Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושב שאלך על 800סל"ד.

המוכר הציע לי ממילא מכונה של BEKO עם 600סל"ד.

פשוט אבקש לשנות ל-800...ההפרש אמור להיות מינורי - אם בכלל.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה, כך אעשה.

אגב, שווה להשקיע בהפרש של 400ש"ח+- במכונה שבאה עם אחריות ל-3 שנים?

(כלומר 400ש"ח+- יותר ממכונה שבאה עם שנת אחריות).

פורסם

תלוי מי נותן השירות. אם זה ברימאג לא הייתי מוסיף שקל עבור 3 שנות אחריות.

אגב, אם אני הייתי קונה היום מכונת כביסה, הייתי מעדיף כזו עם טימר מכאני פשוט ולא כרטיס בקרה אלקטרוני נוצץ.

:turn-l:
פורסם

מדובר במכונה של סמסונג, יבואן - סמליין.

גם עליהם קיימים לא מעט ביקורות ממש לא סימפטיות...אך על מי לא?!

פשוט לא להאמין שלא ניתן למצוא נותן שירות בארץ הקודש ששמו ידוע כנותן שירות נורמלי.

פורסם

חיפשתי היכן להתלונן באתר של סמליין- מיניליין. לא מצאתי. מצאתי שם תשבוחות עצמיות והרבה סיסמאות. מצאתי גם את זה:

http://rotter.name/nor/homecinema/10129.shtml

ואת זה:

http://www.hometheater.co.il/vt193892.%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%A1-%D7%A4%D7%A8%D7%95-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%99%D7%A8-%D7%95%D7%91%D7%99-quot.html

ועוד הרבה מן הסוג הזה. מזה חודש וחצי אני רודף אחריהם ללא כל פתרון. מבטיחים שיחזרו ו... כלום.

מאידך, רכשתי מכונת כביסה חדשה, במקום הרכישה של אלקטרולוקס שביטלתי, בגלל שזה מוצר של סמליין מיניליין עם שרות של אלקטרוניקס פרו.

רכשתי באתר לסט פרייס שמצטייר בעיניי כאתר יעיל, בעל מחיר הוגן , אתר אינפורמטיבי ונציגים חביבים.

מי שנשאר עד הסוף מקבל קינוח.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2295&messageid=170869636

פורסם

הוחלט ללכת על:

- תנור: Rosieres RFI4004 (ב-1450ש"ח) *ברימאג.

- מכ' כביסה: Beko EV6800 (ב-1550ש"ח כולל משלוח) *ישפאר.

- מקרר: Sharp 2249 או Hitachi RZ-470ER9(יש מצב שבמבצע גריטה - אם נותר).

את התנור ואת מכ' הכביסה כבר רכשתי (אספקה מאוחרת).

תודה על עזרתכם המבורכת (:

פורסם

לאסט פרייס הוא האתר של חנות חיפאית ותיקה ומוכרת, ויש לי נסיון טוב ברכישות אצלם (גם בחנות וגם דרך האתר). כבר הזכרתי בעבר את רכישת מכונת הכביסה שלי - אחרי השמצות רבות מצד אנשי מכירות בכמה חנויות מצאתי שהמכונה באתר זה עולה 500 ש"ח פחות מבכל מקום אחר. הגעתי לחנות הפיזית, איש המכירות המליץ עליה (למעשה ראיתי את המכונה כבר בחנויות אחרות) והפנה אותי לרכישה באתר, על מנת להנות מההנחה.

הבעיה שלי עם החנות הפיזית היא מיקומה הבלתי אפשרי (אזור נטול חניה לחלוטין) שדוחף אותי לחפש במקומות אחרים, אבל כאשר מדובר בקניה לא דחופה בהחלט אפשר לרכוש דרך האתר ולקבל שירות טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבחיל ומבחיל אותי כל פעם מחדש לשמוע את המשפט הזה מפי המוכרים בחנויות (אלמ, מחסני חשמל, שקם, טרקלין וכ'ו):

"Last price זו חנות וירטואלית ... אנו מתחייסים להצעות מחנויות פיזיות בלבד"

כשאמרתי להם שמדובר בחנות פיזית ומאד וותיקה בחיפה, הם אמרו שכל עוד החנות מופיעה ב-ZAP זו הצעת מחיר מחנות וירטואלית.

כך זה זה לגבי כל חנות שמופיעה ב-ZAP.

פעם אחת הזכרתי לאחר מהרשתות - שגם להם יש אתר מסחר אלקטרוני...הם ענו "אבל אנחנו רשת גדולה ועיקר המכירות נעשות ישירות בחנויות"

פורסם

את לסט פרייס הכרתי בעקבות המלצה של ספריאל.

החנות קיימת ואינה עסק קיקיוני. העובדה שבעידן האינטרנט הם עושים שימוש בכלי זה, היא לזכותם ולא לחובתם.

אנשי מכירות הם אנשי מכירות ומה שאמרו- אמרו, אז מה.

מי שטוב, מתחרה במחיר ובשרות.

מי שלא, עוסק בהפחדה או בזלזול מעושה.

תן לו לעמוד ולזלזל לבדו עד שימצא גו'ב אחר.

פורסם

לא תמיד האתרים מוכרים את אותם המוצרים, אבל אתם פשוט לעולם לא תדעו את זה.

דרך אגב, מי שמעוניין ברכישה של מוצרי חשמל אני עובד באחת מהרשתות הגדולות ויכול לעזור.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לסיכום - אמש הוחלט ללכת על ה-Hitachi RZ470ERS9.

הוא עלה 2100ש"ח דרך מכרז הגריטה של משרד האנרגיה.

המקרר די זהה ל-Sharp 2249 (אותה טכנולוגיה היברידית, קטן יותר) ויש בו יתרון קטן שניתן לנתק את מתקן הקרח מתוך הפריזר ובכך לפנות מקום (ב-2249 מתקן הקרח הוא חלק ממדף הפלסטיק).

תודה על עזרתכם.

• תוכן חדש...