Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צנצנת ריבה? סחוג? :)

וברצינות - כל הסוללות ניידות למיניהן שמטעינות את הסוללה (המקורית) שבמכשיר,זה לא דופק אותה לטווח הארוך?

אמנם סוללה חדשה מקורית לא עולה הרבה (100ש"ח?) ואמורים להחליף כל שנה-שנתיים (בערך),אבל בכל זאת סקרנותי בערה בי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, כי היא נטענת דרך בקר טעינה שנמצא בתוך הטלפון, והוא דואג להטעין כמו שצריך.

דני

פורסם

לבחירתך מילוי הצנצנת, אני רק אהיה הצנצנת :)

טעינה מ-PowerBank לא שונה מטעינה רגילה ולכן לא עושה יותר בלאי לסוללה שלך מאשר טעינה רגילה.

זה פשוט עוד אופציה להטעין בלי שקע קיר / שקע רכב וכו'.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קניתי "כפתור לשקע האזניות" (יש לזה שם?) בדולר וקצת

http://www.ebay.com/itm/271515025308?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

הבעייה שהוא מפנה להורדת APK מהאתר של היצרן המהולל zhijian.

ה- APK מבקש כמובן גישה לזהות שלי, לאינטרנט, לכרטיס ה- SD, לשיחות הטלפון, למערכת, לחשבון הפייפאל ולנשמתי. קצת נלחצתי ולא התקנתי.

האם יש APP מהפליי סטור שיעבוד עם כפתור UNBRANDED? ניסיתי כמה ללא הצלחה. או שאני פרנואיד? (אפשר להצדיק את רוב בקשות הגישה באופן הגיוני).

:turn-l:
פורסם

מאוחר מדי לערוך. התקנתי אפליקציה בשם iKey והיא עובדת טוב עם הכפתור. הגדרתי צילום בלחיצה קצרה והפעלת פלאש/פנס בארוכה.

פורסם

קנית מהמוכר הזה?

אני גם רוצה להזמין, איך הכפתור הזה עובד? תקין או שכדאי להשקיע פי כמה ולקנות את ה-Xiaomi MiKey?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא מכיר את המקור כדי להשוות. אחרי שהתקנתי את האפליקציה הנ"ל כולל עדכון לגרסה האחרונה - עובד טוב.

מוכר אמין? שלח לי מה שקניתי, ומהר. הפלאג בא בשרוול גומי אז גם אם הדוור יקפוץ על המעטפה כנראה לא יגרם נזק. חוץ מזה, $1.17 זה לא המון לסכן :-).

פורסם

לא אכפת לי על ה"סיכון", אלא האם הכפתור הזול גם עושה את העבודה :)

הזמנתי גם אני מהמוכר הזה עכשיו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עם השיומי, ואחרי איזה 15 פעם שהפנס נדלק לי בכיס פירקתי אותו ואיפסנתי אותו אחר כבוד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה פנס בכיס שלך או שאתה סתם שמח לראות אותי :lol:

הייתי צריך לדעת שזו הרמה להנחתה...

אותך אני תמיד שמח לראות! :-P

פורסם

חבר'ה, העורב עם צו המילואים יצא לדרך. צריך המלצה זריזה לפאוור בנק טוב שיחזיק 4-5 טעינות של נקסוס 5 (2300mAh). בלקין? נילקין? אני כבר לא זוכר את השמות ואני זוכר שהיו פה בסביבות 30 עמודים שדסקסו את העניין, אבל באמת שאין לי כח לעבור עכשיו על ש30 עמודים.

עמכם הסליחה, ותודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...