Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול יום בירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

באמצע השבוע יש לי יום חופש (מה לעשות, גדלתי בשנה) והפור נפל על יום טיול בירושלים עם זוגתי.

אנחנו מאוד אוהבים את ירושלים אך מרבית טיולינו במקום עד כה הסתכמו בעיקר באזור העיר העתיקה והכותל (מנהרות הכותל, סיור על החומות וכו').

הפעם אנחנו רוצים משהו קצת שונה ולכן אני פונה לעזרתכם, חבריי הנאמנים.

חשבנו לעשות סיור בשוק מחנה יהודה ולאכול במסעדת המוציא (במידה ונצליח להשיג מקום).

אילו עוד מקומות שחובה ומומלץ לבקר בהם?

פורסם

הייתי בירושלים לא מזמן, גם טיול של יום.

עצה טובה- מסעדת המוציא היא לצערי לא מה שהיא הייתה לפני שנה וחצי~

ממליץ בחום לאכול בשוק מחנה יהודה ולא שם, תעשה סיבוב דוכנים ותאכל מכל הבא ליד. יש שם מבחר פשוט מטורף של כל מאכל הידוע לאנושות פחות או יותר

אם תרצה לשבת במקום מסודר- בתוך השוק עצמו יש לפחות 4-5 מקומות כאלו (אחד מהם נקרא "אמא בשוק", אחלה קבבים וחומוס טעים)

אפשר לבלות בשוק הזה חצי יום לבד, רק בסיבובי טעימות, בין אם פיזית או בין עם העיניים

פורסם

אני לא מומחה גדול לירושלים, אבל בכל זאת, אם מגיעים עד לשוק לדעתי חובה לעשות טיול גם בשכונת נחלאות, שנמצאת בצד השני של הרחוב. אם אתם בסדר עם אוכל חלבי (פסטות, גבינות וכו') - אישית מאוד אהבתי את מסעדת "באשר", שנמצאת ממול לשוק, ברחוב אגריפס. יש להם גם בסטה של גבינות בשוק עצמו, ששווה לבקר בה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני לא יודע אם זה יעביר יום שלם, אבל כדאי לכם גם לעבור בעין כרם.

יש שם מעיין, כנסיה, מסעדות ועוד...

פורסם

שוק מחנה יהודה נראה כמו מזבלה(לפחות בפעם האחרונה שהייתי שם) ולא הייתי אוכל בה.

יש מסעדות נחמדות ליד גן הפעמון ונחמד לטייל שם ליד,

יש את מונטיפיורי גם מאוד יפה והנוף מדהים.

אין כל כך איפה לטייל חוץ מהעיר העתיקה והמקומות המוכרים,

שכונות מגורים(בית הכרם,פסגת זאב,מלחה) לא באמת מעניינות.

ואתה תמיד יכול לחזור למרכז דרך היער הכביש שם ממש נחמד :)

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מתי הפעם האחרונה שהיית שם? נכון ללפני 3 שבועות המקום נראה עשר, המדרחוב הראשי נקי, גם בסמטאות אין טיפת לכלוך. יש לי אפס סיבולת למקומות מלוכלכים.

פורסם
מתי הפעם האחרונה שהיית שם? נכון ללפני 3 שבועות המקום נראה עשר, המדרחוב הראשי נקי, גם בסמטאות אין טיפת לכלוך. יש לי אפס סיבולת למקומות מלוכלכים.

כמה שנים טובות

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

עשר שנים אני מבקר קבוע בירושלים - באופן יומי בשנה האחרונה - וחוץ מקצת מהעיר העתיקה בחיים לא נהניתי מהעיר הזו. לא מצליח להתחבר אליה בכלל.

בכל מקרה, הרשה לי להמליץ על כיוון אחר - יש את מוזיאון ישראל ומוזיאון ארצות המקרא לידו. תמיד מעניין לבקר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
שוק מחנה יהודה נראה כמו מזבלה(לפחות בפעם האחרונה שהייתי שם) ולא הייתי אוכל בה.

יש מסעדות נחמדות ליד גן הפעמון ונחמד לטייל שם ליד,

יש את מונטיפיורי גם מאוד יפה והנוף מדהים.

מחנה יהודה ממש לא נראה כמו מזבלה (ואני נמצא שם הרבה פעמים. ירושלמי, מה לעשות).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יש לי טראומת ילדות משוק מחנה יהודה,אבל הבנתי שהמקום עבר מהפך בשנים האחרונות.

אם תגיע לאיזור של מוזיאון ישראל, אז טיול קצר בגן הורדים (ממש ליד הכנסת) יכול להיות נחמד.

מצטרפת להמלצה על עין כרם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...