Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

סמסונג גם כך לא התכוונתי לקחת משום שאין להם משהו שמתאים מבחינת המידות.

לגבי ה-BEKO: תקנו אותי אם אני טועה (אולי דברים השתנו), אך מקרר זה לא מכשיר אמין שאמור לשרת נאמנה ללא רבב למשך 10 שנים לפחות? בזה שאני מתייעץ - זה בכדי לקנות את המקרר הנכון ביותר מבחינת מידות, אמינות ושירות היבואן.

אגב, ה-BEKO כיום מגיעים כבר על 1 שנה אחריות מלאה + 9 שנות אחריות על מנוע/מדחס.

שזה די מרשים...

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תסתכל על מאפיינים ולא על שם.

נגיד מדפים - רק מזכוכית ולא מפלסטיק.

נוחות של המקרר.

איכות ההרכבה.

אחריות ארוכה.

נפח תאים.

גם אם כתוב מקדימה CHING MING BLING, זה לא משנה. הכל אותו חרא.

משכנתא זה קל

פורסם

העניין שלא עלה בידי למצוא חנות שמחזיקה הן ב-BEKO והן ב-SHARP.

אני בטוח שיש...פשוט צריך לברר זאת.

בכל מקרה - גם כשמדובר בשמות גדולים כמו SHARP ו-SAMSUNG - תמיד לקחת החלטה על בסיס איכות המדפים, חומרים (מעטפת חיצונית), נוחות שימוש, התאמה למיקום במטבח ולא לשם?

האמת, זה גם נשמע הגיוני...הרי לא SHARP ולא SAMSUNG מייצרים בקוריאה ויפן...כולם עברו לייצר את הליין של המקררים ה"עממיים" במדינות שעלות ההעסקה שם זולה.

פורסם

ברור.

גם להן יש דגמים מאוד טובים ודגמים מאוד רעים. אל תסתנוור מהשם.

אני למשל ראיתי מקרר לא רע בכלל, של VESTEL. שאין לי מושג מה זו החברה הזו, אבל הוא נראה סבבה לגמרי.

משכנתא זה קל

פורסם

אגב, ה-BEKO כיום מגיעים כבר על 1 שנה אחריות מלאה + 9 שנות אחריות על מנוע/מדחס.

שזה די מרשים...

אז אל תתרשם. קודם כל כי מדחס במקרר זהו חלק אמין, ושנית כי השירות הוא של ברימאג, גם בשנת האחריות המלאה.

:turn-l:
פורסם

וממה שאני מבין (קראתי...), לברימאג יצא שם לא טוב בכלל בפן השירות שלאחר קנייה.

אני יותר ויותר חושב שה-Sharp 2249 דרך "ראלקו" זו הבחירה הנכונה והטובה ביותר.

תודה רבה.

פורסם

טוב, כנראה שבסופו של דבר - הכל עניין של הרגשה.

ניגשתי היום שוב לחנות בכדי "לחוש" את 2 המקררים.

אין ספק - הפלסטיקה של SHARP זולה ושבירה...זאת בעוד שב-BEKO יש מדפי זכוכית מחוסמת והשאר זו פלסטיקה עבה וחזקה.

מבחינה "טכנולוגית" אני לא רואה שיש שום הבדל בכלל בין כל המקררים של סביב ה-500 ל' (כולל חברות "מדבקה").

אגב, עלות ה-SHARP 2249 וה-BEKO 146101X (עליו החלטתי) יצאה לבסוף די זהה, כ-2820/2850 בהתאמה.

אגב, מכונת הכביסה שהוצעה לי - Beko EV5600.

מהירות הסחיטה המקסימלית שלה - 600סל"ד...האם זה לא נראה לכם מעט מידי?

אני מתגורר בעיר גדולה ומייבש עם מתקן במרפסת.

מה דעתכם?

תודה!

פורסם

אם אני לא טועה, היבואן הרשמי של שארפ " ראלקו " מציעים כיום על חלק מהדגמים, אחריות של 5 שנים מלאות ! ( אני מניח שלדגמים היקרים יותר ) ככה שזה בהחלט עדיף מכל אחריות אחרת. ( מקבלים תעודת אחריות מלאה ל 5 שנים ) .

לנו יש מקרר 4 דלתות SJ 5509 BK של שארפ, ייבוא של ארלקו עם ה 10 שנות אחריות ( 1 מקרר + 9 מדחס, הייתי לוקח בכל יום את ה 5 שנים המלאות ! ), מקרר מעולה, עולה כמובן בהתאם... כבר שנה ללא כל תקלה נראית לעין ( אבל זאת תקופה ממש קצרה בכדי לדעת ) .

לגבי מכונת הכביסה, לנו יש מכונת בוש אשר סוחטת במהירות מקסימלית של 900 סל"ד.

מן הסתם, מהירות סחיטה גדולה יותר, לא מתאימה לכל הבגדים ועלולה אף להרוס אותם מן הסתם, לכן יש לקחת זאת בחשבון לאורך זמן.

אבל אכן, בתקופת החורף במידה ואתה מכבס בגדים אמידים, מהירות סחיטה של 600 סל"ד תוציא לך ביגוד די רטוב אשר תאלץ לייבש המון המון זמן בתקופת החורף ( בקיץ לא כל כך בעיה ) .

פורסם

היי,

לא רואה מצב שזה נכון לגבי הליין הזול (שבו ה-2249 נכנס).

אז הסחיטה היא בהחלט עניין חשוב = בטח ובטח שבעיר.

600סל"ד נשמע לי איטי מידי...האם 800סל"ד כבר יהיה מתאים למצב בו תולים בגדים לייבוש בחורף?

תודה.

פורסם

אצלנו הכביסה שאינה מוגדרת כעדינה מכובסת ב-^60 (נסיון לרדת ל-^40 הופסק אחרי שאשתי פסלה את טיב הניקוי), מסוחררת ב-1200 סל"ד ולקינוח מיובשת משך 100-120 דקות במיבש חשמלי. שום בעיה של הרס בגדים. כמובן שכביסה עדינה זוכה ליחס מיוחד, אבל כמה כביסה עדינה כבר יש?

מתקן כביסה? יש מתקן מתקפל שנפרש בעת הצורך בחדר הכביסה. משמש לסריגים ושאר מוצרים שאינם מתאימים למייבש החשמלי.

ד"א - מיבש אינו מוצר יקר, ומיכאנית הוא פשוט מאוד כך שאורך חייו ארוך. המיבש הקודם שלי (דומני קונסטרוקטה) החזיק מעמד כ-15 שנה, הנוכחי (באוקנכט) בן 8 ונזקק עד כה להחלפת גוף חימום פעם אחת, פרט לכך בלי בעיות. עומס העבודה - סדר גודל של 8 מכונות בשבוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מתגורר לבד ועושה כביסה אחת לשבוע...לא ראיתי עד כה צורך במייבש.

מי יודע, אולי בעתיד?

לגבי הסל"ד במ.כביסה: כמה מומלץ לקחת אם רוצים שבסיום המכונה הבגדים יצאו לא לחים מידי בצורה שיקח להם יומיים להתייבש?

*** אך גם לא מהר מידי שעשוי להרוס את הבדים.

האם 800סל"ד או 1000סל"ד?

פורסם

סל"ד? כמה שיותר.

רווק לא זקוק למייבש. גם לא למדיח כלים. כשימצא בת זוג הוא עצמו יהפוך למדיח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע כיצד הגענו ממקררים למכונות כביסה, אך אצלי זה דווקא קשור.

רכשתי מקרר סמסונג וכבר בהתחלה יש בעיות. השרות של סמליין אינו שרות .[ארחיב בהזדמנות]

לפני זמן קצר רכשתי מכונת כביסה של אלקטרולוקס, כאשר נתנו לי מספר טלפון לקבוע התקנה עם טכנאי, התברר לי לצערי שגם כאן

נותן השרות הוא אלקטרוניקס -פרו עבור מיניליין סמליין. אפילו הטלפן שענה לי הוא אחד מאותם טלפנים שהבטיח תגובה לגבי המקרר תוך שש שעות- תגובה שלא הגיעה גם לאחר שישים ושש שעות.

החלטתי שמספיק להיות שבוי שלהם במוצר אחד, לא צריך בשניים וביטלתי כמובן את ההזמנה.

מבחינתי רמת השרות שלהם דומה לזו משל הוט ולזו של הרץ השכרת רכב בחו"ל.

לא ארכוש סמסונג או אלקטרולוקס או מוצר אחר של מיניליין- סמליין ואהיה פטור משרות של אלקטרוניקס- פרו.

• תוכן חדש...