Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשיתי טיפול 15k לרכב חדש, מה דעתכם?

helltoy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

סיאט איביזה 1.4 ידנית נקנתה לפני חצי שנה ומאז עשתה 1500 ק"מ.

עשיתי אתמול טיפול, רציתי לדעת מה דעתכם על המחיר ומרכיבי הטיפול.

נראה שמחיר השמן הזוי.

(אין לי מספיק הודעות בשביל לפרסם קישורים אז אני גם לא יכול לצרף תמונות)

imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/203/l287.png

מוסך פליקס ת"א. הרכב באחריות ולכן, אני מניח, אני חייב לבצע טיפולים במוסך מורשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

l287.png

ניקוי מנוע לרכב חדש? על-מה-ולמה?

תוסף דלק לרכב עם 1500קמ? טבליה לנוזל ניקוי שמן? :screwy:

מדובר פה על אלמנט-בן-אלמנט.

₪894 לטיפול קטן :|

לידיעה - בפאביה שלי (רכב זהה מכאנית 1:1 למה שיש לך) הטיפול הקטן עלה משהו באזור ₪600 במורשה צ'מפיון. (לא זוכר מספר מדויק, משהו כמו 620/640)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר הוא יקר מאוד !

אני לטיפול גדול ולרכב לא חדש משלם באזור 400 שקל מזומן במוסך לא מורשה פיג'ו אבל החלפים מקוריים רק של האוטו .

ולמה בידיוק הוא עשה לך שטיפת מנוע ?

למה הוסיף לך חומר למניעת פיח ?

הרכב הוא חדש לא היה צריך להוסיף לך את כל הדברים האלה .!

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חומר למניעת פיח, בהינתן שהוא באמת מונע פיח ולא סתם חירטוט שיווקי, נשמע על פניו כתוסף טוב שאכן רצוי להוסיף מהטיפול הראשון. לי לפחות זה נשמע כמו דרך יותר בטוחה לשמור על מנוע נקי ללא הצטברות משקעים.

משזה נאמר - אני אישית לא מאמין בחומרים כאלה, וחושב שהם טריק שיווקי בלבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חומר למניעת פיח, בהינתן שהוא באמת מונע פיח ולא סתם חירטוט שיווקי, נשמע על פניו כתוסף טוב שאכן רצוי להוסיף מהטיפול הראשון. לי לפחות זה נשמע כמו דרך יותר בטוחה לשמור על מנוע נקי ללא הצטברות משקעים.

משזה נאמר - אני אישית לא מאמין בחומרים כאלה, וחושב שהם טריק שיווקי בלבד.

לדעתי מיותר כרגע אולי הייתי מתחיל להוסיף מ 40- 50 אלף קילומטר לא לפני מוקדם מידי המנוע חדש לא התאמץ ולא עשה דבר שיכול להצדיק פיח במנוע בשלב כזה מוקדם בחייו.

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מצב שיש טעות הקלדה ומדובר ב-15000 ק"מ? אחרת אין שום סיבה לבצע טיפול לרכב, גם חדש, בעיתוי הזה.

קיזוז של המרכיבים שעל פניו נשמעים לחלקנו מיותרים, היה מביא את המחיר ל"סביר" במורשה יבואן.

לא נראה לי שמדובר בשטיפת מנוע, אולי השפריצו קצת ספריי ניקוי וניגבו.

לחבר עם הפיג'ו, אני מניח שאתה לא שם שמן סינטטי מלא ברכב שלך. אה, והמע"מ הוא גם נספר במורשה עם קבלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מצב שיש טעות הקלדה ומדובר ב-15000 ק"מ? אחרת אין שום סיבה לבצע טיפול לרכב, גם חדש, בעיתוי הזה.

קיזוז של המרכיבים שעל פניו נשמעים לחלקנו מיותרים, היה מביא את המחיר ל"סביר" במורשה יבואן.

לא נראה לי שמדובר בשטיפת מנוע, אולי השפריצו קצת ספריי ניקוי וניגבו.

לחבר עם הפיג'ו, אני מניח שאתה לא שם שמן סינטטי מלא ברכב שלך. אה, והמע"מ הוא גם נספר במורשה עם קבלה.

שם שמן סינטטי מלא 5W40

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יכול לערוך את הנושא משום מה, כמובן שמדובר ב-15,000 ק"מ ולא 1500.

תודה לכולם. השאלה היא רק איפה לעשות את הטיפול הבא (30,000) שכנראה יגיע עוד כמה חודשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר שמן יקר, מחיר שעת עבודה יקר, רכב באחריות לא חייבים לעשות אצל מורשה יבואן.

מישהו יכול לאשש את האמירה הזאת? האם טיפול במוסך לא מורשה לא פוגע באחריות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו יכול לאשש את האמירה הזאת? האם טיפול במוסך לא מורשה לא פוגע באחריות?

במקומך, הייתי נותן לאלו שחושבים שבמקום לטפל במוסך מורשה צ'מפיון ניתן לטפל במורשה משרד התחבורה ולשמור על האחריות, לנהוג כך, ובעצמי הייתי ממשיך לטפל אך ורק בצ'מפיון ובדיוק בזמן בלי לפספס ק"מ אחד מבחינת מרחק או חצי שעה מבחינת הזמן.

בשביל כמה מאות שקלים בשנה, לא שווה לסכן את האחריות, אצל אף יבואן, קל וחומר שלא אצל יבואן כגון צ'מפיון שסיפורי הגבורה של לקוחותיו במלחמה נגדו מעטרים את דפי הפורום כל שני וחמישי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...