Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שברולט ספארק 2011 עם 41K ק"מ.

עברתי באתר של שברולט במפרט הטיפול הקרוב (45K) שמתקרב, מה שעניין אותי שעברתי על כול הטיפולים לפי הק"מ ולא מצאתי שיש טיפול שבו מוחלף פילטר דלק.

יש מצב כזה שלא מחליפים אותו בספארק?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בהרבה רכבים פילטר הדלק הוא חלק ממשאבת הדלק ואין צורך להחליפו לאורך כל חיי הרכב. אם לא מצאת הנחיית שירות כזו כנראה שאין צורך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחליפים פ.דלק בתדירות ארוכה מאוד, אם קיים. (ברוב המכוניות שאני ראיתי, יש ויש גם רשתית בכניסת המשאבת דלק).

כל עוד אין בעיות ואין חשד לבעיות, אל תיגע. (אם אתה רוצה לשקט שלך תחליף אותו לקראת ה100 אלף, במידה והיצרן לא רשם עליו כלום).

זה לא פילטר קריטי כמו פ.אוויר או שמן, כאן זה מערכת נקיה, דלק נקי, הפילטר מחזיק יותר בתנאים האלה.

• תוכן חדש...