Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנדרואיד

אלעדיקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לקוח שצורב רומים, זאת לא השטות הראשונה או האחרונה שהוא יבצע.

אולי לא מתאים להם להתעסק עם לקוח שעושה שטויות במתכוון?

אז שיילל קצת, מה קרה.

אפס נזק תדמיתי.

עם תדמית כמו שלהם הנזק הוא אפס כי אי אפשר לרדת יותר נמוך. השאלה היא אם שם אתה רוצה להיות כחברה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בכל מקום אחר בעולם החלפת רום לא פוגעת באחריות. בוודאות.

(הכוונה לאחריות על חומרה)

אני חושב שאתה טועה. בשביל להחליף רום אתה חייב לעשות רוט(אולי כבר לא, מזמן אני כבר לא בעסק של הרומים) וע"י רוט אפשר לעשות הרבה שטויות שיפגעו גם בחומרה.

פורסם

הבנאדם היחיד שמצאתי שיכול לשחזר רום דרך הרשת(כלומר לא צריך לקום מהכסא בכלל) לא יכול לשחזר לגלקסי 9500.

יש קופסאת צריבה שעולה המון כסף ואולי קיימת באחת מהמעבדות בארץ ורק ככה יש אפשרות לשחזר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה שהם עשו זה לא להרויח כלום ולקבל לקוח מאוכזב. הם יכלו או להרויח מזה או לתקן את זה חינם ולקבל שגריר חינם (העלות של צריבה מחודשת שואפת לאפס).

זו הסיבה שצריך מוח וצריך גם להשתמש בו.

העלות רחוקה מלהיות בקרבת האפס. תאר לך שאתה מעמיד טכנאי במעבדה שזה כל מה שהוא עושה בעבודה שלו.

זאת לא עלות?

אם היית יודע כמה לקוחות באים עם תקלות שכאלה אתה היית מבין למה זה כן עולה כסף.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא יודע מה קורה בפלאפון אבל בסלקום יושב בחור די משועמם שכל תפקידו הוא לעדכן גרסאות, לאפס מכשירים ולשנות הגדרות ללקוחות לפני ששולחים למעבדה המרכזית. לבחור הזה יש הרבה זמן מת והוא בהחלט יכול ל רוב גירסה (דורש ממנו 3 דקות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא אני ולא אתה יודעים מה רמת הידע של אותו בחור, הבעיה מראש היא לא צריבת רום אלא מספר IMEI שהשתנה וזה פתח לטיפול עמוק יותר שאולי נמצא מעבר לידע של ילד שמעדכן גרסה ומאפס מכשירים.

לא רק זה, IMEI הוא תעודת הזהות של המכשיר, נראה לך שיתנו שירות למכשיר שכזה? אולי המכשיר גנוב וניסו לשנות לו IMEI וכשלא הצליחו באו לחברת הסלולר כדי שתסדר את המכשיר ותהפוך אותו שוב לפעיל (אחרי שנחסם במערכת כמכשיר גנוב).

לא שווה להם להתחיל להתעסק עם מכשירים שכאלה (אפילו לא הציעו לתקן בתשלום אלא לרכוש מכשיר אחר), ושוב אני חוזר לטענה הראשונה שהם לא צריכים לתקן (בטח לא בחינם) נזק שעשה הלקוח. אם אתה תעלה את קו המנתק ברכב שלך וכתוצאה מזה יהיה נזק, גם אז המוסך יצטרך לתקן בחינם?

יש הגנה, הלקוח עקף אותה ועשה נזק, לא רואה סיבה שהחברה תתקן את זה על חשבונה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הכלל הראשון בכול מקום במדריכים של אנדרואיד זה לעשות גיבוי! אם עשית גיבוי והוא על הטלפון או על המחשב אז ניצלת, אם לא זה קצת יותר בעייתי אבל ניתן לפתור את זה, זה קרה לי בGalaxy 1 שהיה לי ליפני כמה שנים ולא היה לי גיבוי והצלחתי להחזיר אותו לחיים, לא זוכר בידיוק איך אבל אני זוכר שזה כלל פקודות ADB מהמחשב לטלפון.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
בכל מקום אחר בעולם החלפת רום לא פוגעת באחריות. בוודאות.

(הכוונה לאחריות על חומרה)

כנראה בגלל זה במסך Download בגלקסי רשום לבן על גבי שחור (ובמסכי אמולד שחור זה שחור), שהתקנת רום קסטום תגרום לביטול אחריות :rolleyes:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שאלתי אותך איזה IMEI אתה מקבל?

מתחיל ב0049 ולפי הבנתי זה אומר שהטלפון חזר למצב "מפעל" מה שנקרא, אב טיפוס

כמו אלה שמציגים בחנויות או טלפון הדגמה כזה או אחר.

פורסם
כנראה בגלל זה במסך Download בגלקסי רשום לבן על גבי שחור (ובמסכי אמולד שחור זה שחור), שהתקנת רום קסטום תגרום לביטול אחריות :rolleyes:

מדובר על אחריות תוכנה (בריק בפי העם) לא חומרה ואתה מוזמן לבדוק את זה מול סמסונג העולמית. (לא הפישר בישראל)

פורסם
מתחיל ב0049 ולפי הבנתי זה אומר שהטלפון חזר למצב "מפעל" מה שנקרא, אב טיפוס

כמו אלה שמציגים בחנויות או טלפון הדגמה כזה או אחר.

יופי. הבעיה שלך היא כנראה שצרבת רום כלשהו מהסדרה החדשה בלי מודם. אתה צריך לצרוב מודם ששייך לאותה גרסה חדשה IMEI אמור להסתדר.

צרוב שוב רום חדש ואחר כך את המודם בנפרד.

קח שרשור שעוסק בזה.

http://iandroid.co.il/forum/topic143467.html

אמנם מדובר בנוט 2 אבל זה אותו העקרון

וזה עוסק בגבוי ושחזור

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2389426

• תוכן חדש...