Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנדרואיד

אלעדיקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
... שאיזה משתמש מוצלח במיוחד עשה לו רוט, מחק את הסיסטם והבוט, ועכשיו הטלפון שווה ערך למשקולת נייר, וצריך להחליף לו לוח אם. ...

תמיד חשבתי שטלפון סלולארי חכם הוא כמו מחשב.

תמיד חשבתי שאם הרסתי את מערכת ההפעלה, כל מה שצריך זה "לצרוב" את הרום החדש, אבל בצורה חומרתית. (לחבר כבל ישירות ללוח האם.)

אם זה כך (שכל פעם צריך להחליף לוח אם), אזי די מפחיד להתעסק עם BOOT ו- ROM חדשים.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצור כלום לא הולך

לא המדריכים, לא צריבת מודם, לא רום של מדינה אחרת, לא רום רשמי

עכשיו גם הFACTORY MODE הזה תקוע לי בחיים

יש דרך לפחות להוריד את הפקטורי מוד ?

פורסם

לא בכדי הפורומים ב XDA מלאים בכלים לאיפוס דגל ה tampered וה flash count של רום לא חתום. אם הם לא מאופסים ותיגש לממש אחריות, ישלחו אותך הביתה.

פורסם

ניסיתי את זה, הם ישר בודקים IMEI ואומרים ש"החלפת מוח, הטלפון לא באחריות"

גם שצעקתי וניסיתי להסביר להם שיפתחו ויראו שהמוח מקורי קיבלתי לא . מה אני אמור לעשות הלאה

והסתדרתי עם הFACTORY MODE

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי אחרי ששמתי את הטלפון במעבדה פרטית כרגע הטלפון עובד מוציא שיחות והכל בסדר

הבעיה שעדכנו לי גרסה ויש לי מודם שלא מתאים כל כך לפלאפון ולכן אני מקבל רק גלישה על H ולא H+.

השאלה שלי אם אני צורב מודם שכן מתאים, זה יכול שוב לפגוע בטלפון ?

כנל גם לגבי ה-FACTORY MODE .

האם יש בעיה להשתמש בשיטה הזו ?

http://www.youtube.com/watch?v=5sMtxJRt77k

פורסם

החלפת מודם היא אחד הדברים עם הסיכון היותר גבוה.

תוודא מכל הכיוונים שאתה שם רדיו שמתאים בדיוק לדגם שלך, על כל אות ופסיק.

קח בחשבון גם שחלק מהרומים משנים את החיווי של הרשת עליה אלה פועל, כלומר שיכול להיות שאתה על h+ והוא יכפה תצוגה של h ולהפך.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...