Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב סיאט איביזה Fr 1.2tsi עם גיר dsg7 חדשה מהחברה לפני שבוע קיבלתי אותה...

הרכב אכן חזק אבל אני כן רוצה עוד, שמעתי על תוכנת ניהול מנוע/ציפ הבנתי שזה לא כזה בעיה מבחינת חוקיות כי לא רואים את זה, ובנוסף שזה מוסיף בערך 30 כוח סוס (שזה בדיוק מה שאני רוצה, אני לא הולך לשפר את הרכב ברמה מוגזמת) חבר שהיה לו בשירוקו המליץ לי אך כמה אנשים אמרו לי להימנע מזה.. מה אתם אומרים? מבחינת הגיר כדאי לי לשים? כי שמעתי שיש הרבה בעיות בגיר dsg, ונגיד ואני שם והולך הגיר, יחליפו לי מהאחריות? או שזה מבטל אחריות? כי בתכלס לא רואים את זה...

תודה רבה לכל מי שיענה, אני אשמח אם תפרטו את תשובתכם, ותמליצו מניסיון אישי אם יש.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תחדש על הרכב,

גם אני קיבלתי בדיוק את אותו רכב לפני שבוע וחצי (איזה צבע לקחת?)

בגדול -אני לא ממליץ, הרכב בהרצה ז"א שאפילו אני לא לוחץ איתו מספק אותי ונותן לי את מה שאני צריך מאיץ מהר, ויש הרבה כוח! יכול להיות כי באתי מרכב של 80 כ"ס, אבל לדעתי 105 כ"ס זה די והותר.

לגבי האחריות כנראה שאם תתקין משהו זה ייתן להם סיבה להתנער מאחריות, מה גם שכנראה הבלאי של הרכב יואץ.

תהנה איתו בנתיים ככה הוא מאוד מהנה :)

asdasdasd

פורסם
תחדש על הרכב,

גם אני קיבלתי בדיוק את אותו רכב לפני שבוע וחצי (איזה צבע לקחת?)

בגדול -אני לא ממליץ, הרכב בהרצה ז"א שאפילו אני לא לוחץ איתו מספק אותי ונותן לי את מה שאני צריך מאיץ מהר, ויש הרבה כוח! יכול להיות כי באתי מרכב של 80 כ"ס, אבל לדעתי 105 כ"ס זה די והותר.

לגבי האחריות כנראה שאם תתקין משהו זה ייתן להם סיבה להתנער מאחריות, מה גם שכנראה הבלאי של הרכב יואץ.

תהנה איתו בנתיים ככה הוא מאוד מהנה :)

לבן פנינה, קודם כל לדעתי הרצה ברכב זה שטויות, אבל בכל מקרה אני אחכה אחרי ה1500 קמ בערך.. הכוח מספק אותי אבל אני רוצה יותר, ועניין אותי הדבר שבציפ קטן שלא רואים אפילו אתה יכול לעלות ב30+ כס, פשוט מעניין אותי אם כדאי. יש להם סיבה להתנער מאחריות זה נכון, אבל איך הם יראו את זה? זה רק תוכנה... אני רק מעניין אותי מה זה יכול לעשות לגיר.

עוד תגובות בבקשה

פורסם

ידידי,

אני גם עם רכב כזה,

המנוע 1.2 לא מומלץ להתקין לו שום צ'יפים,

זה לא באמת מוסיף 30כ"ס זה סתם יגרום לך לבלאי מאוץ ולצריכה יותר גבוהה של דלק,

אני הרכבתי לימים בודדים ולא שינה שום דבר,

המנועים שלנו לא בנויים בשביל להיות חזקים - ה FR זה סתם רמת גימור,

ה 1.2 הוא נועד להיות חסכוני בדלק ולא ניתן להוציא ממנו משהו מבחינת שיפורים,

תהנה מהזריזות שלו ככה :)

פורסם

אם אתה רוצה עוד כוח היית צריך ללכת על רכב אחר קופרה לאון גולף. כפי שציין יודע דבר ממני 1.2 זה חסכוני הfr מפנק בטירוף באבזור תאמין לי אתה תהנה. דרך אגב אם אתה בהרצה כנראה לא הרגשת את הכוח של האוטו שתסיים שים מצב s ותבדוק אם אתה צריך עוד לדעתי תבין שלא :)

asdasdasd

פורסם
ידידי,

אני גם עם רכב כזה,

יש לך סימוכין למה שאתה אומר?

למה לא מומלץ? ל2.0TSI כן מומלץ?

תתפלא אבל ציפ או יותר נכון במקרה שלנו tuning box דווקא יחסוך דלק לא בלחיצות.

וה"בלאי" שהוא יגרום כולכך זניח, שלא שווה להזכיר אותו.

מסכים איתך לגבי זה שFR זה רק איבזור.

אפשר להוציא ממנו "הרבה" יחסית לנפח כזה צנום, הכול שאלה של כסף.

אישית אני גם חושב שהוא מספיק זריז, עם רצועת מומנט טובה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אתה שיפרת את שלך? אם כן איך?

אני מפחד מהסיבה שאומרים שהמנוע הזה בעייתי, למרות שלא נתקלתי בבעיה כלשהי במנוע זה אלא ב1.4 של הפולו gti או איביזה קופרה... ולזה שאמר תקנה קופרה בטח שאני רוצה זה עניין של תקציב, על האיביזה עשו לי יותר מ20 אלף הנחה, ותנאי מימון טובים מאוד, יד שנייה קשה לי לקנות כי זה להוציא הרבה כסף מזומן בבת אחת, לא בשבילי.

מה זה רצועת מומנט? לא בקיא כל כך בעניין אם שמתם לב

ומה ההבל בין ציפ לבין tunnig box? מה עדיף? הבדל מחירים? מה עושה כל דבר (הסבר קצר)

פורסם

הטורבו שלו מאוד קטן,

ההבדל לא יהיה מורגש,

הדגמים של ה 1.8 ו ה 2.0 מנועים עם פוטנציאל הרבה יותר גדול לשיפור כח.

דווקא אני ניסיתי את הטיונינג בוקס, ולא תוכנה,

הוא יותר אגרסיבי, כמו שתיסע במצב S...

לא משהו מיוחד, לא התלהבתי.

פורסם
ידידי,

אני גם עם רכב כזה,

חתיכת גיבוב נתת פה.

צ'יפ למנוע הזה יהיה מורגש משמעותית.

תוספת מוערכת של 25-30 כ"ס בשקט.

צריכת דלק תלויה רק ברגל ימין ולא בצ'יפ עצמו.

בלאי מואץ זה זניח בנסיבות העניין.

אם איזה תוכנה התנסת?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נכון שפוטנציאל השיפורים הוא לא כל כך גבוה ברכב הנ"ל אבל תוכנה או במקרה שלך הרבה דפקא הולכים על הTUNING BOX , שאגב ניתנת להסרה בצורה מאוד פשוטה במידה ואתה נכנס למורשה ומפחד מהסרת האחריות.

הTUNING BOX יוסיף לך באיזור 25-30 כ"ס, כמובן שתוכל להמשיך עם קיט יניקת אויר, צנרת וכו'...כמה משתלם אני לא יודע..

אני במקומך כן הייתי הולך על הTUNING BOX, ודפקא ממשיך בשיפור יכולת הנהיגה שלך דוגמת קורס נהיגה מתקדמת, נהיגת מסלול וכו', לא חסר קורסים כאלה בארץ.

ומשם תוכל לשפר את התנהגות הרכב קוילאוברים, צמיגים אוחזים וכו', וככה תהנה הרבה יותר מהרכב הספציפי הזה.

בהצלחה.:)

פורסם

הצעה ידידותית מבלי לפגוע באף אחד ולהמנע מעוגמת נפש תשתדלו להמנע משיפורים למינהם אני כבר ראיתי מקרים שלקוחות של צמפיון איבדו את האחריות על דברים כאלו וחבל,תהנו מהרכב כמו שהוא תייפו אותו אבל המנעו מלשפר,וסעו בדרכים בטוחות.

עופר בן צבי

פורסם
חתיכת גיבוב נתת פה.

צ'יפ למנוע הזה יהיה מורגש משמעותית.

תוספת מוערכת של 25-30 כ"ס בשקט.

צריכת דלק תלויה רק ברגל ימין ולא בצ'יפ עצמו.

בלאי מואץ זה זניח בנסיבות העניין.

אם איזה תוכנה התנסת?

עידן

אהלן עידן,

התבלבלתי לא הייתי עם תוכנה הייתי עם טיונינג בוקס חיצוני. (תיקנתי את עצמי למעלה)

הבוקס הזה

http://www.ebay.com/itm/Seat-Ibiza-IV-Typ-6J-1-2-TSI-105-PS-Chiptuning-06-PowerBox-Made-in-Germany-/290837090207?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43b73dcf9f&vxp=mtr#ht_2425wt_511385

המנוע היה יותר אגרסיבי, תוספת כוח זניחה,

לא באמת 30 כ"ס שזה הרבה.

פורסם
הצעה ידידותית מבלי לפגוע באף אחד ולהמנע מעוגמת נפש תשתדלו להמנע משיפורים למינהם אני כבר ראיתי מקרים שלקוחות של צמפיון איבדו את האחריות על דברים כאלו וחבל,תהנו מהרכב כמו שהוא תייפו אותו אבל המנעו מלשפר,וסעו בדרכים בטוחות.

אתה טועה ומטעה..

כמעט ואין וואגית גודשת היום שאין בה תוכנה לפחת STAGE 1, התוכנה נצרבת על מחשב הרכב דרש השקע דיאגנוסטיקה, לרוב במוסכים מורשים בכלל לא עולים על התוכנה, בנוסף התוכנה ניתנת להסרה למטרת ביקור במוסך מורשה ולאחר מכן ניתן להחזיר אותה שוב.

מעבר לתוספת כ"ס ומומנט, רובם מדווחים על שיפור בצריכת דלק (STAGE 1), והבלאי הוא מאוד זניח שאפילו חבל לדבר על זה, שוב אני מדבר על STAGE 1, אין לאן לברוח ככל שנשפר הבלאי יהיה גבוה יותר.

פורסם
נכון שפוטנציאל השיפורים הוא לא כל כך גבוה ברכב הנ"ל אבל תוכנה או במקרה שלך הרבה דפקא הולכים על הTUNING BOX , שאגב ניתנת להסרה בצורה מאוד פשוטה במידה ואתה נכנס למורשה ומפחד מהסרת האחריות.

הTUNING BOX יוסיף לך באיזור 25-30 כ"ס, כמובן שתוכל להמשיך עם קיט יניקת אויר, צנרת וכו'...כמה משתלם אני לא יודע..

אני במקומך כן הייתי הולך על הTUNING BOX, ודפקא ממשיך בשיפור יכולת הנהיגה שלך דוגמת קורס נהיגה מתקדמת, נהיגת מסלול וכו', לא חסר קורסים כאלה בארץ.

ומשם תוכל לשפר את התנהגות הרכב קוילאוברים, צמיגים אוחזים וכו', וככה תהנה הרבה יותר מהרכב הספציפי הזה.

בהצלחה.:)

אם מישהו מבין, איזה Tunning box הכי הייתם ממליצים? ואפשר לקנות את זה ממקומות בארץ? כמו pitstop ea וכדומה?

• תוכן חדש...