Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגת מבחן על רנו מגאן RS- אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פולו GTI או איביזה קופרה בכלל לא בליגה של המגאן...אפילו לא קרוב,כמכונת נהיגה המגאן מפילה את כל המתחרות הרלוונטיות במחירה וגם יקרות ממנה.

כמכונית יום יומית הגולף GTI 7 אמורה להיות נעימה יותר .

כל עולם הרכב אומר שזה ההאוטו הנעה קידמית מס 1 לנהג -אם זה מה שאתה מחפש -מה יש להתלבט יותר מדי ?

לא יעזור כמה שכולם יגידו שזה הרכב הכי משתלם בטווח המחירים הזה וכמה שאני אתלהב ממנו, אי אפשר לשלם כמעט רבע מיליון שקל בלי לעשות סיבוב קודם על האוטו ולהיות בטוח ב100 אחוז שזה מה שאני רוצה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחלוטין נכון. כנראה שצ'מפיון אידיוטים, ובגלל הפרנציפים שלהם יפסידו לקוח. ניסית לגשת לכמה אולמות תצוגה? אולי באולם אחר תפלו על איזה מנהל פחות בונקר, אחד שרעב מאוד למסירה, והוא יארגן לכם נסיעת מבחן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני חותך אצבע אם נתנו לך נסיעת מבחן על פולו GTI בחודשיים האחרונים. הייתי הכי רציני שיש כמו שאמרתי הגעתי עם אבא שלי, היינו כל כך רציניים שכבר היו דיבורים על התשלומים והצ'קים יצאו. מה שהפיל את כל העסקה זה שהם לא נתנו לנו נסיעת מבחן (אני מדגיש לנו, לי ולאבא שלי, היינו ביחד). מרב שהסוכן ראה שהיינו רציניים באותה פגישה הוא המשיך להתקשר אלינו במשך חודש כמעט כל יום לגבי האם אנחנו רוצים בכל זאת לקנות וכל פעם אמרתי לו בלי נסיעת מבחן אני לא משלם 160 אלף שקל. רק על הסיפור הזה נפלה העסקה.

כפי שאתה רואה גאון הדור שישר תוקף ולא מפעיל את השכל , לא הוספתי מתי ביצעתי נסיעת מבחן טענתי שהייתה אחת . יכול להיות אתמול וגם לפני שנה , אז אין צורך לחתוך כלום.

זה היה לפני משהו כמו 8 חודשים , ואם משעמם לך בוא איתי ועם הרכב הנוכחי והגישה שלי ותראה איך אני מקבל סיבוב . מוכן לנסות .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

טוב, ניהיה פה מעניין :wink:

אתם צריכים להבין שלרוב הסוכנויות יש עד 3 רכבי הדגמה בכל הארץ למעט דגמי רכב מסויימים כמו קורולה\i30\פוקוס ודומיהן.

כשסוכן המכירות צריך לריב עם הסוכן מסוכנות אחרת, שהזמין בדיוק כמוהו נסיעה בדיוק למחרת, ללקוח גם כן "מאוד רציני", ושניהם סובלים יחד את הקיטורים של נהג המבחן שמעדיף בכלל להשאר בבית.

להביא רכב נניח מהרצליה לחיפה בשביל כל 'מתעניין' טלפונית, בוא נודה שזה מעט בעייתי.

כחבר על תקן "המבין" (למרות שאינני מתיימר להיות כלל וכלל) יצא לי להיות נוכח בהרבה מאוד ביקורים בסוכנויות, נסיעות מבחן, ומסירות אצל שלל יבואנים, הייתי נוכח גם ברכישת כלי של 750 אש"ח (נחשו איזה) ואני יכול להעיד שמה שהחבר'ה כאן אומרים לגבי הלבוש והגיל לצערי מאוד נכון(!) זה אומנם לא משקף את המציאות אבל סוכני המכירות חושבים כך או שנסיונם מלמד זאת. וחבל.

אני מוצא את זה משעשע לומר לחבר שהוא מאוד מאוד עשיר, עשיר הרבה מעבר למחלקת ראשונה בטיסה לNY, "שים עליך משו מכובד, שיקחו אותך ברצינות" :lol:

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אם אתה לא מישהו מוכר, אין שום דרך אחרת לעשות סינון אלא לפי הרושם שאתה משאיר.

כולנו קורבנות לסטיגמות, ובוודאי אנשי מכירות ולכן היחס שאתה זוכה לו בדרך כלל יושפע מהרושם שעשית.

למישהו יש ספק שהיחס שיקבל מי שהגיע עם מכונית יוקרה נוצצת יהיה שונה ממי שהגיע עם טוסטוס וקסדה מתפוררת?

זה בוודאי לא שייך רק לאולמות תצוגה של רכבים.

יש לא מעט אנשים שמשעבדים את חייהם בשביל ההצגה הזו מתוך אמונה ש"הצלחה" מביאה הצלחה.

כמובן שיש אחרים, שונים, שחלקם מצליח לא פחות. אבל הם לא מחפשים את היחס הזה ולכן גם לא מקבלים אותו.

לגבי זמינות של מכוניות מהסוג של ה RS - השוק כל כך קטן והדגמים מתעדכנים לפעמים משנה לשנה, כך שלא תמיד יש הגיון כלכלי שיצדיק מכונית תצוגה כזו. יש גם אופציה גרועה יותר - שלא ייבאו כלל את הדגם...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לחלוטין נכון. כנראה שצ'מפיון אידיוטים, ובגלל הפרנציפים שלהם יפסידו לקוח. ניסית לגשת לכמה אולמות תצוגה? אולי באולם אחר תפלו על איזה מנהל פחות בונקר, אחד שרעב מאוד למסירה, והוא יארגן לכם נסיעת מבחן.

אין קשר לרעב או בונקר, יש מקרים שבהם אין רכב לנסיעות מבחן...פשוט אין (איביזה קופרה למשל).

ביטוח לנהג בגיל 20 זה גם בעייתי אבל אם הלקוח רציני אני מאמין שאפשר לסדר גם את זה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

האמת שגם מה ששוכחים לציין כאן זה שחלק ניכר מנסיעות המבחן הן שקר. לוקחים אותך לסיבוב של 20 דקות באילון. מה בדיוק אתה אמור להבין מזה? שיהיה לך כיף לנסוע ברכב הזה בתוך הפקקים של גוש דן?

מעניין איך זה מתנהל בגרמניה או אנגליה נניח..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
האמת שגם מה ששוכחים לציין כאן זה שחלק ניכר מנסיעות המבחן הן שקר. לוקחים אותך לסיבוב של 20 דקות באילון. מה בדיוק אתה אמור להבין מזה? שיהיה לך כיף לנסוע ברכב הזה בתוך הפקקים של גוש דן?

מעניין איך זה מתנהל בגרמניה או אנגליה נניח..

גם פה זה מאוד תלוי בלקוח, 50% מהלקוחות בכלל לא רוצים נסיעת מבחן ואלו שכן מסתפקים רובם בנסיעה של עד חצי שעה.

יחד עם זאת יצא לי כבר לא פעם ולא פעמיים לצאת לנסיעות מבחן ארוכות (אפילו של שעתיים) כי זה מה שהלקוח דרש וזה מה שהיה חשוב לו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

פה אני יכול לציין לטובה את אופל ישראל בשאלת CORSA OPC, לאחר התעניינות אירגנו לי נסיעת מבחן "אתגרית" בהפרש של יומיים.

כולל נהג מנוסה ביותר (לאון טאובס).

יונדאי עכו (סניף די קטן) אירגנו לי תוך שבוע נסיעה על וולוסטר טורבו (שלא התאימה לי).

להשוואה, התעניינתי בפורד פוקוס אקובוסט, זה היה כמו לדבר לקיר ואידיוטים אפילו לא חזרו אלי בטלפון אחרי שביקרתי בסוכנות פעמיים.

לבסוף משיקולים שלי רכשתי קורסה OPC, אני חייב לציין כי השרות והרצינות של היבואן היו כנראה אחד הגורמים שדחפו אותי לרכישה.

פורסם

@Casper

הכל נובע מהרצון של היבואן.

קח לדוגמה את מה שכתב evgeni432, באופל שכרו את שרותיו של לאון טאובס בשביל לשווק את הOPC/GTC. (יש להם המון תמונות של ימי מסלול ונסיעות מבחן אתו בפייסבוק) בעוד, נגיד, על GT86 נותנים לך סיבוב של חצי שעה באיילון, בלי ללחוץ.

יש יבואנים שרוצים למכור ויש כאלה שיש להם אלפי רכבי ליסינג, אז הספורטיבית פה-ושם פשוט לא מעניינת להם את הישבן.

(ושאני לא אספר לך איזה יחס קיבלתי כשביקשתי נסיעת מבחן על וולוסטר.)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...