Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני, חדשה, עד 60 אש"ח- במי לבחור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צץ צורך במשפחה במכונית נוספת.

המועמדות - פיאט פנדה, שברולט ספארק, פיזו 107 / סיטרואן C1, סוזוקי אלטו, קיה פיקנטו, סיאט מיי או סקודה סיטיגו (אם במקרה יש מבצע שמכניס אותם לתחום המחיר).

הערות, עצות, ביקורת ממי שמשתמש במי מהמכוניות הנ"ל, רעיונות למועמדות נוספות - כולם יתקבלו בברכה!

שבת שלום ותודה,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

בהנחה ומדובר רק בידני אז בהחלט הייתי שוקל את המי של סיאט ,היא אמנם בסיסית באבזור אבל בעלת מנוע שאוהב לנשום גבוהה ומרגיש טוב וגם נשמע טוב.

ניתן להשיג כאלו כיום ב55-60 אל''ש, הייתי בודק את אופציית היד1 0 ק''מ שמאפשרת לך לקבל את מרבית הרכבים שהעלת במחירים טובים יותר.

הפיקנטו תרגיש הכי מאובזרת מבינהן והיא לא רעה כידנית, הספארק נחמדה ובעלת 4 ציל' מה שגורם לה להיות פחות מבברצת מהשאר , האלטו זו הבסיסית בחבורה.

השלישייה - C1\107\אייגו מהנות לנהיגה וחסכוניות מאוד אך עדיין יקרות יותר לרכישה ולא מרגישות כמו חב' מוצלחת כ''כ כחדשות.

הכי טוב שתבצע נ.מ על אלו שהכי נראות לך ועונות על צרכייך ומשם נוכל לעזור ולהתקדם.

בהצלחה!

פורסם

ביצעו פה באתר מבחן על הספארק מתוחת הפנים,נשמעת עיסקה לא רעה הרכב מאוד מאובזר,הסיאט יותר חסכונית אבל מרגישה לי זולה עקב חוסר בדיפון מלא.

הפנדה אם איני טועה עולה באזור ה67 יקר מידי ולא בצדק.

הפיקנטו רכב מוצלח,גם מאובזר מאוד,לא הכי חסכוני בקטגוריה,אבל נעימה בנסיעה.

האלטו הכי זולה,אם כול מה שאתה מחפש זה חיסכון היא אופציה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שברולט ספארק אכן לא רעה, בעיקר אם אתה נוסע גם מחוץ לעיר. בתוך העיר היא קצת מעייפת, בגלל הקלאצ' המוזר.

סיאט מיי וסקודה סיטיגו - רק בידני. הרובוטי על הפנים.

פיג'ו 107 וסיטרואן C1 - קצת מיושנות. יש להן קסם, השאלה היא עם קמצוץ של הנאה מנהיגה זה מה שאתה מחפש? כי בשאר התחומים הם הרחק מהמתחרות המובילות.

פיאט פנדה החדשה - not my cup of tea

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כבר יותר מ 3 שנים יש לנו את האלטו. היינו מראשוני המזמינים כשהתחיל טירוף ה 60 אלף לרכב חדש.

מאוד מרוצים מהאלטו. היום הייתי מתלבט בין האלטו לסיאט מי וכנראה בוחר בסיאט.

חסרונות באלטו:

תא מטען קטן. אבל עדיין נכנסת בו עגלת תינוק (אפילו עם ה"אמבטיה"). לא האמנתי בעצמו אבל עובדה. כמובן שזה דרש סילוק של מכסה תא המטען ומן הסתם תלוי בסוג העגלה.

בטיחות פאסיבית. יש לאלטו 3 לעומת 4 או 5 של המתחרים.

אבזור דל.

שני מושבים בלבד מאחור

יתרונות:

בעיר ממש לא מרגיש איטי. מספק מעל ומעבר.

מחוץ לעיר קצת מרגיש ספרטני אבל אין בעיה של ממש.

כיף לנהוג. הכל יחסי כמובן. הכוונה בהשוואה למתחרות.

אמינות ידועה של סוזוקי. low tech ובלי בעיות.

ולכן גם חלפים זולים

חסכוני בדלק

מחיר רכישה. לאור נתוניו חייב לנצח במחיר. הפער לא זניח, בטח אם אתה מתמקח א נופל על מבצע.

פורסם

עכשיו שמתי לב מי פות"ש.

דניאל - אתה מחפש רכב בישראל או בהולנד?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הפנדה החדשה עדיין במבצע של 62900, הייתי בוחר בה ללא היסוס. הרבה יותר טובה מאלטו - מכל הבחינות. לגבי רכבים אחרים, כל אחד והיתרונות\חסרונות שלו. לסיאט מי למשל אין פתח מזגן במרכז אלא רק כלפי מעלה. כנ"ל לגבי ה 107 ואחיותיה. כדאי שתבצע נסיעת מבחן ברכבים ותחליט בהתאם.

פורסם

ממליץ על האלטו הרכב מרגיש נמרץ,(ידני) נוח לנסיעה בעיר.

בדגם האחרון טופלה הבעיה של רעידות בסרק,פלוס נוספו שני כריות אוויר(6 סה"כ) ואפילו פינקו בתא כפפות.(=

אלטו נבחנה ללא ESP ו6 כריות אוויר, ולכן קיבלה 3 כוכבים....

פורסם

אחרי השוואות רבות, גם של "שחקניות" חדשות שנכנסו לשוק בקטגורייה הזו, (וגם מנסיעה והתרשמות אישית שלי מדגמים רבים בהיצע הקיים) לדעתי, עדיין אין מי שעדיפה על הפיקנטו בשיכלול הכללי ובתמורה לכסף.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...