Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע אתן מספר אופציות לתאריכים.

תאריך?

:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רעיון נהדר, זה קודם כל :mm_yeah:

נעזוב רגע שזה בצפון, לדעתי 230 ש"ח לארוחה לאדם זה יקר מידי, סורי.

תעשו חיים!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
:roll:

אויש נו, די. אל תהיה קטנוני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם הייתי ב"סביבה" הייתי מצטרף בכיף.

ראו את המחיר לא כפונקציה של "כמה אוכל" אלא כחוויה יחודית.

מרוב דיבורים על המסעדה הזאת, אני חייב לדגום אותה בביקור הבא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מה ההגיון לשלם 230 ש"ח ולאכול כמו חזיר כדי להצדיק את המחיר שמשלמים?

בסכום הנ"ל או בתוספת קטנה אפשר לאכול עם בת הזוג במסעדה טובה, לאכול במידה ואחרי זה עוד יהיה כוח לבילוי ערכי במיטה. בניגוד למי שאכל לפני זה כמו חזיר ועכשיו שוכב במיטה כדי לתת לכל האוכל להתעכל.

אבל אתה לא יכול לאכול במסעדה פריסה מגוש בשר שלקח את הזמן שלו, איזה שעה וחצי לפחות, כמו שצריך.

זה לא דומה לסטייק או אפילו זוגי שפגשו את הגריל לכמה דקות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני דברתי על אכול כפי יכולתך (בכל מסעדה שהיא), לעומת לשבת בכל מסעדה (שהיא) ולאכול מהתפריט בדיוק את מה שרוצים ורק מה שרוצים בכמות כזאת שהמטרה היא להינות מכל ביס.

פורסם

מאוד רוצה לבוא רק צריך לקחת בחשבון שזה יעלה לי ה230 הארוחה ו200 שקל דלק,

ונסיעה מאיישת.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• אחראי פורום
פורסם

כתלות בתאריך, אני שם. דניקס, סע ברכבת ואני אוסף אותך מהתחנה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני דווקא סבור שהמחיר אמנם לא זול אך גם לא בשמיים אם לוקחים בחשבון שמקבלים מעין מנות ראשונות, מבחר מנות בשר רציני ויין איכותי ללא הגבלה, אני לא זוכר מצב בו הגעתי למסעדה בשעת ערב ,הזמנתי מתאבן (לא פחות מ-35 ש"ח), מנה עיקרית רצינית(לא פחות מ-100 ש"ח) בשרית ובקבוק יין ברמה בינונית (רק הבקבוק מינימום 150 ש"ח -אני מקווה שבדוניה לא מתכוונים לתת לנו ברקן קלאסיק ודומיו..) ויצאתי זול יותר. להסברים, לשירות האישי ולאווירת ה"לארג'" הצפויה יש ערף מוסף משלה.

ולגופו של עניין, מה שחשוב הוא התאריך והשעה (ברור שלמחרת מומלץ שלא להגיע לעבודה..)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

230 שקלים זה לא זול, אבל רק לתת מושג, אני מנסה לארגן לעובדים שלי ארוחת ערב לקראת סיום השנה, ובכמה מסעדות מבקשים ממני מעל 200 שקל לאדם. אני מבטיח לכם שבדוניה רוסה הארוחה תהיה יותר שווה.

נכון, 6 לאפות עם שווארמה הן יותר משביעות. אפשר גם לנסוע ב 6 פיקנטו במקום במרצדס אחת. זה לא נגמר.

בשביל חוויה מיוחדת, זה לא יקר מדי.

לגבי עלויות דלק - תקנו אוטו חסכוני...אני משער שעם הריו הדלק יעלה כ 70 שקלים...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם המפגש ייערך הרבה זמן קדימה (חודש הבא או משהו כזה) בהחלט אצטרף. אפילו אביא חבר שקורא פה באופן קבוע והגיע הזמן שישתתף.

נשמע מצוין. אוכל, אווירה טובה ומפגש עם חברי קארספורום.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אני דברתי על אכול כפי יכולתך (בכל מסעדה שהיא), לעומת לשבת בכל מסעדה (שהיא) ולאכול מהתפריט בדיוק את מה שרוצים ורק מה שרוצים בכמות כזאת שהמטרה היא להינות מכל ביס.

אתה יכול לכתוב שלא הבנת במה מדובר ולכן כתבת משהו לא רלוונטי.

לא בושה.

אני בעניין רק אם מתלבש על סופ"ש ואפשר להשאר ללון באזור לאחר מכן. אין סיכוי שאני נוהג הביתה אחרי אסאדו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...