Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30-40K רכב ראשון קטן ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ההודעה הראשונה שלי פה בפורום...

אני מחפש לקנות רכב ראשון (כן, אני בן 30 אז הגיע הזמן).

רוב הנסיעות שלי יהיו עירוניות עם מדי פעם (פעמיים שלוש בשנה) נסיעות ארוכות יותר לטיולים בצפון/דרום (אני רמת גני).

התקציב שלי הוא בין 30-40 אלף שקל.

לא מחפש רכב להסיע בו הרבה אנשים, רוב הפעמים זה יהיה עבורי +1, ככה שאני מחפש רכב מקטגורית מיני / סופר מיני.

מאוד חשוב לי רכב אמין, אני ממש לא רוצה למצוא את עצמי במוסך כל שני וחמישי, עם חששות לגבי האם אולי היום הרכב יחליט לעשות בעיות. בנוסף גם מאוד חשוב לי צריכת דלק נמוכה, משהו סביב 1:14. אני מתכוון להחזיק ברכב ב3 שנים הבאות לפחות, ככה שאני מעדיף רכב שישמור על עצמו (ורצוי גם על המחיר שלו). לגבי הילוכים - אני לא חושב שאני הולך לבלות זמן רב בפקקים, ככה שהילוכים ידניים בהחלט באים בחשבון. אלה הדרישות המרכזיות.

דרישות משניות יותר הם צורה נאה של הרכב, איבזור ונהיגה מהנה.

אחרי שיטוט לא קצר פה בפורום, השם יאריס עלה לא מספר פעמים. אך שוב, מספר אנשים 'קטלו' אותו משום המחיר הגבוה יחסית שלו.

אשמח לשמוע כל תגובה על הנושא.

תודה מראש לכל המגיבים,

אמיר

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

• תוכן חדש...