Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבילה בדיוק כזו נעלמה במעמקי המכס למשך חודשיים בדיוק. עד שביום בהיר אחד צצה בסניף הדואר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מכס חבילות נתב"ג, מחלקת יבוא

בשעות הפעילות אף אחד לא מאייש את הטלפונים בכלל, צריך להתקשר 30-40 פעם עד שמישהו בטעות עונה. (לא ביטוי, ממש לשבת ולהתקשר בין 30 ל 40 פעם)

אפשרי גם שהוא שיקר לי כדי להוריד אותי מהקו, מה שנקרא i wouldn't put it beyond them

זה מחרפן אותי שדואר ממשלתי כמו USPS מעדכן בכל תחנה, כולל בירידה מהמטוס בארץ היעד (!!), אבל פה לא מסוגלים אפילו לעדכן שהחבילה נחתה בארץ, זה מופיע כ "לא במערכת" עד שזה יום בהיר אחד צץ בסניף היעד

ובנוסף לכל, ה "נציג שירות" לצ'אט באתר של הדואר הוא בוט.

פורסם (נערך)
אבל פה לא מסוגלים אפילו לעדכן שהחבילה נחתה בארץ, זה מופיע כ "לא במערכת" עד שזה יום בהיר אחד צץ בסניף היעד

אני לא חושב שזה "לא יכולים" אלא מדיניות מכוונת.

המחוייבות היחידה של הדואר היא כלפי השולח, והיא חייבת לספק לו אישור מסירה. כל עדכון קודם הוא מיותר מבחינתם, ולא רק שאינו מביא תועלת, אלא מביא "נזק" (במקרה שהחבילה הולכת לאיבוד, מתעכבת, או מנותבת למקום לא נכון, יש "ראיות". וככה, בלי עדכונים הדואר יכול לטעון את המנטרה "החבילה עדיין לא הגיעה לארץ. ולמחרת החבילה אצלך בסניף. :evil:

אגב, מנסיון, במערכת הפנימית של הדואר קיים מידע שלא מוצג במעקב המשלוחים של הדואר. פקידת הדואר שלי, אם אני נחמד מספיק, מסוגלת לתת תשובות לגבי חבילות שלא מופיעות במערכת, גם בזמן אמת וגם אחר כך.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

זה מחרפן אותי שדואר ממשלתי כמו USPS מעדכן בכל תחנה, כולל בירידה מהמטוס בארץ היעד (!!), אבל פה לא מסוגלים אפילו לעדכן שהחבילה נחתה בארץ, זה מופיע כ "לא במערכת" עד שזה יום בהיר אחד צץ בסניף היעד

המחוייבות היחידה של הדואר היא כלפי השולח, והיא חייבת לספק לו אישור מסירה.
לפני מספר חודשים שלחתי כמה מסמכים לארה"ב בדואר רשום, USPS לא טרח לעדכן מסירה. הדרך היחידה שבזכותה אני יודע שהחבילה נמסרה היא שהמקבל אישר זאת.
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הבוקר קיבלתי לנייד SMS שחבילה מסויימת בדרכה, ושעליי להתכונן נפשית.

הרצתי את מס' המעקב באתר של הדואר ו- כלום.

לא מוכר להם.

אני מניח שהקידומת הא YY. אלה חבילות לא רשומות מחו"ל שמקבלות מספר מעקב ישראלי, ואינן מופיות באתר הדואר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם לדייק , ems גובה 35 ₪ על שחרור של חבילות מתחת ל 75$

להפתעתי החבילה עצמה חיכתה לי היום בתיבת הדואר ללא חיוב.

נשלחה בems שווי 20$

מה לגבי חבילות מתחת ל75$ שנשלחו ב ems , הם יכולים לגבות משהו?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הבוקר קיבלתי לנייד SMS שחבילה מסויימת בדרכה, ושעליי להתכונן נפשית.

הרצתי את מס' המעקב באתר של הדואר ו- כלום.

לא מוכר להם.

האתר לא מתעדכן מיידית או שזו חבילה לא רשומה.

פורסם

והנה סוף כל סוף התעדכן הסטטוס שהחבילה הגיעה לתחנת היעד, אחרי שאתמול מוקד 171 נשבעו שאין מצב שהיא בכלל בארץ.

הלכתי לסניף הדואר לנסות לקבל מידע, שם הרגיעו אותי "זה כבר במיון בתל אביב וכנראה התעכב, אל תדאג, עוד יום יומיים זה פה"

כלומר, במוקד 171 פשוט משקרים במצח נחושה.

פורסם
אני לא חושב שזה "לא יכולים" אלא מדיניות מכוונת.

המחוייבות היחידה של הדואר היא כלפי השולח, והיא חייבת לספק לו אישור מסירה. כל עדכון קודם הוא מיותר מבחינתם, ולא רק שאינו מביא תועלת, אלא מביא "נזק" (במקרה שהחבילה הולכת לאיבוד, מתעכבת, או מנותבת למקום לא נכון, יש "ראיות". וככה, בלי עדכונים הדואר יכול לטעון את המנטרה "החבילה עדיין לא הגיעה לארץ. ולמחרת החבילה אצלך בסניף. :evil:

אגב, מנסיון, במערכת הפנימית של הדואר קיים מידע שלא מוצג במעקב המשלוחים של הדואר. פקידת הדואר שלי, אם אני נחמד מספיק, מסוגלת לתת תשובות לגבי חבילות שלא מופיעות במערכת, גם בזמן אמת וגם אחר כך.

סיפור קצת מוזר.

יום בהיר אני מקבל הודעת סמס - בוא לקבל את החבילה שמיועדת אליך. נמצאת בסניף בקרית-גת (דרום הארץ).

אלא מה - אני תושב הקריות בצפון הארץ.

עד שהצלחתי ליצור קשר עם המיון בקרית-גת לקח זמן. בסופו של דבר בדקו ואמרו - צודק. הייתה טעות במיון. נשלח את החבילה אליך לכתובת הנכונה.

אחרי 4 ימי עבודה, לפי האתר של הדואר - החבילה עדיין בקרית-גת.

פניתי לפניות הציבור של הדואר שיבדקו אם החבילה יצאה מקרית גת. התשובה שלהם - החבילה עדיין שם. לא רואים תזוזה.

שלחתי פקס בנדון ללשכת מנכ"ל.

במקרה- יום אחרי, אני מקבל סמס - החבילה ממתינה בדואר בישוב שלך. בוא לקחת אותה.

כלומר, במקרה, יום לאחר ששלחתי את הפקס החבילה הגיעה אליי.

אחרי מספר ימים שלחו לי מכתב ממדור שירות לקוחות - מתנצלים. חיפשנו. ועוד חיפשנו. אבל אנחנו לא מוצאים את החבילה שלך. איבדנו אותה !

טימטום ביורוקרטי.

פורסם

מקבל היום הודעה שניה על דבר דואר.

את הראשונה כמובן לא קיבלתי מעולם. במקביל לכל זה אני ממשיך לקבל הודעות בסמס על חבילות אחרות שאני עתיד לקבל.

הודעה ראשונה - 9.2

הודעה שניה - 16.2

התאריך היום - 1.3

מקווה מאוד שכשאגיע אליהם החבילה עדיין תהיה שם...IMG-20170301-WA0005.jpg

פורסם

כמה זה נפוץ לחבילה להיות תקועה במשך שבועות בהגעתה לארץ מבלי שהיא תופיע באתר הדואר? יש לי חבילה שע"פ הדואר הגרמני יצאה מגרמניה ב-3/2, אבל באתר דואר ישראל מס' המעקב לא מזוהה בכלל.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...