Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

2014-03-31_12-39-39_117.jpg2014-03-31_12-39-10_485.jpg2014-03-31_12-39-50_589.jpg2014-03-31_12-37-29_236.jpg2014-03-31_12-39-00_431.jpg

לצערי שיפשפתי את הרכב בקיר החניון בעבודה תוך נסיון התחמקות מרכב שהפתיע בסיבוב ממול...:?.

צירפתי תמונות,לאחר קריאה בפורום הבנתי שכדאי לנסות בתור התחלה פוליש ,אך אני לא סגור על זה.

כמו כן אין לי נסיון בסוג כזה של עבודה ואני חושש לעשות נזקים, שקלתי גם להזמין ערכת תיקון שריטות מ PAINT4U,אך איני בטוח שזה מתאים למקרה שלי.

ביצעתי חיפוש רלוונטי אך אני מעדיף תשובות המתאימות למקרה הספציפי שלי.

אשמח לייעוץ מבעלי הניסיון .

תודה

ניצן

פורסם

הי חברים,

[ATTACH=CONFIG]375673[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]375674[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]375675[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]375676[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]375677[/ATTACH]

לצערי שיפשפתי את הרכב בקיר החניון בעבודה תוך נסיון התחמקות מרכב שהפתיע בסיבוב ממול...:?.

צירפתי תמונות,לאחר קריאה בפורום הבנתי שכדאי לנסות בתור התחלה פוליש ,אך אני לא סגור על זה.

כמו כן אין לי נסיון בסוג כזה של עבודה ואני חושש לעשות נזקים, שקלתי גם להזמין ערכת תיקון שריטות מ PAINTS4U,אך איני בטוח שזה מתאים למקרה שלי.

ביצעתי חיפוש רלוונטי אך אני מעדיף תשובות המתאימות למקרה הספציפי שלי.

אשמח לייעוץ מבעלי הניסיון .

תודה

ניצן

פורסם

פוליש ישפר את המצב באופן משמעותי,תקנה את הכי זול שיש (No7) ותנסה איתו.

סיכוי גדול שהנזק יעלם לחלוטין.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה ניראה כאילו ירד הצבע,אם זה כך פוליש לא יעזור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מהיכן אתה בארץ?

תצטרך לנקות את האזור ולאחר מכן לבצע פוליש ידני.

כמו שאמרו מעלי תתחיל עם הפוליש הפשוט ביותר ואיזו מטלית כותנה או חולצה ישנה.

כמובן שתוכל לקנות פד פוליש ייעודי ואף פולישים איכותיים יותר אבל בכל זאת הייתי מתחיל עם הזול ביותר במקרה שלך.

עושה רושם שהצבע על הרכב שייך לקיר אז יש סיבה להיות אופטימיים..

אם אתה מאזור חדרה דבר איתי בפרטי ואעזור לך.

תעדכן

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תודה לעונים,

קראתי שהNO7 הגס,הוא גס מידי ועלול להשאיר שריטות.

מה הדיעה על ה ULTIMATE COMPOUND למטרה הנ"ל?

האם ניתן להשתמש בפד ספוג צהוב סיני זול(ברשותי כמה שקיבלתי מEBAY-הזמנתי לצורך ישום בפנים הרכב)

או שעדיף פד יעודי כתום?

איך עלי לנקות את המקום עם מים ושמפו ,עם QD?(יש לי של מקגווירס) או עם IPA?

קנוורט תודה, אך אני מהמרכז(לוד).

אגב הרכב הוא רנו פלואנס,צבע בז' מטאלי.

איך נחשבת קשיות הלכה שלו?

פורסם

אני מלוד, תגיע אלי ואנסה לעזור לך עם חומרים שלי ללא עלות. (אבל אהיה רק אחרי החגים באזור)

יש סיכוי שפוליש יוריד את הרוב.

פורסם

אם אתה עובר באזור חולון אני אמסור לך ה NO7 העדין שיש לי ללא עלות, נראה שהוא יכול לשפר את המצב משמעותית.

במידה ופוליש לא ישפר את המצב תצטרך לצבוע ב 2 אפשרויות או את כל הכנף או עם מכחול את הנקודות הבעייתיות (הדרך השנייה יותר חאפרית ופחות מומלצת).

או שתצטרך לחיות עם זה, או שאתה לא מעוניין לחיות.

Miata ND2

פורסם

השאלה כמה כסף אתה מעוניין להשקיע. אפשר לנסות עם שלייף סבון או פוליש אגרסיבי, אבל זה רק יטשטש. האפשרות הטובה ביותר היא צביעה אצל פחח. אני לא הייתי מזמין ערכות משונות מהרשת, זו לא סריטה עדינה שקל להוריד.

פורסם

אם אתה עובר באזור רחובות, שלח ה"פ ואני אוריד לך 90% מהנזק...

זה נראה הרבה יותר גרוע ממה שזה במציאות.

פורסם

חברים,

מבקש עזרה מבעלי הנסיון.

חשבתי על אפשרות להשתמש בפוליש Scholl Concepts

http://www.schollconcepts.com/en/company_polish.html

השאלה איזה רמת חיתוך כדאי לי להשתמש, זה מתחיל מ S0 עם רמת חיתוך 6/6 עד שריטות 1000 GRIT.

S3 1500 GRIT רמת חיתוך 4.5/6.

ויש את הS17ּ+ עם רמת חיתוך 3/6 1500 GRIT.

כתוב שעבודה עם החומר יכולה להחליף פעולת SANDING.

ככל שרמת החיתוך יורדת הGLOSS יותר גבוה.

תודה לעונים

ניצן

פורסם

קומפאונד יעלים את השפשוף כאילו לא היה. ממליץ על הקומפאונד של מגוואירס ultimate compound, עושה עבודה נהדרת...

• תוכן חדש...