Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שאני חושב זה לקנות רכב לפירוק ולכחת לו את הגג ולחבר אותו לרכב שלי

עושים בארץ דברים כאלה? :shock:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
יעלה לך פי כמה מאשר התיקונים ולא הייתי סומך על 95 אחוז מפחחי ארצנו שיעשו את זה כראוי.

אז כמה זה יעלה לי?

פורסם

הטיפול הנכון הוא כזה:

1) פירוק השמשה הקידמית.

2) לחתוך את החלקים הרקובים ולרתך פח חדש ולצבוע את הגג.

3) להחליף את הגומיה של השמשה לחדשה יש מצב שבזמן פירוק השמשה היא תסדק ותיצטרך להחליף גם את השמשה.

4) להקפיד שלא עובדים עליך וממלאים בחומר פחחים/פיבר/אפוקסי,לשים לב שמרתכים פח חדש בלבד.

אני לא יודע איך הרכב הגיע למצב שכזה אומנם הוא ישן אבל עדיין זה פח גרמני,יש מצב שהוא היה חונה קרוב לים או משהו כזה ?

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
הטיפול הנכון הוא כזה:

1) פירוק השמשה הקידמית.

2) לחתוך את החלקים הרקובים ולרתך פח חדש ולצבוע את הגג.

3) להחליף את הגומיה של השמשה לחדשה יש מצב שבזמן פירוק השמשה היא תסדק ותיצטרך להחליף גם את השמשה.

4) להקפיד שלא עובדים עליך וממלאים בחומר פחחים/פיבר/אפוקסי,לשים לב שמרתכים פח חדש בלבד.

אני לא יודע איך הרכב הגיע למצב שכזה אומנם הוא ישן אבל עדיין זה פח גרמני,יש מצב שהוא היה חונה קרוב לים או משהו כזה ?

כן אני גר ליד הים וכמה זה עולה כול העבודה הזאת?

פורסם
כן אני גר ליד הים וכמה זה עולה כול העבודה הזאת?

מחיר אני לא יודע להגיד במדוייק זה משתנה לפי סוג העבודה ואיכות העבודה.

אני מאמין שהמחיר יהיה מעל ל-1,500 ₪ וזה רק על הגג.

כמובן שיש את עלות הפירוק של השמשה+החלפת גומיה+עבודת פחחות+צביעה.

כמובן שאפשר להוזיל את העלות לפי סוג העבודה (מילוי חומר פחחים) שזה לא מומלץ ולא יחזיק הרבה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...