Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,יש לי את הרכב הנל,אמש עבד המזגן הכל תקין,היום בבוקר יש רק מאורר ללא פעולת מדחס,נבדקו אצל החשמלאי ואיש מזגנים,נתיכים תקינים,גז יש,חיישנים שיושבים בתוך הצנרת גם הוחלפו ונמצאו תקינים,מה שקורה שהמדחס נכנס לעבודה שלוחצים על הרילי...קיצר המליץ לי לגשת למוסך מורשה יום א.יש למישהו קצה חוט על התקלה המוזרה הזו..?

פורסם

מעגל ההפעלה של המדחס מנותר ונשלט על ידי מחשב ניהול המנוע.

בתנאים מסויימים מחשב ניהול המנוע ינתק את פעולת המדחס.

כשלב ראשון (ואני מניח שזאת כבר עשיתם) יש לוודא שאתם מפעילים אותו נכון. שהטמפ' מכוונת נכון לטמפ' נמוכה.

יש לוודא שטמפ' מנוע בטווח המוגדר ושהרכב אינו מתחמם.

אם זה נראה תקין, ולאחר כל הבדיקות הרגילות שעשה איש המקצוע שהיית אצלו, יש לחבר סורק תקלות לרכב ולבדוק האם ישנו קוד תקלה שגורם לתופעה אי פעולת המדחס.

אם אין קוד תקלה, צריך לבדוק במסד הנתונים בסקנר שיחובר האם מחשב ניהול המנוע מקבל את "הבקשה" של הפעלת המזגן " (ברגע שאתה לוחץ על כפתור הפעלת המזגן, צריך להופיע בסקנר שיחובר "בקשה להפעלת מדחס - ON)

ולהמשיך בהתאם לנתון הספציפי הזה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...