Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

בהחלט נראה ממשפחת ה-teledial אבל אולי מדובר ברפליקה.

בדוק מרווח ברגים, באיטלקיות זה 98X4.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה אכן נראה כמו ג'אנט מתוצרת איטלקית, אבל לא נראה לי שהיה דגם כלשהו של אלפא רומיאו שהוא הותקן עליו. בכל אופן, אם המרווח אינו 4X98, זה בוודאות לא היה של איטלקיה כלשהי.

עמית, אני רואה שעל היקף הג'אנט בדיוק מול הוונטיל יש כיתוב כלשהו. יש אפשרות שתעלה תמונת תקריב שלו? זה עשוי לסייע בזיהויו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• אחראי פורום
פורסם

אגב, מבחינת העיצוב, לדעתי לא ממש מתאים לה. בגולף הכי קלאסי כוורת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי מסכים איתך, הג'אנט הזה יכל להתאים יותר במידה 14-15 לגולף אבל ב 13 זה יראה מעט מוזר, בכל מקרה כנראה בנתיים ארכוש אותו בשביל להיות חוקי במידת צמיגים עד שאמצא משהו יותר מסוגנן לגולף.

מותר לי להרכיב 155/13 ללא ציון של חתך, אקנה צמיגים איכותיים 155/65/13 עד כמה שאפשר וכנראה אזדקק לספייסרים כדי שזה יראה טוב.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

גיגול KBA40360 הביא אותי לשתי תוצאות, אחת מהן קשורה לפולקסווגן ג'טה. כנראה שאכן מדובר בג'אנט של פולקסווגן.

זה הכיתוב היחיד שמופיע עליהם?

אגב, מקודם התבוננתי בתמונה שפרסמת ואשתי בדיוק עברה מאחוריי. במקרה היא ראתה את התמונה, ומבלי שאמרתי משהו היא שאלה אם זה ג'אנט של אלפא :)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

KBA זה לא חברה של ג'אנטים, זה תקן גרמני כלשהו.

מהאתר של OZ:

KBA (on the wheel face): requirements of the German Homologation Institute TÜV

לדעתי הג'אנטים האלה לא שייכים לדגם רכב מסויים, מכרו אותם בחנות ג'אנטים למי שרצה לשדרג את מראה הרכב בתקופה שהשוק לא היה מוצף בג'אנטים מאיכות סוג ז' סטייל אוטודיפו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דומים מאד למקוריים של הלנצ'יה אבל לא זהים Lancia_Delta_HF_4WD_1986.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...