Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור; מובטל כבר כמעט חצי שנה, לא מצליח למצוא עבודה בתחום שלי.

בזמן הצבא "צ'יפרו" אותי עם רישיון C1, מאז הטסט המעשי לא נהגתי במשאית.

עברה בי המחשבה לעבוד כנהג ג'(לבטח זה עדיף על עבודות מזדמנות אחרות), אשמח לחוות דעת בעניין.

תודה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הכל תלוי במעסיק. להיות נהג בחברה של רכיבים אלקטרוניים זה לא אותו דבר כמו להיות מוביל ירקות.

מה שקשה זה הרמה של האנשים שתהיה מוקף בהם, לא הנהיגה עצמה.

לדעתי זו יכולה להיות אחלה עבודה זמנית, אבל בשביל לקבל אותה תצטרך לרדד את קורות החיים.

כל רמז לאינטליגנציה או משהו מעבר לעבודות רס"ר בצבא יפסול אותך בתור מועמד פוטנציאלי.

אם אתה מובטל הרבה זמן ומוכן להתלכלך, אני חוזר על ההמלצה שכתבתי כאן לא פעם: גש ללשכת

התעסוקה הקרובה לביתך וברר לגבי קורסים מקצועיים של משרד התמ"ת. זה חינם, שימושי בחיים,

ובד"כ מלמד אותך מקצוע נדרש בשוק.

פורסם

במה עבדת לפני כן?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מחסנאי\מכירות\טכנאי ברשת מחשבים גדולה במשך למעלה מ4 שנים.

אני יכול בקלות להתקבל לעבודה אצל המתחרים העיקריים שלהם, אבל נראה לי שזה קצת Passé.

תודה Derish, אבדוק את האופציה בימים הקרובים.

חשבתי על העבודה הזאת בגלל שזה נראה לי די "רחוק מהעין רחוק מהלב".

נגיד בחברה הקודמת שלי הנהגים היו מגיעים בבוקר, משאית עמוסה כבר מחכה להם, עושים קו של 5~8 סניפים, חוזרים למחסן ומשם הביתה.

על פניו נשמע די פשוט, בלי שאף אחד יישב לך על הראש כל היום.

אני מבין שלא בכל חברה זה ככה (אצל ירקנים בטוח לא) אבל כמה גרוע זה כבר יכול להיות?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זו ההגדרה של עבודה זמנית לדעתי.

לא חושב שיש מסלול קריירה בנהיגה על משאית, או שאני טועה?

פורסם

שוב, תלוי היכן. בחברה גדולה אתה עשוי להתחיל בתור עוזר נהג (זה שעושה את הריצות והפריקה/העמסה) ואז להתקדם לנהג במשרה מלאה ועם תנאים בהתאם. אם אתה מתחבר עם אנשים בקלות ויש לך את המנטליות המתאימה, תוך זמן מה תוכל לקחת הלוואה עסקית ולרכוש קו חלוקה קבוע. מי שמחפש לקחת את זה כקריירה ולהתפתח כנהג מקצועי יכול לשדרג את הרשיון ל-C ולאחר מכן לסמי-טריילר או אוטובוס, ועל כך להוסיף הסמכות להובלת חומרים מסוכנים ומטענים חריגים. אפשר להתחבר לתחום משיק של מנופים ניידים למשל. יש לאן.

במקרה שלך לא הייתי ממהר לעלות על משאית דווקא אלא מחפש בהתחלה עבודה רגועה עם ואן גדול. בכל אופן, אם תחליט ללכת בכיוון הזה, שווה לקחת כמה שיעורי נהיגה לרענון הכישורים וההרגלים.

פורסם

אני לא בטוח שהמעסיק שלך יחשוב שמדובר בעבודה זמנית. בדרך כלל נהגי חלוקה הופכים ליותר ויותר מקצועיים עם הזמן. גם מבחינת נהיגה במשאית, מה שגורר פחות בלאי, אבל גם מבחינת היכרות עם מסלול החלוקה ונהלי העבודה.

חוץ מזה, לנהוג במשאית כל היום זה די מעייף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...