Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזקי בלימת חירום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה מורכבות ? :shock:

אתה לוחץ על הדוושה בכל הכוח עד העצירה וזהו עם ABS.

לא לומדים נהיגה דרך האינטרנט לבדו, אבל גם לא דרך הכביש בלבד ... גם אם יש לך מסלול פרטי וצמיגים+דלק חופשי, אתה יכול לקרוא דברים בכמה דקות שיקח לך פי אלף זמן ללמוד מהנסיון בלי להבין את התאוריה קודם.

שוב פעם ברכב עם ABS זה לא מיומנות וזה לא דורש קורס, אתה לוחץ על הדוושה בכל הכוח וכאן מתחיל ונגמר הסיפור. קורס מומלץ בלי קשר.

מציע לך לקרוא את תגובותו של אלעד שוב. זה לא רק לחיצה על הדוושה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה מורכבות ? :shock:

אתה לוחץ על הדוושה בכל הכוח עד העצירה וזהו עם ABS.

1. לא נכון.

2. אנשים לא לוחצים בכל הכוח, גם כשהם ח ו ש ב י ם שהם לוחצים בכל הכוח, הם לא (הייתי בכ-8 קורסי נהיגה מתקדמת, ועוד לא נתקלתי בחניך שבלם כמו שצריך על הפעם הראשונה. גם בשנייה...).

כמו פותח השרשור, רב הנהגים מוכוונים ומורגלים לנהוג עדין. אז פתאום בחירום הם יעשו מה שצריך?!

3. לא צריך רק ללחוץ, צריך גם לתמרן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני רושם ללחוץ בכל הכוח ואתה אומר 1. לא נכון 2. צריך ללחוץ בכל הכוח ? :?

בכל מקרה השרשור על בלימת חירום\נזקיה ולא התחמקות מתאונה. מן הסתם שאם הבלימה לא תספיק צריך לתמרן ?

פורסם

אתה כותב שאין מורכבות - זה לא נכון.

אתה כותב שכל מה שצריך זה ללחוץ בכל הכוח - זה לא נכון. צריך גם לתמוך עם רגל שמאל, לדוגמא (מאוד מאוד מאוד חשוב). לרב רצוי גם לתמרן.

בקיצור, יש מורכבות ולדעת צריך, ומי שלא למד ומי שלא תירגל - לא יבצע.

בזה באמת אין מורכבות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בתרגול הראשוני שעשיתי לבלימת חירום זרקתי בכל פעם את הדוושה במהלך הבלימה. אני בטוח שאני לא היחיד שזה קרה לו. לאף אחד זה לא בא "באופן טבעי" להסתכל לכיוון שאליו אתה רוצה לחמוק וכו'. חבל על ויכוחי הסרק כאן. זה לא כזה פשוט, זה לא כזה טבעי. אין דרך אחרת ללמוד חוץ מתרגול.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...