Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע, חיפשתי קצת והנה כמה פנינים שמצאתי:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2295&messageid=170869636

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-884-274-31137465,00.html

http://www.hometheater.co.il/vt183803.%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%95-%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92-%D7%A2%D7%9C%D7%A7-%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9A.html

https://he-il.facebook.com/Samsung.Israel/posts/10152133832214057

לי אישית אין סימן לפתרון לבעייה רק חודש וחצי. קראתי בעיון את שרשורי מכונות הכביסה ואני תוה מימשלב מוצר טוב עם שרות טוב במחיר סביר. לגבי המקררים ששקלת, חפש קצת ברשת ואולי תגיע להחלטה מושכלת.

פורסם
זאת בעוד שב-BEKO יש מדפי זכוכית מחוסמת והשאר זו פלסטיקה עבה וחזקה.

אתה מוזמן אלי לראות איך נראית ה"פלסטיקה עבה וחזקה" של הבקו שלי. נתפשר של פלסטיקה עבה. :roll: עוד בזמן שנת האחריות המלאה התחילו המגירות להתפורר (וזה כמובן לא נכלל באחריות). מגירות חדשות? בשירות הלקוחות סרבו לתת לי לברר טלפונית מלאי ומחיר (תגיע פיזית למחסן בחולון ותשאל). לאחר התכתבות עצבנית עם מנהלת שירות הלקוחות - הסתבר שאין מגירות (למקרר בן שנה) ויזמינו לי אותן מטורקיה תמורת מחיר מופקע שגרם לי לוותר.

גם מדף זכוכית אחד נשבר בלי שום סיבה נראית לעין. פרקתי את מסגרת הפלסטיק והזמנתי זכוכית חדשה אצל זגג.

:turn-l:
פורסם

פנדוב, אז איזו מכונת כביסה רכשת בסוף? אם עוד לא רכשת. מה לגבי בוש/סימנס/קונסטרוקטה?

ספריאל, כמובן צודק לגבי הדחה וזוגיות. חולם על מדיח כלים.....

פורסם

למכונות הללו יש אחריות לשנה בלבד. כמו כן, מעדיף לא לרכוש גרמני.

כנראה ארכוש קריסטל פתח עליון, מתלבט איזה דגם של חמישה עד שישה קילו. לא שמעתי גדולות ונצורות על השרות שלהם אך לא נוכחתי בעצמי כמו באלקטרוניקס פרו.

פורסם

תודה על המידע.

אני חושב שאני הולך ומסיק פה מסקנה אחת: לא "להסתנוור" מהמושג שנקרא "יבואן רשמי".

כנראה שכולם אותו חרא (פחות או יותר).

בתכ'לס - המקרר שהכי הכי הרשים אותי היה המקרר של Hitachi RZ470ERS9

העניין הוא שאני מכוון למינימום 420 ל' ... ההיטאצ'י הוא 395 ל'.

יש מצב שאולי באמת אלך עליו, מה גם שהחלוקה שלו (מקרר-מקפיא) טובה יותר מהשאר.

או שאקנה מקרר SHARP מ"י.שלום" ... מניח שאמור לצאת זול יותר מיבואן רשמי.

דבר נוסף: פשוט לא אקשיב למוכרים בחנויות, שטוענים שכל הדברים בפורומים לטובת/בגנות מקרר כזה או אחר נכתבים בידי משתמשי בעלי אינטרנט...

איך מכונות הכביסה של HAIER?

אמנם היא מגיעה עם 1 שנת אחריות ... אך ניתן להרחיבה ל-3 נוספות כשמשלמים רק עבור ביקור טכנאי (200ש"ח).

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751106

תודה על העזרה הברוכה ... למדתי שיעור.

אתה מוזמן אלי לראות איך נראית ה"פלסטיקה עבה וחזקה" של הבקו שלי. נתפשר של פלסטיקה עבה. :roll: עוד בזמן שנת האחריות המלאה התחילו המגירות להתפורר (וזה כמובן לא נכלל באחריות). מגירות חדשות? בשירות הלקוחות סרבו לתת לי לברר טלפונית מלאי ומחיר (תגיע פיזית למחסן בחולון ותשאל). לאחר התכתבות עצבנית עם מנהלת שירות הלקוחות - הסתבר שאין מגירות (למקרר בן שנה) ויזמינו לי אותן מטורקיה תמורת מחיר מופקע שגרם לי לוותר.

גם מדף זכוכית אחד נשבר בלי שום סיבה נראית לעין. פרקתי את מסגרת הפלסטיק והזמנתי זכוכית חדשה אצל זגג.

תודה על דבריך.

נראה לי שזה פשוט ממחיש איך האיכות של ה"מותג" כיום עומדת באותה השורה אל מול האיכות של ה"מדבקה" (מוצרים גנריים ששמותיהם הונפצו ע"י היבואנים).

פורסם

השיטה של הרחבת אחריות בעת ביקור הטכנאי להתקנה מקובלת מאוד. ההארכה נעה בין שנתיים ל-5, בהתאם למוצר ולנותן השירות. לאור הירידה - המכוונת, כנראה - באיכות המוצרים, ולאור התפשטות השימוש בכרטיסי בקרה אלקטרוניים רגישים אין הרבה ברירה אלא לרכוש אחריות זו, שמחירה כמחיר כרטיס בקרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנוגע לאיכות הפלסטיקה/זכוכית במקררי BEKO V.S SHARP:

בחנות התרשמתי בעצמי עד כמה איכות הפלסטיקה ב-SHARP נראית רעועה...בעוד שמדפי הזכוכית של BEKO מרגישים הרבה יותר עמידים.

מצד שני, ההיגיון אומר שלמקררי SHARP יהיה ניתן להשיג הרבה יותר בקלות מדפים חלופיים.

פורסם

הבעייה בבקו (ובכלל) לא במדפים אלא במגירות. מגירות, באופן טבעי, "עובדות" קשה יותר. בבקו שלי אין אפילו מגירה אחת (מתוך 7) שלמה.

:turn-l:
פורסם

אני לא זוכר בוודאות עד כמה בדקתי את המגירות.

המדפים אכן נראים חזקים ביותר.

ציינת נקודה חשובה - בסה"כ, המדפים לא צריכים לעמוד בשחיקה...לא מזיזים או שולפים אותם על בסיס יותר.

לגבי ה"מתחרה" מצד SHARP (דגם 2249) - זיהיתי ישר מדף עליון עם דלת נפתחת (כאשר מושכים את המדף) שנראה לי מאד "מועד לפורענות".

כנראה שאף אחד לא חף מבעיות עמידות...(אולי ההיטאצ'י איכותי יותר בפן הזה).

פורסם

מדפים - רק זכוכית. כבר אמרתי.

מ. כביסה - 600 סל"ד זה הכי הרבה שתצטרך גם ככה. אחרת זה יוצא מקומט מדי. לי יש 1000 ואני סוחט על 700 כל פעם.

משכנתא זה קל

פורסם

ממה שאני זוכר - הן השארפ 2249 + בקו 146101 באים עם מדפי זכוכית מחוסמת.

כלכך מבאס שמקרר ה-HITACHI מעט קטן (לא קריטי, אך עדיין ב-22 ל' מה"בקו" וב-78 ל' מהשארפ).

ה"שארפ" יהיה הכי "נציל" הן מבחינת המידות והן מבחינת זה שהוא בעל הנפח הגדול ביותר מבין השלושה - משמעותית.

לגבי מכונת הכביסה: נראה שיש דעות לכאן ולכאן...אל תשכח שלא יהיה לי מייבש והייבוש יבוצע בתלייה.

ועולה השאלה - האם ב-600סל"ד זה לא יצא יותר מידי לח?

פורסם

לגבי הקמטים - מרבית הכביסה שלנו לא בעייתית מבחינה זו. בסופו של דבר המגהץ פועל בסביבות 10 דקות בשבוע (מדים של הבנים החיילים + 1-2 זוגות מכנסיים שלי).

אחד הדברים החשובים הוא לבחור בבגדים שאינם מצריכים גיהוץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם לי אין מייבש.

מייבש בתליה.

ב600 אולי זה יוצא "לח", אך עם השמש הישראלית צריך לתזמן את ההורדה, לא את התליה.

עם יד על הלב, באמת שלא צריך יותר מ-600 סל"ד.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...