Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי אפולו, נראה לי בדיוק כמו "באפלו". חברים רכשו ומאוד מרוצים, אם להתקין כמו שצריך (מתוח) זה נראה מעולה. הנגד היחיד שיש לי זה שחם ודביק בקיץ, מזיעים בגב וזה לא עסק נעים במיוחד.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

במידת הצורך,אז תופרים לפי דגם הרכב כולל מושבים אחוריים

בתוספת כ60שקל בלבד,חוץ מזה קיימים בליזרים שונים בכל הצבעים.

לא רק אנו,הרבה חברות חשבו ועשו את זה.

השאלה של טיב והשרות.

בהצלחה.

פורסם
אישית ממליץ על TWEED,בד כפול+ספוג בצדדים

ישיבה נוחה ובריאה במיוחד לנסיעות ארוכות.

אבל על טעם וריח ותשובה ברורה.

יעקב

נדלקתי על המושבים האלה! ויש לי תירוץ טוב- הנסיעות שאני עושה בסיאט הקשיחה שלי הן ארוכות מאוד מאוד..

כמה אמור לעלות סט כזה ?

פורסם

אתה מודע לזה שדמוי עור זה לא נושם? והישיבה על זה היא כמו על שקית.

מאוד מאוד חם עם זה בארץ (תהיה דבוק לכיסא בקיץ).

אני אישית לא הייתי קונה את הדמוי עור, ואם כבר כיסוי יפה, אז לך על בד שהציעו פה.

פורסם

תשמע אני מכיר את כל החברות כמעט הדגם אפולו הוא יפה ועמיד לתווך הארוך עבה יותר מה באפלו או הבלאק בול אבל יהיה לך חם איתם בקיץ ממש כי העור מתחמם עם אתה רוצה רק עור אז לך על האפולו ספורט עולים קצת יותר אבל שווים את המחיר לי יש את דגם הטוסקנה באוטו שזה חצי עור חצי זמש והריפוד לא מזיע זה חברה ממש טובה טופ קאר

ותיקח הזמנה אישית יעלה לך בערך עוד 150 שקל יותר מהמחיר אבל יהיה לך 5 משענות ראש וזה ישב יפה יותר

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לאחרונה אני מתלבט בהתקנת ריפוד עור לרכב שלי.

ישנם 2 מקומות בארץ אשר ידועים באיכות גבוהה בין אם זה בחומר ובין אם זה בעבודה.

הראשון עוסק במה שניקרה "דמוי" עור אך זה לטענתם מתוצרת גרמניה, עמיד לכל מיני מצבים שמש קור וכו',

לציין כי הנ"ל מבצעים תפירה יעודית ו"מלבישים" על הריפוד המקורי של הרכב.

המחיר יחסית סביר ותלוי כמובן מה רוצים לבצע איזה חומר או שילוב שונה וכו'.

השני עוסק בעור אמיתי פרופר, איכות הטופ שבטופ, מדבר בהחלפת הריפוד המקורי של הרכב בריפוד עור חדש. (המקורי הולך לפח לטענתם).

הפרש במחיר עומד על כ3 אלף ש"ח לערך. עכשיו השאלה היא עד כמה אולי באמת עדיף כבר להשקיע מה שניקרה עד הסוף וללכת על הדבר האמיתי

או שאפשר להתפשר על הדמוי שהוא לעיני המתבונן נראה כעור אמיתי לכל דבר ועניין.

ואיך החומרים הנ"ל בשימוש יומיומי ובתחזוקה שותפת?

מה דעתכם?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

ברכב הקודם שלי היו ריפודי עור{דמוי עור אבל איכותי} בתפירה שעשיתי ברפדיה ובימי הקיץ הלוהטים לא היה כיף בכלל לשבת

עליהם. ברכב הנוכחי שלי אני אפילו לא חושב לשים שוב מושבי עור.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ביררתי על ריפודי עור לרכב והתאכזבתי מהמחיר 8500 אלף ש״ח .... ראית מקומות אחרים שמציעים דמוי עור איכותי עם אחריות ועבודה מקצועית. למישהו יש נסיון או המלצות?

• תוכן חדש...