באמת?

ואני לא ממש יודע איפה הצינור הזה נמצא באיגניס. אשמח להסבר.

פורסם

דבר ראשון תר3ה על כמה עומדים הטורים צריכים להיות סביבות 800.

אולי יש לכלוך במצערת???

אתה יכול לפרק את המכסה של הפילטר אוויר ולהציץ פנימה מאוד פשוט.

התושבת נמצאת בצידי הצנוע וגלויה לעין . תנענע את המנוע תראה כמה המנוע יכול לזוז.

יש שני חיישנים שיכולים לגרום לגמגום בדרך כלל זה החיישן קראנק הממוקם בחלק התחתון של המנוע ליד האלטרנטור.

• ספונסר פורום
פורסם

רכב לא צריך לרעוד גם כשהוא עומד בהילוך D. הרעידות האלו יכולות להיות קשורות לנפילות הטורים שאתה מתאר, אם הטורים בסרק נמוכים מידי.

אני מציע לך לגשת למוסך אחר ולקבל חוות דעת קצת יותר מקצועית מזאת שקיבלת. מהיכן אתה בארץ?

פורסם (נערך)

אני מחדרה

ואם זה עוזר לומד בעמק יזרעאל.

ולגבי הזזת המנוע , זה בעצם בדיקה לתושבות? או כדי להזיז את החיישנים?

עריכה אחרונה על ידי elishay4
פורסם

כמו שניכתב רכב לא אמור לרעוד גם במצב D אך צריך לעשות את ההבחנה אם הרעידות קורות בסלד יציב או בגלל סלד שיורד נמוך מידי. אם בסלד יציב סיכוי גבוה שמדובר בתושבת אחת או יותר שעייפות כבר ואל תצפה לחוש את תזוזת המנוע ביד כדי לדעת זאת כי סיכוי נמוך שתצליח וזו אינדיקציה לא ממש טובה ובטח שלא מדוייקת! לגבי הסלד שנופל בבלימה צריך לעבור אל הצינור שהולך מסעפת היניקה לכיוון מגבר הבלם ולראות שהוא שלם ולא סדוק או קרוע ואין דרכו משיכות אויר מיותרות.

פורסם

תודה מאור.

הרעידות קורות שהסל"ד יציב. לפי מה שאתה אומר זה התושבות מנוע. אתה או מישהו אחר יכול להעריך עלות של החלפת תושבת לרכב זה?

ועוד דבר, איפה נמצא מגבר הבלם והאם זה צינור אחד או כמה שעובר דרך סעפת היניקה למגבר הבלם? (אם יש תמונה להמחשה זה יעזור).

פורסם
אם אתה רוצה אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי אני גם מאיזור חדרה...אני אבדוק לך את כל העניין...בחינם כמובן!

מאור אני מנסה להשיב לך להודעה פרטית. ואני לא מצליח. מכסת ההודעות פרטיות שלך מלאה כניראה.

• תוכן חדש...