Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמה על הגנבים!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ברוך השם מאז שעברתי לירושלים (לימודים) אני גר באחת השכונות הותיקות במרכז העיר, חונה ברחוב צדדי ועד עכשיו טפו טפו טפו לא הסתכלו אפילו על האוטו.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גרשון כתב :

אני ממליץ לך גם לנתק פלאג אחד לפני שאתה עוזב את האוטו, וכמובן מנעול ההגה שציינו פה...

יש לי פיג'ו 306 1800 וכרגע ללא ביטוח, כדי שלא ירימו לי אותה הוצאתי 2 פלאגים והרכב עדיין נוסע כך ש להוציא אחד זה לא עושה כמעט כלום , חוץ מזה לא הגזמת, מי יפרק כל לילה פאגים?

אם כבר ניתן לחבר מפסק על ההצתה כך שהרכב לא יותנע (כמו אימוביליזר ידני) זה דבר כלכך פרימיטיב שאפילו הגנבים כבר לא מבינים מה הבעיה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
RedR, מתכנן לו על הרכב, אה?? :wink:

Nakamichi, תכלס, אתה צודק במאה אחוז. הפושעים היום (וגם אלה של אתמול), ממש מחפשים דקירות. אני לא רואה דרך בטוחה להתגונן מגנבים, וגם לא יעזרו כל מיני אמבושים למיניהם. למה כמה גנבים יש בארץ? 10? יש מאות גנבי רכב, ואם 2-3 לא יצליחו, ויתפסו באמבוש כזה (אם מי שתפס אותם לא יגמור על המדרכה מדמם מהבטן), אז יבואו החברים שלהם חודש אחרי.....

זה מבאס, אבל ככה זה, רכב ש"מוציא עיניים" גם מוציא את הגנבים מהחורים שלהם. זה סיכון שכל אחד שקונה רכב כזה צריך לקחת.

ומה לגבי ביטוח רכב? אני מניח שבעלי רכבים משופרים לא יקבלו את שווי הרכב במלואו, אך אולי יש אפשרות לביטוח בתוספת תשלום?

מעניין אותי באיזה עיר זה קורה .

פורסם
נאקמיצ'י את כל כך צודק!!

היום ילד בן 14 יבוא וידקור אותך ולא משנה כמה אתה גדול ומאיים..

שהמשטרה תעצור אותו ישחררו אותו למעצר בית לכמה ימים וזהו, מערכת המשפט בארץ פשוט בזיון,

לא פלא שהאירועים של הדקירות והמכות רק מתווספים... וכל ילד מסתובב עם סכין בכיס וחושב שהוא גאנגסטר.

פשוט עצוב , זה פשוט פחדנות ...

למה אנחנו , אזרחים שומרי חוק צריכים לפחד מכזה זבל , אנחנו צריכים להילחם בו .

בדיוק מהסיבה הזאת אני הוצאתי רישיון לנשק אישי , כי אני לא מוכן שילד בן 14 גנב שפל ידקור אותי .

פורסם
פשוט עצוב , זה פשוט פחדנות ...

למה אנחנו , אזרחים שומרי חוק צריכים לפחד מכזה זבל , אנחנו צריכים להילחם בו .

בדיוק מהסיבה הזאת אני הוצאתי רישיון לנשק אישי , כי אני לא מוכן שילד בן 14 גנב שפל ידקור אותי .

:shock:

קצת הגזמנו פה, אני לא חושב שתגיע למצב שילד בן 14 (מילא 16,17+) ידקור אותך ואני בטוח שגם כאשר הוא ישלוף אליך את הסכין אתה לא תירה בו בלי לשקול את התוצאות.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

קצת הגזמנו פה, אני לא חושב שתגיע למצב שילד בן 14 (מילא 16,17+) ידקור אותך ואני בטוח שגם כאשר הוא ישלוף אליך את הסכין אתה לא תירה בו בלי לשקול את התוצאות.

הגנה עצמית אני אם היה לי רישיון לאקדח ומישהו שהיה פוטנציאל גבוהה שהוא רוצה לפגוע בי הייתי יורה לא כדי להרוג ברור אבל מספיק להרים את החולצה שהם יבינו מה העניין ואם זה לא מספיק יש נהלים שמתאימים להגנה עצמית...
פורסם

אני לא רוצה להיגרר עוד פעם לאותו וויכוח פה ...אז נעשה זאת פעם אחרונה .

אם אתה או מישהו הסובב אותך נמצא בסכנת חיים , מותר לך להשתמש בכוח קטלני שזה אומר :

אם מישהו שולף עליך סכין , אתה מזהיר אותו להוריד אותה והוא ממשיך להתקדם אליך מותר לך על פי החוק לירות בו ( לא על מנת להרוג ) .

לי אישית לא איכפת אם הוא ילדה בת 12 אם הם ישלפו סכין , המפגרים האלו צריכים לחשוב על ההשלכות של המעשים שלהם .

לדעתי בכלל יש בעיה נוראית עם הנוער העברייני , תראו מה קורה בבתי הספר , שורפים מכוניות למורות , ילד בת 16 לקח נשק של חייל חבר וכיוון על מאבטחת ( דרך אגב : בכזה מקרה המאבטחת הייתה יכולה לירות בו ולהרוג אותו וזה חוקי לגמרי - וגם נכון לדעתי ).

פורסם

אם אתה או מישהו הסובב אותך נמצא בסכנת חיים , מותר לך להשתמש בכוח קטלני שזה אומר :

אם מישהו שולף עליך סכין , אתה מזהיר אותו להוריד אותה והוא ממשיך להתקדם אליך מותר לך על פי החוק לירות בו ( לא על מנת להרוג ) .

לי אישית לא איכפת אם הוא ילדה בת 12 אם הם ישלפו סכין , המפגרים האלו צריכים לחשוב על ההשלכות של המעשים שלהם .

לדעתי בכלל יש בעיה נוראית עם הנוער העברייני , תראו מה קורה בבתי הספר , שורפים מכוניות למורות , ילד בת 16 לקח נשק של חייל חבר וכיוון על מאבטחת ( דרך אגב : בכזה מקרה המאבטחת הייתה יכולה לירות בו ולהרוג אותו וזה חוקי לגמרי - וגם נכון לדעתי ).

למרבה ההפתעה והשינוי אני ממש מסכים איתך במקרה הזה

חינוך הנוער הוא ממש גרוע, ומערכת הענישה שאמורה להרתיע לא עושה את העבודה שלה בכלל

ככה שיש כבר חבורות של ילדים בני 13 ששמים זין דוקרים גונבים מכוניות ומה לא

אז אם מישהו מתעסק לכם עם האוטו ומוציא עלייכם סכין, אני מרשה לכם להזהיר אותו, ואז לירות לו ברגליים (תכוונו בעיקר לברכים של החרא הקטן) :)))

פורסם

חינוך הנוער הוא ממש גרוע, ומערכת הענישה שאמורה להרתיע לא עושה את העבודה שלה בכלל

אז אם מישהו מתעסק לכם עם האוטו ומוציא עלייכם סכין, אני מרשה לכם להזהיר אותו, ואז לירות לו ברגליים (תכוונו בעיקר לברכים של החרא הקטן) :)))

:)

כל חייל שהיה פעם תחת אש יגיד לכם שברגע האמת לא מכוונים יותר מדי , פשוט יורים לכיוון ומחכים שיהיה שקט :) , אם במקרה זה הברכיים אז מצויין.

פורסם

אתם צודקים מאוד בכל מה שאמרתם פה, אבל מה שבאסה במדינתו זה שאין צדק ובדיוק זאת הבעיה, כי נגיד וילד ב-14-18 ישלוף עליך סכין ואתה תרביץ לו או שלא יודע מה תעשה לו בסוף מי שיסתבך זה אתה כי אפ הילד יפנ למשטרה לא משנה מה תגיד עליו יגנו גם כי הוא קטין, ואתה זה שתאכל את החרא בסוף ותידפק ויהיה בא לך להרוג מישהו מהעצבים שאין צדק. אבל זה המצב לצערנו.

תחשוב שאם גנב פורץ לך הבייתה ואתה רואה אותו ויוצא עליו עם אלה או משהו ומביא לו מכות הוא יכול לטבוע אותך והוא יצא זכאי ככה שאתה מבין עד כמה אין צדק ועד כמה הטימטום חוגג במערכת המשפטית שלנו ובכלל בחוק.:|

פורסם

למקרה שלא שמתם לב הנושא הוא גניבת מכוניות והגנה עליהם.

לא דקירה ע"י ילדים או כל דבר אחר.

אני אישית מציע פשוט תפרק את ההגה וקח אותו הבייתה... (כמו MR. Bean)

תחשבו על זה.. אף אחד לא יפרוץ לאוטו שאין בו הגה...

פורסם

תודה רבה, מה היינו עושים אם לא היית מרשה לנו? :-P

ובעניין של פירוק ההגה כמו אצל מיסטר בין, הוא גם נועל את הדלת עם מנעול רגיל (הפשוט כמו שכולנו מכירים ונועלים בהם מחסנים או תיקים, לדוגמא בצבא).

אבל מצד שני מי בכלל רוצה לגנוב לו את המיני?:-D

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ובעניין של פירוק ההגה כמו אצל מיסטר בין, הוא גם נועל את הדלת עם מנעול רגיל (הפשוט כמו שכולנו מכירים ונועלים בהם מחסנים או תיקים, לדוגמא בצבא).

אבל מצד שני מי בכלל רוצה לגנוב לו את המיני?:-D

כל האנשים פה עם העצות של לפרק הגה, לבנות כלובים, וכ"ו נותנים ממש עצות לעניין (ניתוק פלאגים לא נחשב, כי זה לא פעולה ממש מסובכת, והיא דיי אפקטיבית במקרה שהגנב לא מבין במכוניות). סה"כ בסופו של דבר רכב ש"סומן" אין מה לעשות ובסופו של דבר יגנבו אותו. ולבוא עם הצעות כמו לפרק חצי אוטו זה ממש לא ריאלי, כי אף אחד לא יעשה את זה.

בקשר להשתמשות בנשק, אני לא יודע עד כמה זה נכון להשתמש בנשק. הגנב לא שווה את זה שתשבו בגללו בכלא. אתם תירו בו הוא יטען שאתם התקפתם אותו, ולכו תוכיחו שזה באמת היה הגנה עצמית, ולא משהו אחר.

ויוסי תתפלא אבל מיני רכב "קצת" יותר נחשק ממה שאתה מתאר לעצמך.

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...