Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן,

קראתי חומרים מחיפוש שערכתי באתר למקרר.

בעזרת המידע שמצאתי גם אספתי מס' דגמים של שארפ:

SJ2249 / SJ3249 / SJK60 / SJ2245 / P60

וגם: Hitachi RZ570ERS9

הנקודות שעלו לי:

1. ייבואן רשמי v.s ''לא רשמי'' - כמה זה חשוב אם בכלל?

2. מקררים בעלי כלמיני שמות ''צ'וקומוקו'' הזולים יותר משארפ, סמסונג וכד'...האם בעידן בו הכל מיוצר באותם 20 מפעלים ברחבי העולם בו כוח אדם הינו זול - יש בכלל משמעות לאיכות בשם של מותג? מהי?

3. בחברות שבדקתי הבחנתי כי יש 2 סדרות דגמים בעלות שם שונה אך מפרט מעט שונה / זהה. מה זה בדיוק אומר?

שזה כנראה אותו דגם פשוט ממפעל שונה ו/או משווק למדינות אחרות בעולם?

אם כן, זה לא אמור להיות בעייתי לקנות מקרר שתוכנן למדינות קרות למדינה בה מרבית הזמן חם?

וגם:

1. האם בחנויות הפיזית - פנים אל פנים עם המוכר ניתן לקבל הצעות זולות יותר משבאינטרנט?

2. הייתם קונים לעצמכם מקרר בעל דירוג אנרגטי D וצריכה 2.22 .... אך כזה שמנצל ב-100% את השטח של המקרר?

מצד אחד - ניצול מקסימלי ומצד שני - לא ירוק וצרכן אנרגיה כבד.

תודה רבה.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תגע לא בסמסונג ולא באמקור שניהם מתפרקים, אשפה שאשפתות מבחינת פלסטיקה, המקררים שלנו נראים חדשים מבחוץ אבל מבפנים מדפים קרסו כבר די מזמן והמקרר של סמסונג לא אצלנו שנתיים, היבואן רוצה 250 ש"ח על כל מדף, או בקיצור כשזה ימות נקנה חדש.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תודה על תשובתך.

אשמח לקבל התייחסות נקודתית לגבי מה ששאלתי.

ואם מישהו מכיר את אחד מהדגמים המדוברים - אשמח לשמוע דעתו.

תודה ויום טוב.

פורסם

ההיטאצ'י, אם אני לא טועה, בכלל מיוצר ביפן ולא בסין. נקודה לזכותו.

מנגד, הדגם ההכי זול שלהם שנמכר בארץ, זה הדגם שהבאת, שעלותו 3600 ש"ח.

אני יכול להגיד לך שבתור יצרן מזגנים, היטאצ'י נחשבים למעולים וברמה של מיצובישי אלקטריק, אם לא יותר (בזמנו הם יצאו עם מזגנים שקטים במיוחד לפני המיצובישי, כמובן שכיום הם דומים טכנולוגית). אני מניח שהדבר דומה במקררים שלהם, שכן זהו יצרן יפני ענק למוצרי חשמל ביתיים.

יש לנו נסיון עם השארפ (לא זוכר את הדגם, אבל סביב ה550-600 ליטר). מקרר מעולה, בנוי טוב ושומר על טריות הירקות בצורה מדהימה. ולפני זה היה לנו אמקור בן 20 שנה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
ההיטאצ'י, אם אני לא טועה, בכלל מיוצר ביפן ולא בסין. נקודה לזכותו.

מנגד, הדגם ההכי זול שלהם שנמכר בארץ, זה הדגם שהבאת, שעלותו 3600 ש"ח.

היטאצ'י מיוצר ביפן?!

אתה בטוח?

פורסם

אני לא בטוח לגבי המקרר המסוים הזה, אבל מניסיון שלנו עם מוצרים שלהם, וכולל מקררים שראיתי בעיניים, כל מה שראיתי זה שהם מיוצרים ביפן (זו חברה יפנית).

הכי טוב זה לבדוק בעיניים ולראות מה רשום על המדבקה/ לברר מול החנות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

קניתי שנה שעברה שארפ 550 ליטר, דירוג אנרגיה B או A (לא זוכרת - רק שהיא היה ממש טוב) וכל זה תמורת 2700 ש"ח.

גם הנצילות שלו די נוחה בשבילי :)

פורסם

ברשות הוריי מקרר של שארפ 4 דלתות בנפח של כ600 ליטר. כבר קרוב ל7 שנים. בלי בעיות מיוחדות

הוא הגיע עם אחריות ל9 שנים. כאשר, אם אינני טועה, מדובר על שנה מלאה ועוד 8 על המדחס.

מיוצר ביפן.

באמת פירות וירקות מחזיקים בו יותר, לפחות זה מה שאימי טוענת.

חיסרון יחיד למקרר שהדלתות עשויות ממתכת כלשהי שממש רגישה למכות ואחרי כל השנים שהוא אצלנו הוא נראה דיי רע עקב כך. זקוק לפחחות רצינית :|

פורסם

אבדוק את המקרר של היטאצ'י.

במידה וכתוב על המדבקה שזה MADE IN JAPAN - זה באמת כך? יש פיקוח על מה שהיבואנים כותבים שם?

פורסם

מעניין המידע לגבי הסמסונג - לי יש סמסונג 650 ליטר כבן 9 (פלוס) שנים, פרט לכרטיס בקרה שנזקק להחלפה פועל היטב, ואין שום בעיות עם הפלסטיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי,

הייתי במילואים ולא היתה לי האפשרות לבחון את המקררים.

החלטתי לרכז 2-3 דגמים ולהתרשם.

אז אתמול ניגשתי לחנות באחת הרשתות ובדקתי 2 מקררים אלו:

Sharp SJ2249

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721392

Beko DNE146101

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849444

מה אהבתי ב- BEKO: הפלסטיקה איכותית ומרגישה עמידה מאד (המוכר זרק על הרצפה את מדף של ה-BEKO ולא קרה כלום, אמר שזו זכוכית מחוסמת).

מה פחות אהבתי בו: הרוחב שלו (צר) והעומק (קטן), תא הקפאה מעט קטן (90 ל') , מיוצר בתורכיה, זה לא שם גדול כמו SHARP - שזה אולי יכול לבוא לביטוי בבדיקות איכות פחות מקיפות , יבואן (ברימאג) שניכר שיצא לו שם לא טוב בפן השירות לאחר קנייה.

מה אהבתי ב-SHARP: מידות עדיפות (רחב ב-2ס"מ), תא הקפאה גדול (28 ל' יותר) , שם גדול עם מוניטין די טוב.

מה פחות אהבתי ב-SHARP: פלסטיקה מרגישה זולה ופחות עמידה.

א. האם יש עדיפות טכנולוגית לאחד מהשניים?

ב. "ראלקו V.S "ברימאג": על השנייה אני יודע שקיימות לא מעט תלונות ... איך "ראלקו" נחשבים?

ג. מישהו/י שאולי יש לו מקרר BEKO או את השארפ 2249 ויכול לתת דעתו לכאן או לכאן?

פורסם

שארפ כנראה בסדר.

בקו- לא יודע.

רק לא סמסונג מהחדשים. הן בגלל המוצר, הן בגלל השרות. מבחינתי רמת השרות שלהם דומה לזו של הוט בטלויזיה והרץ בהשכרת רכב.

פורסם

יש לי בקו SBS בן 7. לאחרונה הוא חולה והטכנאי שלי לא מצליח לרפא אותו. אבל מעבר לכך, במשך 7 השנים הראשונות הוא אמנם קירר היטב, אבל איכות הבנייה שלו ירודה - פלסטיקה מתפוררת, וציפוי נירוסטה מ ח ל י ד.

:turn-l:

• תוכן חדש...