Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשיתי טיפול 15k לרכב חדש, מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הרכב tsi?

לא. איביזה FR 2013 ידנית.

לידע כללי הוא כן TSI.

עריכה - אלא אם כן מוכרים 1.4 רגיל ברמת גימור FR..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן מוסך מורשה אבל של משרד התחבורה! לשים לב טוב לפרט הזה. לא חייב להיות מוסך מורשה יבואן כדי לשמר אחריות (לפי החוק כל עוד טיפלת במוסך מורשה משרד התחבורה היבואן חייב לכבד את האחריות גם אם זה לא מתאים לו.

בל מקרה נראה לי שגבו ממך דברים שלא היו צריכים לגבות היות ואין לי ניסיון עם מוסכים שמתמחים בסיאט אבל מאיזה אזור אתה בארץ? ככה יוכלו להמליץ לך.

פורסם
מישהו יכול לאשש את האמירה הזאת? האם טיפול במוסך לא מורשה לא פוגע באחריות?

תשמע אני קונה ליטר שמן 5W40 ב 30 ש''ח אצלך לקחו כפול, 60 ש''ח לליטר ועל 4 ליטר שילמת 236.

300 ש''ח עבודה זה מאוד יקר, טיפול כזה לא צריך לקחת יותר מחצי שעה 40 דק' עבודה למוסך שעובד חזק והעבודה מתקתקת.

בקיצור אשמח אם תפרסם את שם המוסך שנידע להיזהר!

פורסם
כן מוסך מורשה אבל של משרד התחבורה! לשים לב טוב לפרט הזה. לא חייב להיות מוסך מורשה יבואן כדי לשמר אחריות (לפי החוק כל עוד טיפלת במוסך מורשה משרד התחבורה היבואן חייב לכבד את האחריות גם אם זה לא מתאים לו.

בל מקרה נראה לי שגבו ממך דברים שלא היו צריכים לגבות היות ואין לי ניסיון עם מוסכים שמתמחים בסיאט אבל מאיזה אזור אתה בארץ? ככה יוכלו להמליץ לך.

הרצליה.

לצערי הרשימה לא ארוכה -

http://www.seat.co.il/service/garage-list/

פורסם
תשמע אני קונה ליטר שמן 5W40 ב 30 ש''ח אצלך לקחו כפול, 60 ש''ח לליטר ועל 4 ליטר שילמת 236.

300 ש''ח עבודה זה מאוד יקר, טיפול כזה לא צריך לקחת יותר מחצי שעה 40 דק' עבודה למוסך שעובד חזק והעבודה מתקתקת.

בקיצור אשמח אם תפרסם את שם המוסך שנידע להיזהר!

אמרתי, מוסך פליקס בת"א.

פורסם

תשמע אתה לא חייב להיצמד למוסכים מורשי יבואן.

לדוגמא מוסך רון מקבל כל הזמן המון המלצות על ידי חברי הפורום בעלי הVAG. לי אישית אין שום מושג לגבי טיב המוסך והשירות שם כיוון שמעולם לא טיפלתי שם אבל הוא מאוד מומלץ.

מוסך שאני אישית מאוד מרוצה הוא מוסך דרך השטח בשרון. הוא אומנם לא מורשה צ'מפיון אבל כן מורשה משרד התחבורה ואתה תמיד יכול להתקשר לשאול אם הם יכולים לעשות טיפול לסיאט (אני אישית ראיתי מכוניות מכמעט כל הסוגים שם למרות התמחותם בקיה וסוזוקי).

פורסם

כן מלומדיי עוד מישהו רוצה להוסיף, גזל, שוד, אנסו אותך ואת האוטו יכולת לטפל בארבעה שקלים, במוסך שלי מוזגים מים מהביוב העירוני והשמן אוי השמן של פלאפל מוסקו, עושה לי כל הדרך חשק לאכול.

אתם מבלבלים את השכל סתם!

יכול להיות שאפשר היה לוותר על 100 שקלים שהם תוסף ניקוי פיח וניקוי המנוע. אולי גם על טבליה לנוזל שמשות, אבל חלאס עם הביקורות הקוטלות האלה סתם.

אלה מחירים סבירים למוסך מורשה יבואן

-השמן שמולא סינטטי מלא בכמות של 4 ליטרים, מיכל מטיפוס זה נמכר סביב ה170 ש"ח לצרכן הבודד, נוסיף עמלת מוסך ונקבל את ההפרש והרווח על השמן.

- שירות בקרה, כולל דברים שלא עושים במוסך מורשה רגיל כמו חיבור לסורק, עדכון תוכנה ובדיקת כל המפלסים ומכלולי הרכב.

- מסנן שמן עולה ככה כי הוא מקורי.

לפותח השרשור כדאי היה לקבל הצעת מחיר ממספר מוסכי הרשת, גם בתוך הרשת עשויים להיות מחירים שונים, וכדאי לנסוע לזה שמציע את השירות במחיר הזול ביותר.

שיהיה בהצלחה והמשך לטפל במוסכי היבואן עד לתום האחריות, כך האחריות תשמר ולא תלוי באוויר במקרה של בעיה, כיוון שעשויים לטעון שבמוסך כללי לא בוצעו ומולאו כל הוראות היצרן הספציפי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

היי, אני טיפלתי במרכזי בחוף שמן בחיפה,

לקחו 500 שקל בערך בלי תוסף (אמרתי שאני לא רוצה) והייתה לי הנחה של 50% עבור רכב חדש. סה"כ יצא באיזור 250 ש"ח.

טיפול הבא עשיתי בתושיה (מורשה יבואן שני מטרים מפליקס) טיפול גדול עלה לי 1300 שקל.

ההבדל בין הקטן לגדול זה פילטר אוויר + פילטר מזגן + שעת עבודה.

המחירים של החלפים לא הגיוניים בכל מוסכי הרשת, אבל השעתון בתושיה יותר זול נראה לי 270 שקל.

פורסם
כן מלומדיי עוד מישהו רוצה להוסיף, גזל, שוד, אנסו אותך ואת האוטו יכולת לטפל בארבעה שקלים, במוסך שלי מוזגים מים מהביוב העירוני והשמן אוי השמן של פלאפל מוסקו, עושה לי כל הדרך חשק לאכול.

אתם מבלבלים את השכל סתם!

יכול להיות שאפשר היה לוותר על 100 שקלים שהם תוסף ניקוי פיח וניקוי המנוע. אולי גם על טבליה לנוזל שמשות, אבל חלאס עם הביקורות הקוטלות האלה סתם.

אלה מחירים סבירים למוסך מורשה יבואן

-השמן שמולא סינטטי מלא בכמות של 4 ליטרים, מיכל מטיפוס זה נמכר סביב ה170 ש"ח לצרכן הבודד, נוסיף עמלת מוסך ונקבל את ההפרש והרווח על השמן.

- שירות בקרה, כולל דברים שלא עושים במוסך מורשה רגיל כמו חיבור לסורק, עדכון תוכנה ובדיקת כל המפלסים ומכלולי הרכב.

- מסנן שמן עולה ככה כי הוא מקורי.

לפותח השרשור כדאי היה לקבל הצעת מחיר ממספר מוסכי הרשת, גם בתוך הרשת עשויים להיות מחירים שונים, וכדאי לנסוע לזה שמציע את השירות במחיר הזול ביותר.

שיהיה בהצלחה והמשך לטפל במוסכי היבואן עד לתום האחריות, כך האחריות תשמר ולא תלוי באוויר במקרה של בעיה, כיוון שעשויים לטעון שבמוסך כללי לא בוצעו ומולאו כל הוראות היצרן הספציפי.

תפסיק לדבר שטויות תעשה טובה לעצמך, עזוב שדחפו לבן אדם תוספים שאין לו צורך בהם,

עזוב שהוא שילם על שמן מחיר כפול ממה שקונה הצרכן, כן 4 ליטר שמן מנוע 5W40 סינטטי מלא לא צריך לעלות יותר מ - 130 ש''ח לצרכן הבודד. 300 ש''ח על 40 דק' עבודה? וגם זה במקרה שהמוסך עייף.

יש כאלה שישלמו בכל מחיר כי כנראה כסף זו לא הבעיה שלהם, ויש כאלה שיעשו סקר שוק קטן ויצמצמו את העלויות לפחות ב 30% - 40%

פורסם
motor head - אם יוצא לך מבחינת ק"מ לטפל כל שנה - בטיפול השני היו אמורים להחליף גם שמן בלמים.

צודק, החלפת נוזל בלמים עולה 300 שקל בערך. לא הכנסתי את זה לחשבון

• תוכן חדש...