Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב גולף gti mk4 2000,הרכב במצב מכני טוב ופנים הרכב כמו 2010 ,הרכב בצבע כחול כהה ושנים חשקה נפשי בצבע שחור, שמאוד יתאים לרכב עם הטמבון r32 וגאנטים לאנזו שחורים עם פס אדום.

אני מעוניין לשנות את הצבע ואני מאוד מתלבט, בתיכנון שלי להישאר עם הרכב שנה וחצי שנתיים או למכור עכשיו לעשות מאמץ להוסיף בערך 30 ולהביא רכב יותר חדש, שהאמת אני לא אקבל ברכב חדש הרבה יותר .

אם כן להישאר עם הרכב ולשנות צבע, אז חשבתי לצבוע רק מבחוץ כדי להשאיר את המקוריות של הרכב וצמצום העלות ובמידה וארצה למכור לא תהיה בעיה להחזיר את הרכב למקור.

אני מעוניין לדעת את דעתכם בעניין .

פורסם

מה זאת אומרת לצבוע רק מבחות כדי שאוכל לצבוע שוב למקור?

כל צביעה כזו עולה חבילה של כסף ושתי הצביעות ביחד כבר שוות כמו הרכב עצמו.

אז אם אתה אוהב את הרכב ומתכוון להישאר איתו ומעוניין בצבע שחור- צבע את הרכב כמו שצריך והחלף צבע ברשיון הרכב.

עוד שנתיים זה רק יעזור לך במכירה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הצביעה הפנימית לא תהיה ברמה של להפשיט את הרכב אלה רק כדי שיפתחו את הדלתות לא יראו צבע אחר אין לי תקציב לצביעה פנימית מושלמת וגם זה לא משתלם הרכב בכל זאת מודל 2000

השאלה אם כדאי לצבוע רק חיצונית או גם פנימית בתוספת 2000 שח או לוותא על העניין ולהישאר עם הצבע מקורי

פורסם

אם הצביעה ברמה מקצועית, שכוללת ספי דלתות בית מנוע וכו', לחלוטין הייתי קונה את הרכב בלי להתחשב בעבודה שהוא עבר צביעה מסיבה כמו שלך.

מה שחשוב זה לתעד את מהלך הצביעה, את הרכב לפני הצביעה, במהלכו, ולאחר הצביעה, כדי שבמעמד המכירה של הרכב שלך תוכל להוכיח שהצביעה לא נגרמה כתוצאה מתאונה חס וחלילה.

אם אתה מאוד מתלבט לגבי צביעה, מעוניין בתהליך הפיך, לך על מקום שמתמקצע בצביעה בפלסטידיפ.

אופציה מעולה עבורך.

"יאללה בירי".

פורסם

אני יודע למה אני מתכוון.

וזה לא להדבקת יריעות, אלה לריסוס של פלסטידיפ ישירות על הרכב.

יש אופציה לרסס גם את המכלולים הפנמיים שהזכרתי בהודעה הקודמת.

כמה עולה? אין לי שמץ.

"יאללה בירי".

פורסם

למה לא ללכת על ציפוי?

יש הרבה חברות שעושות ציפויים לרכבים במקום צבע, זה מאוד מקובל היום,

כמעט כל רכב שאתה רואה שצבוע בצבע שחור מט הוא בעל ציפוי ולא צבע אמיתי,

אתה יכול ללכת על ציפוי של שחור מבריק או מט, פיתרון טוב יותר, לא פוגע בצבע המקורי ואני מניח שזול יותר,

תקנו אותי אם אני טועה.

שלומי.

• תוכן חדש...