Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפתור אדום מוזר - סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קניתי סיאט איביזה ויש לי כפתור אדום מוזר מתחת לפנל של המזגן

לכפתור 3 מצבים. כבוי . דולק רציף ומהבהב

אין לי שמץ של מושג בשביל מה צריך את הכפתור הזה או מה הוא עושה

מצורפת תמונה של הכפתור

(ד"א קניתי מסוחר רכב אז הוא גם לא יודע)

תודה רבה לעוזרים..

IMAG0357.jpg

פורסם

מזכיר נורות ביקורת של אימובילייזרים ישנים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני פעם כשחיפשתי רכב ראיתי כפתור ליד התיבת הילוכים, כששאלתי את המוכר מה זה הוא טען שהייתה בעיה עם המזגן אז הוסיפו את זה:shock:

לא קניתי אותו בסוף ואפילו הייתי נמנע מלקנות את הרכב רק כעדות לתחזוקה הלקויה שלו.

במידה ומדובר בנורה של האימובלייזר אז שכח מכל מה שאמרתי

פורסם

זוהי נורת חיווי להאזנת סתר שמתבצעת ברכב בכל רגע נתון.

הכפתור הוא בשביל לנתק זמנית את המיקרופונים, בהתאם לתקנה 512a של האיחוד האירופי משנת 2004.

האם הינך חבר בקרטל סמים? יתכן ושותפיך זוממים נגדך.

פורסם

זה כפתור או נורה שלא יושבת טוב בתושבת שלה?

כי זה ממש נראה כמו נורה של אימובילייזר/אזעקה או כל מערכת מניעת-גניבות אחרת. אני לא הייתי מתעסק עם זה, מקסימום מברר בהיסטוריה של הרכב (אם יש לך אותה) אם יש משהו שמכוון להתקנה של מערכת כזאת ומנסה לברר אצל המתקין (או במוסך הקבוע של המכונית).

כמובן שקיימת האפשרות, כמו שרשמו לפני, שהרכב שימש כמכונית הגיבוי של סוכן 007, במקרים שהאסטון-מרטין במוסך (קורה לא מעט, בכל זאת רכב בריטי). יתכן שהנורה מסמנת לך מתי עוקבים אחריך. כאשר היא מהבהת, שלח מבט קז'ואלי אל המראה. יתכן ותראה מאחור מרצדס עם שני טיפוסים מפוקפקים. כאשר האור הופך לרציף, תעביר את ידית ההילוכים למצב X והמקלע המותקן בתא המטען יפתור את הבעיה.

פורסם

גם לי יש בקורדובה.

זה משמש לניטרול ידני של האזעקה אם היא ניתפסה {התקלקלה-נהרסה-השתגע-לא עובדת דרך השלט} לפי הקשה בסדר מסוים עליו {שאין לי את הסדר הזה}

סטו

נ.ב

מה עשיתי עם הרדיו טייפ?

אני משתגע שאין דיסקים באוטו

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
זוהי נורת חיווי להאזנת סתר שמתבצעת ברכב בכל רגע נתון.

הכפתור הוא בשביל לנתק זמנית את המיקרופונים, בהתאם לתקנה 512a של האיחוד האירופי משנת 2004.

האם הינך חבר בקרטל סמים? יתכן ושותפיך זוממים נגדך.

שגיאה חמורה.

זה כפתור DEW, אם תחבר אליו מיקרוגל הרכב יהפוך לעמדת קרינה ניידת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אגב, שים לב לחוטים שבולטים ליד הדוושות.

מנסיון שלי הם עלולים להתרופף עם הזמן ולהתקרב בצורה מסוכנת לבלם. כדאי לתפוס אותם עם אזיקון

מתנדב בארגון ידידים

פורסם
אגב, שים לב לחוטים שבולטים ליד הדוושות.

מנסיון שלי הם עלולים להתרופף עם הזמן ולהתקרב בצורה מסוכנת לבלם. כדאי לתפוס אותם עם אזיקון

תעיף מבט נוסף. החוטים האלה בכלל לא ליד הדוושות אלא למעלה, מתחת לדשבורד. זווית הצילום מבלבלת אותך. וזה מג'אייף לאללה אבל לא נראה לי מסוכן לכלום.

פורסם

תודה רבה על העזרה חברים, החוטים אמנם היו מעל לדוושות אבל לא רציתי להסתבך עם זה בהמשך אז סגרתי את העניין עם אזיקון..

שוב תודה ושבוע טוב..

• תוכן חדש...