Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישו מכיר רכב מנהלים בעל תנוחת ישיבה גבוהה?

מעדיף את היתרונות של רכב מנהלים(ולא ג'יפון). בגלל בעיות ברכיים קשות צריך ישיבה גבוהה.

פורסם

תשמע " רכב מנהלים" כמו שאומרים בארץ הקודש, הוא רכב שמעיקרו הוא נמוך ככה שאולי באמת יש יחידי סגולה כדוגמת ה C5 אבל כל השאר מתאפיינות בישיבה נמוכה, מדוע אתה כל כך סולד מקרוסאובר?

זהו יכול להיות בדיוק הפתרון עבורך עקב בעיות הבריאות שאתה מציין.

יש סיבה מיוחדת שאתה שולל אותם?

פורסם

אם לא תציין תקציב אתה צפוי לקבל הצעות מאוד מגוונות ומחמיאות כמו ב.אמ.וו. 5GT (שכרגע לא ידוע לי אם מיובאת סדיר)

הצעה גם קצת חריגה, מניסיון פרטי זה מכונית כמו פורד S_MAX טיטניום. לא נופלת בשום תכונה מהמקובל/נדרש/מחוייב מה"קטגוריה" של המנהלים. ובנוסף, גבוהה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

צר לי לחלוק, אבל, לפני שבועיים אחי (מעל 1.80) ואשתו ( כ1.80) כמעט ורכשו c5 מלובינסקי. האכזבה מהמימדים היתה רבה , הראש כמעט ונגע בתקרה, שדה הראיה קטן יחסית בגלל מבנה השמשה הקדמית.

אפשר להגיד הכל על הרכב הזה, אבל. לא בטוח שמתאם לגבוהים

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

בהעדר תקציב, אני שוב ממליץ על המרצדס GL500.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=498272

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ממליץ על:

אודי A8 6.3 בנזין , מודל W12 .

המחירון כרגע רק 1,276,200 שקלים אך ככל הנראה יעלה בימים הקרובים בשל שינויי המס (ולכן כדאי להזדרז).

פורסם

חברים, קצת נסחפנו עם התקציב... בכוונתי לרכוש רכב חדש(הנחה משרד הבטחון) עד 180 אלף.

אינני סולד מקרוסאובר אך היתרונות של מנהלים (אחיזת כביש, יציבות ולרוב יותר נוחות) הם חשובים לי

כי אני גר באילת ונסיעותי הם ארוכות, רבות, בכבישים הנוראים של הערבה(ותודה למע"צ), ואני נוסע מהר למדי.

יש לי 2 בנות קטנות- שיקול נוסף.

תודה

פורסם

בתקציב שלך סופרב ,B4 , C5 ,לטיטיוד . כל השאר לפי הנסיון שלי יהיו יותר מאתגרות לכניסה וישיבה וכולן יכולות לשיט כול היום ב 130 בנינוחות.

פורסם
צר לי לחלוק, אבל, לפני שבועיים אחי (מעל 1.80) ואשתו ( כ1.80) כמעט ורכשו c5 מלובינסקי. האכזבה מהמימדים היתה רבה , הראש כמעט ונגע בתקרה, שדה הראיה קטן יחסית בגלל מבנה השמשה הקדמית.

אפשר להגיד הכל על הרכב הזה, אבל. לא בטוח שמתאם לגבוהים

הוא מחפש רכב גבוה. לאו דוקא רכב לגבוה

פורסם

הייתי ממליץ על קרוס אוברים - זה לא ג'יפון וגם לא ממש רכב מנהלים אבל לחלקים יש איכויות של כאלו

מאזדה CX5 למשל (אני מקווה שאני זוכר נכון את הדגם) יש גם דגם עם AWD

סובארו XV הדגם המאובזר יותר - שזה גם רכב שיכול להחשב כג'יפון אבל למה לא בעצם?

ומשם להרחיק למחוזות כמו אאודי Q במוו X ומרצדס M או G

הרכבים האלה יהיו עדיפים לאדם הסובל מבעיות ברכיים ולכן הייתי נוטש את קטגורית ה2-3 ליטר סדאן.

מה שכן - אם הייתי חושב על סדאן נוחה ויחסית גבוהה - ביואיק לה קרוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דודג' ג'רני ושברולט אורלנדו עונות לדרישות שלך ויתאימו לאופי הנסיעות שתיארת. בעוד שהדודג' יותר קרוב ל'רכב מנהלים גבוה' השברולט יציע צריכת דלק עדיפה בזכות מנוע דיזל.

פורסם

רכב מנהלים לא שגרתי שיכול לספק ישיבה גבוהה ונוחות - לנצ'יה דלתא או אולי סיטרואן DS5 (יצטרך למתוח את התקציב מעט).

הדלתא נשמע כמו משהו ששווה בדיקה פיסית, מאיזה רכב הוא מגיע?

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

• תוכן חדש...